Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Sporcu Rehabilitasyonu
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
ps...g
Oğuz beyle tanıştığımızda belimde inanılmaz ağrılarım vardı. Gece uyuyamıyordum, işe gittiğimde çalışamıyordum, ev işi yapmak bir yana doğru düzgün yürüyemiyordum bile. Gerekli tedavileri yaptıktan sonra bi anda çok şey değişti, yapamadığım her şeyi yapabiliyorum, ağrılarım da çok azaldı, halen tedavimiz devam ediyor, bana verdiği egzersizleri de uyguluyorum. Çok rahatladım, çok teşekkür ediyorum kendisine.
Oğuz beyden psikolog yönlendirmesi üzerine duyu bütünleme terapisi almaya başladık. Çocuğumuz telefona aşırı bağımlıydı ve yaşıtlarından gerideydi bazı özellikler olarak. El becerileri çok gerideydi. Şu an yaşıtlarının seviyesine geldi anaokuluna bile başladık. Çok iyi bir fizyoterapist kendisi, çocuklarla da arası çok iyi
Fizyoterapist Oğuz beyden çok memnun kaldım 2 tane boyun Fıtığım var amaliyat dedi doktor Oğuz beyin evde uyguladığı tedavi sonuç verdi ve Amaliyat dan kurtuldum çok memnun kaldım
ü.....
Babam için Oğuz beyi doktor tavsiye etti. Fizik tedaviye başladık. Babam ayaklarının üstüne hiç basamıyordu. Şu an tuvaletine kendi gidip gelebiliyor.Allah razı olsun babam için, bizim için bu durum çok önemliydi. biliyoruz ki daha da iyi olacak babamın ayakları
y.....
Sporcu sakatlanması üzerine Oğuz beyden tedavi gördüm ve kısa sürede eski tempoma döndüm. Bundan sonra sakatlanmaları önlemek için de profesyonel bir sporcu olarak Oğuz beyle çalışacağım.
Elinize emeğinize saglık Oğuz bey ilginiz alakanız için teşekkür ederim dizlerimde ki agrılar tamamen gitti diyebilirim ameliyat olmaktan kurtuldum ne desem azdır çok tesekkürler
he...i
Annem bel fıtığı ameliyatı oldu belli bir süre geçtikten sonra doktor bey fizik tedavi alması gerektiğini söyledi. Daha sonra Oğuz beyle birlikte tedaviye sürecine başlandı ve ilk günden itibaren doğru tercih yaptığımızı anladık. Annem 1ay da desteksiz yürümeye başladı. Oğuz bey güler yüzlü disiplinli işini severek yapan birisi en önemlisi de hastaya nasıl davranması gerektiğini biliyor. Oğuz beye ne kadar teşekkür etsek az kalır.
Oğuz Bey'e masa başı çalışmamdan kaynaklı bel, omuz ağrısı ve skolyoz nedeniyle gittim. ağrılarım gün geçtikçe iyiye gidiyor. evde çalışmam için de öğrettiği hareketler var, hepsi birleştiğinde ciddi anlamda ağrılarımda azalma ve skolyozda gözle görülür düzelme var. hastalarına karşı da oldukça anlayışlı biri, gözüm kapalı herkese tavsiye edebileceğim bir fizyoterapist.
f.....
Oğuz beye ananemdeki diz ağrıları sebebiyle başvurmuştuk, Ananem ve benimle olan iletişimi, detaylı açıklamaları bizi çok memnun etti. Uyguladığı hareketler sayesinde biraz ağrıları azaldı. Devam ettiğimiz sürece ananemin çok fayda göreceğini düşünüyorum. Gerçekten işinde çok başarılı bir fizyoterapist, kendisiyle tanışmaktan çok memnun olduk, güvenerek kendisini tercih edebilirsiniz.
k.....
Daha önce çok fizik tedavi hizmeti almıştım bu sefer evde fizik tedavi almak istedim ve Oğuz beyle çalışmaya başladım. Daha önce de faydalı oluyordu ama Oğuz beyden daha çok fayda gördüm. Bilgisini, becerisini anlayabiliyorsunuz zaten. Kendinizde olan farkı, iyileşmeyi de görebiliyorsunuz. Benden sonra annem de tedaviye başladı onun dizleri çok fazla ağrıyordu yerinden kalkamıyordu, şimdi çok iyi artık evde işlerini halledebiliyor, dışarı çıkıp yürüyebiliyor. Benim de bel ağrılarım aynı şekilde çok rahatladı. Oğuz beyle tedavi olmadan önce hayat kalitem çok düşükmüş onu anladım. Sağolun
Oğuz Kır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Kır, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Oğuz Kır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manipülasyon, Ortopedik Rehabilitasyon, Fizik Tedavi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Medikal Masaj, Manuel Terapi, Menisküs Tedavisi, Felç, Kırık Rehabilitasyonu, Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi.
Oğuz Kır adresi nerede?Oğuz Kır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Kır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Kır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuz Kır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuz Kır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Oğuz Kır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Kır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Kır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Kır hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Oğuz Kır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizyoterapistler