Op. Dr.
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Op Dr Oğuz Kılıç Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Op Dr Oğuz Kılıç Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Op Dr Oğuz Kılıç Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
İzsiz Meme Büyütme
e....u
Oğuz Bey işinin ehli bi hoca. Meme ve göz kapağı estetiği yaptırdım. Gönül rahatlığıyla kendimi ona emanet ettim. İyi ki de etmişim.
re...b
Oğuz beyi araştırarak karar verdim göz kapağı estetiği olmaya tabi birde göz torbalarım vardı alt göz kapadginda cesaretimi toplayıp gittim .iyiki gitmişim doktor bey Çok sevecen ve ilgili güvendim yaptirdim ve sonuç beni Çok mutlu etti .o kadar dua ediyorumki ona Iyiki varsınız hocam.
şa...t
Dr Oğuz Kılıç meme toparlama ve küçültme ameliyatımı gerçekleştirdi.Kendisine muayene olmaya gittiğimde onu çok sevdim ve çok güvendim.Ameliyatımı olduktan sonra da yüzde yüz doğru bir karar verdiğimi gördüm.Siz Oğuz hocaya rahatsızlıklarınızı anlatın ve gerisini onun deneyimli ellerine bırakın.Emin olun sizi sizden daha iyi anlayacaktır:)
n....g
Araştırarak gittim kendilerine.Doktortakvimi.com sitesinde yer alan yorumlara dayanarak gittim bu doktora.Bir kere gittikten sonra arkadan başka müdaheleler de gerekti.Çok memnunum.Kız kardeşimi de götürdüm.Oda çok memnun.Bundan sonrada bu doktoru değiştireceğimizi düşünmüyoruz. Çok ilgili, başarılı ve hızlı.Eli çok iyi yani lokasyonu çok iyi.Maddi açıdan da uygun olduğunu düşünüyorum.Çok memnun kaldım.Soranlara da tavsiye ediyorum.
.....
Ben düzenli olarak oğuz hocaya botoks ve dudak dolgusu yaptırıyorum.
Daha ben soylemeden farkeden olmadi.
Kesinlikle en dogalini hesapliyor ve istedigimi degil ihtiyacım olani bana yapiyor. Islemin uzerinden 1 hafta geçtiğinde hep ayni seyi soyluyorum "valla oldu" .
Doğalligini kaybetmek istemiyor ama cildinizi de korumak istiyorsaniz oguz hocayi öneririm
tu...e
4 ay önce meme büyütme amelıyatı oldum oguz hoca ve bugra beyın ılgı alakası çok guzeldı istedigim dakıka soru sorabılıyordum hıc bıkmadan cevap verılıyordu keısnlıkle tavsıye ederim :)))
ni...6
3 hafta önce oğuz bey göğüs toparlama dikleştirme ve silikon ilavesiyle beni inanlımaz göğüslere kavuşturdu..oğuz beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..ameliyat öncesi ve sonrası ilgi muhteşem di herşey sorunsuz ve oldukça konforlu her türlü estetik konusun da oğuz beyi şiddetle tavsiye ederim.
oz...m
ben de oğuz beye yaptırdığım işlemlerden, ilgisinden, takip sürecinden, beni doğru yönelendirmesinden çok çok memnun kaldım. estetik cerrahi konularında şiddete tavsiye ederim.
ay...l
Ben Eskişehirde yaşıyorum, Oğuz Kılıç'ın ismini meme cerrahisinde en başarılı isim olarak duydum. Biraz araştırdım, hep olumlu görüşler aldım. bunun üzerine kendidi ile görüştüm, 6 ay öne silikon taktırdım. Sonuçtan ve süreçten çpk mutluyum. Koktuğum hiç bşr şey yaşamadım. Oğuz bey çok anlayışlı bir insan, tüm korkularımı , sorularımı tek tek cevapladı, ameliyat öncesinde bile çok rahatlamıştım. destekli yada dolgulu sutyen/bikini takmadan gezmek çok keyifli:)
ze....
Ben Oğuz Beyin ismini forum sitelerinde bolca önerilmesi ile öğrendim. Kendidi ile ilk görüşmemizde sıcaklıı, anlayışı, profesyonel yaklaşımı ve işine hakimiyeti ile beni çok etkiledi. Eskiden çok küçük olan göğüslerim, artık çok doğal ama beni çok mutlu eden görüntüdeler. Göğüslerini büyütmek isteyen herkese hiç düşünmeden Oğuz Bey'le tanışmalarını tavsiye ederim....Ayrıca, TRT Avazda sosyal sorumluluk projesi kapsamında her hafta bir kişiyi ücretsiz ameliyat edyor, maddi imkanınız yoksa bu fırsatı kaçırmayın...
Oğuz Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Kılıç, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi. Size Oğuz Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominoplasti, Bariatrik Cerrahi, Blefaroplasti, Botoks Enjeksiyonu, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Deri Grefti Uygulaması, Dermabrazyon, Dikiş, Dolgu, Dudak Büyütme.
Oğuz Kılıç adresi nerede?Oğuz Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. 1443. Cadde 49F Çukurambar Ankara
- Çırkan Mah. Atatürk Bulvarı Çağdaş İş Merkezi No23B Konacık Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuz Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuz Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Oğuz Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Oğuz Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra