Kulak Burun Boğaz Randevusu
• Avrupa Çocuk Kulak Burun Boğaz Derneği
• Türk Çocuk Kulak Burun Boğaz Derneği
• Baş-Boyun Kanserleri Derneği
• Türk Rinoloji Derneği
Hacettepe Üniversitesi Hastanelerinde KBB ve Baş-Boyun cerrahı olarak gerçekleştirmekte olduğum cerrahiler;
Transoral Robotik Cerrahi
Yüz Bölgesi Tümörleri Cerrahisi
Ses problemleri
Vokal Polip-Nodül
ta...r
Oğuz hoca gerçekten 10 numara bir insan hem doktor olarak hem de kişilik olarak. Kızımın Kulak ağrısı vardı ne zaman arasam cevap veriyor. Çok ilgili doğru teşhis koyup güzel yönlediriyor. Herkese tavsiye ederim. Artık aileminizin doktoru teşekkür ederiz hocam iyi ki varsınız
Bir doktor, bir insan bu kadar bilgili ve yetenekli olup, nasıl bu kadar mütevazi olabilir? :) Doktorumuz alanında çok başarılı ve bundan bir kar amacı gütmüyor. Çok doğal ve mütevazi bir kişiliği var. Kendisi tamamen insanlık adına hizmet veriyor.
Geçen sene çok başarılı bir ameliyat geçirdim, yüzümden kocaman bir kist alındı ve kesitin büyüklüğüne ve çok sayıda dikişe rağmen yüzümde iz kalmadı. Hatta yüzüme dolgu yaptığı için çöküntü de olmadı. Ne ince bir düşünüş, nasıl bir özen..
Şimdi kontrollerim devam ediyor, zaman geçmesine rağmen doktorumuz bizimle çok ilgili ve sağlığımızı önemsiyor. İyi ki size denk geldik hocam, iyi ki varsınız. Tüm çabalarınız için size minnettarız.
i....ö
Sık tekrarlayan bademcik iltihabı için Oğuz beye muayene oldum. Artık ameliyat olmam gerektiğini bademciklerimin tamamının alınması gerektiğini söyledi. Ameliyat olduktan sonra, bademciklerin hepsini almadığını, kanama fazla olur diye riske atmadığını ancak bademcik sorumunun ortadan kalktığını söyledi. 2 ay sonra tekrar bademcik sorunları yaşamaya başladım. Doktor bey ile iletişim kurdum. Fotoğraf istedi , boğazımda iltihap olmadığını , yemek artığı olduğunu söyledi. Ancak şikayetlerim devam etti doktor beyin yanına gittim. Doktor bey yerinde yoktu tekrar iletişim kurdum . doktor bey antibiyotik kullanmam gerektiğini söyleyip beni gönderdi. Ancak bu süre zarfında şikayetlerim devam etti. Tekrar iletişim kurduğumda yine aynı cevabı verdi bu yemek artığı iltihap değil. Halihazırda 6 gündür, bademciklerim boğazımı tamamen kapatmış durumda ve kriptik dediğimiz bembeyazlık mevcut. Yutkunmak ,nefes almak bile canımı acıtıyor. Ateşim ancak Ateş düşürücüler ile 38'in altına düşüyor. Tüm yaşadığım süreç bu.
ni...k
Ağustos ayı içerisinde Erken evre gırtlak kanseri teşhisi konulan babamın lazer ameliyatını gerçekleştirdi. Biyopsi sonrasında iletişime geçtik kendisiyle ve iyi ki Oğuz Hoca'yı tercih etmişiz. Bize alternatif tedavi yöntemlerini eksileriyle artılarıyla ayrıntılı bir şekilde anlattı ve hem babamızın hem de bizim içimizi ferahlattı. Şu anda aylık kontrollerimize gidiyoruz ve hocamızın yaklaşımı güler yüzü dünyalara değer... Allah yolunu açık etsin...
f....u
İlgisi, alakası, yaklaşımı bilgisi çok iyiydi, randevu dakikti. Dilde çıkan lezyonu küçük cerrahi ile aldı.Teşekkür ederiz..
k ...d
Mükemmel bir insan ve doktor.Kendinizi bir yakınınızın yanında gibi hissediyorsunuz.Ben 66 yaşında emekli öğretmenim.Öğürtü refleksim nedeniyle çocukluğundan beri boğazıma bakılamadı.Sağolsun Oğuz bey burundan sokulan cocuklar için geliştirilmiş ince hortumlu kamerayla bu işi gerçekleştirdi ve önemli bir sorunum olmadığını belirtti.Ses kısıklığı nedeniyle gitmiştim.Kendisine minnettarım.Çok başarılı bu doktorumuzun başarılarının artarak devam etmesini canı gönülden dilerim.
le...
Hocama çenemin altında bulunan lenf bezi şikayeti ile gittim. Muayene gayet iyi idi. İleri tetkik için ultrason istedi fakat ultrason için bana verilen tarih 6 ay sonrası. Hocama muayene olma sebebim zaten kısa sürede hastalığıma çare bulmak içindi. Keşke ultrason gibi tetkikleri de kendi yapabilse daha iyi olurdu.
Daha önceki gittiğim doktor bana Vertigo teşhisi koydu ve bana kristallerin yerine oturtulması işlemi yapmıştı. Bu işlemden sonra baş dönmem aşırı artmıştı. Sonra Oğuz hocama geldim. Çok ilgilendi. Sorunun hangi kulağımda olduğunu teşhis etti. Kristallerimin yerine oturması için tekrar hareket yaptırdı ve önceden bana verilen bir ilacı iyileşmemi geciktireceği için çok kullanmamam için ayrıca beni uyardı. Ayrıca birkaç testin de yapılması gerektiğini söyledi. Çok ilgili ve kibar bir doktor. Çok teşekkür ederim.
g....a
Oğuz hocaya 2-3 ay önce burun ameliyatı oldum. Süreç çok kolay ve ağrısız geçti, ödemlerim hala devam etmekle beraber şu an ki sonuçtan bile çok memnunum. Ameliyat öncesi ve sonrası iletişimi, sorularıma sabırla cevap vermesi, içtenliği ve samimiyeti iyi ki ona karar vermişim dedirtiyor.
a....̇
Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı şikayeti ile gittim Oğuz Beye.İlgisi,pratikliği ve tecrübesi ile kısa sürede sonuca varmasından dolayı sağlığıma kısa sürede kavuşacağıma inancım tam.Kendisine teşekkür ederim .
Oğuz Kuşcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Kuşcu, Kulak Burun Boğaz. Size Oğuz Kuşcu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Randevu, Esd (Sedimantasyon), Apse Insizyonu Ve Drenajı, Paratiroidektomi, Robot Destekli Cerrahi, Robotik Cerrahi, Larenjektomi, Rinoplasti, Adenoidektomi.
Oğuz Kuşcu adresi nerede?Oğuz Kuşcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacettepe Üniversitesi KBB ABD,Samanpazarı Mah, 06620 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Kuşcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Kuşcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuz Kuşcu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuz Kuşcu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Oğuz Kuşcu hangi dilleri konuşuyor?Oğuz Kuşcu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Oğuz Kuşcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Kuşcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Kuşcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Kuşcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Oğuz Kuşcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları