Genel Cerrahi Randevusu
Genel Cerrahi Randevusu
Fişekhane Caddesi Sporcu Sokak İpek Apartmanı no: 1 d: 1, Bakırköy
Prof.Dr.Oğuz Koç
2013 yılından beridir özel olarak çalışmakta ve Bakırköy'de muayenehane hekimliği yapmaktadır.
b....k
23 Mart 2020 yılında meme kanseriydim. Ameliyatımı başarı ile yapan güler yüzlü , güven duyduğum , hastasının sürekli olarak yanında olan ve beni sağlığıma kavuşturan Sayın Dr. Oğuz KOÇ a sonsuz teşekkürler.
er...n
DR. Oğuz beye 2010 yılında tanıştım ve rektal prolapsus ameliyatı oldum çok memnunun ve geçen hafta 10.12.2015 tarihinde oğuz beye tekrar ameliyet oldum mükemmel bir doktor ve mükemmel bir insan güvendiğim tek doktor kendisine ve güler yüzlü hemşiresi hatice hanıma minnetle teşekkür ediyorum...
ko...e
Oğuz Hocam hayatımın en karardığı anda tanıştım. 5 ay önce yapmış olduğu başarılı kalın bağırsak ameliyatı ile hayata yeniden başladım. Oğuz Hocamla karşılaştığım için hergün Rabbime şükrediyorum. Ona da sonsuz minnetlerimi sunuyorum.
Sude YILMAZ
gu...u
Oğuz Beyle 2000 yılında meme rahatsızlığı nedeniyle tanıştım. 2 kez ameliyatımı yaptı. İyi bir hekim saygın ve değerli bir insan. Kendimi şanslı addediyorum. 15 yıldır takipli hastasıyım. Bilgisi ve tecrubesiyle;benim, ailemin ve dostlarımın bir çok sorunumuza çözüm oldu. O hayatıma dokunan bir mucize gibi. Kelimelere sığdıramadığım insanlardan. Minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Gülsüm İSAOĞLU
fe...ı
Oğuz bey 11 sene önce beni ameliyat etmiştir.Uzun bir zaman geçmesine rağmen hala doktorumdur. Kendisi çok canayakın çok ilgili ve çokta iyi bir doktordur. Oğuz Koç'a ve hemşiresi Hatice hanıma çok teşekkür ederim. Eğer iyi bir doktora ihtiyacınız varsa Oğuz Koç'u tavsiye ederim.
ce...a
Oguz Bey sadece cok iyi bir doctor degil INSAN olarak ta mukemmel bir kisi.
Kendisine medyunu sukranim
Cetin Aroma
el...s
Hastalarıyla son derece ilgili, maddiyattan çok insan sağlığına önem veren, en önemlisi gerçekten bilgili bir hekim. Kendisine yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
sa...v
Aile dostu kişiliğiyle paradan önce Sağlığın önemli olduğunu hissettiren nadir insanlardan birisidir.Çok şanslıyozki böyle bir doktoru tanımışız
şe...i
herşeyden önce iyibir insan neyaptığını çok iyi bilen kararlı ve mükemmel bir doktor kesınlıkle amelıyat olmam gerekse idi kendimi oğuz hocaya emanet ederdim
er...ı
Dr. Oğuz KOÇ, tanıdığım en iyi genel cerrahi uzmanıdır. Adı üzerinde 'genel' cerrahi. Doktor Oğuz Bey' in eli cerrah olmak için tasarlanmış sanki. Güleryüzü, bilgi ve tecrübesi, el becerisi başarısının sırrı bence. Ben veya yakınım ameliyat olacaksa bir gün, cerrahının kim olacağı belli. Kendisini tanıma şansı bulduğum için çok mutluyum. Hekimliğin nasıl yapılacağını her gün öğrendiğim bir büyüğümdür. Cerrahi ihtiyacı olan hastaların bir de Oğuz Bey'in fikrini almalarını şiddetle tavsiye ederim.
Oğuz Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Koç, Genel Cerrahi. Size Oğuz Koç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu.
Oğuz Koç adresi nerede?Oğuz Koç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fişekhane Caddesi Sporcu Sokak İpek Apartmanı no: 1 d: 1 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oğuz Koç hangi dilleri konuşuyor?Oğuz Koç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Oğuz Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Koç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Koç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Koç hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Oğuz Koç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar