20'lik Diş Çekimi
Endodonti
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Gülüş Tasarımı
Oğuz Miraç Sönmez Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Periodontoloji
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
uf...k
Güleryüzlü ciddiyeti ile kendim ve yakınlarım için ilk tercihim oldu hep. Hiç pişman olmadık yıllardır
Oğuz Miraç Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Miraç Sönmez, Diş Hekimi. Size Oğuz Miraç Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Gülüş Tasarımı, Zirkonyum Porselen Kronlar, Diş Dolgusu, Inlay - Onlay (Porselen Dolgu), Endodonti, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, 20'lik Diş Çekimi, Periodontoloji, Diş Beyazlatma.
Oğuz Miraç Sönmez adresi nerede?Oğuz Miraç Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saltak Caddesi No:51 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Miraç Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Miraç Sönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuz Miraç Sönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuz Miraç Sönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Oğuz Miraç Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Miraç Sönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Miraç Sönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Miraç Sönmez hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Oğuz Miraç Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.