Onbinin üzerinde doğum, laparoskopik ve jinekolojik ameliyat tecrübesi vardır
Özel ilgi alanlarım: Laparoskopik rahim alma ameliyatı,idrar kaçırma ameliyatı,kapalı veya vajinal sarkma ameliyatı
4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi
Histerektomi
Histeroskopik Cerrahi
Jinekolojik Laparoskopi
Medical Park Ankara Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Medical Park Ankara Hastanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Ektopik Gebelik Ameliyatı
İdrar Kaçırma
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İstmosel Ameliyatı
se...p
29 Ekim tatili sürecinde dayanılmaz ağrılar ile gittiğimde tanıştık hocamla. Biz ağrı kesici yaptırıp çıkarız diye düşünürken acil ameliyata alındım. 10 haftalık gebeyken büyük bir basit kist ve over torsiyonu yaşıyormuşum. Ailecek sağlık sektöründeyiz, araştırmadan bukadar riskli bir ameliyata bilmediğimiz bir doktorla bodoslama girişmek büyük riskti bizim için, fakat hem vakit kaybetmemeliydik hem de tatil sebebiyle çoğu doktor izindeydi. Ve şükürler olsun ki zaten çok güvenilir ellerde olduğumuzu anladık. Yumurtalığımı bile kaybetme ihtimalim varken hocam çok başarılı bir cerrahmış, sıfır zararla beni ve bebeğimi kurtardı. Biraz soğuk bir mizacı var :) fakat aslında çok insancıl ve tüm detaylarıyla hastasını bilgilendiren bir doktor. ben cerrahi konularda uzmanlığın değil, el yeteneğinin önemli olduğunu düşünüyorum, hiç düşünmeden güvenebilirsiniz. Yolu açık olsun işini güzel yapan insanların..
ce...z
Oguz hocam ile tesadüfen denk geldik . Allah iyi insanları karşınıza çıkarıyor. Mesleğinde cok yetenekli ve bilgili bizim her sorumuzu aydınlatıcı ve tatmin edici cevaplar vererek içimizi rahatlattı. En ufak ayrıntıyı atlamiyor. İyi ki denk gelmişiz hocam hem operatör olarak hem yetenek ve bilgi olarak çok iyi birisi olduğunu düşünüyor ve kendinsin çok güveniyoruz. İnşallah dogumumuzu kendisi yapacak . Takipçi hastası olduğumuz için kendimizi şanslı hissediyoruz.
Rahim ağzı kisaligindan dolayi Speklaj operasyonu da kendisi yaptı. Çok başarılı bir operasyon geçirdik. Sayesinde bebeğimiz hayata tutunuyor
gü...e
Kendisiyle arife günü tanıştık. Eşimle beni detaylı şekilde bilgilendirdi ve acilen eşimin doğuma alınması gerektiğini söyledi. Bebeğimiz 35 haftalık doğdu, riskli bir doğum olsada kendisine güvendik ve sağlıklı bir bebeğimiz olmasını sağladı.
bu...
Bayramın 1.gunu myomdan dolayı aşırı kanama ile basvurdugum oguz hocama ilk andan itibaren
cok guvendim. Hızlı bir planlama ile hem myom hem de istmosel ameliyatimi başarı ile yaptı. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Çok kibar nazik esprili ve anlayışlı bir doktor. Kendisini iyi ki tanımışım.
o....t
Siddetli agriyla gittigim hastanede over torsiyon tanisi konuldu ve oguz hocam acilen gelip gece laparoskopi yontemiyle ameliyata aldi. Cok basarili bir ameliyat geçirdim. Ayrica ilgisi ve guler yuzunden cok memnun kaldim
öz...
Hamileliğimin ilk haftalarinda acile gittigimde tanıdım Oğuz hocami kendisinin ilgisi bilgisi bana çok güven verdi riskli hamileliğim olduğu için perinatoloji takibindeydim hamileliğimin ileriki haftalarinda on gün yatış yapdtim bu süreçte takiplerimi bir cogunu kendisi yaptı hastanede diğer hastalardan da Oğuz hocanın ismini çok duydum sezaryen dogumumda da yalnız bırakmadı beni beş kayıp yaşayan altıncı gebeligimde çok şükür bir oğlum oldu göbek adı Oğuz...Oğuz hocam çok iyi operatör doktor gönül rahatlığıyla gitmenizi şifa bulmanızı dilerim saygılarımla sağlıkla kalın..
fa...
2 defa dış gebelik geçirdim her ikisindede oğuz hocayı tercih ettim tercih etmemin sebebi dış gebelik riskli bir süreç ve Oğuz hoca gercekten alanında en iyilerden kendinizi güvende hissediyorsunuz ilk dış gebeliğimde ben Oğuz hocayı geç buldugum ıcın amelıyatla sonlandı amelıyatımı Oğuz hoca yaptı ve ameliyatım kısa sürede çok başarılı geçti 2.de erken tespiti ile iğne ile sonlandırıldı.Aşırı kibar ve ilgili bir doktor sordugunuz her soruyu detaylı bır sekılde anlatıyor.Benim hem ameliyatta hem rutin takipte deneyimlediğim bir doktordur gözü kapalı tercih edebilirsiniz kendisi mükemmel bir kadın doğum uzmanı
d.....
Oğuz Hocam kendi alanında çok deneyimli. Rahim ameliyatımı hocam yaptı. Gayet başarılı bir ameliyat geçirdim. Ameliyatım sonrasında da çok ilgilendi. Çok güler yüzlü çok ilgili. Ameliyat sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım. Kendisine minnettarım hayatımı kurtardı. Doğru zamanda doğru teşhis yaptı.
f.....
Oğuz Bey'e sürekli akıntı ve ağrı şikayetiyle başvurdum. Muayenede rahmimde sarkma ve yumurtalıklarımda kitle tespit edildi. Kamera ile ameliyat yapıldı , hiç ağrım sızım olmadı ve çok hızlı iyileştim. Elleri dert görmesin çok başarılı bir doktor herkese tavsiye ederim.
Senelerdir doktorumdur kendisi. Hem hastalıklarımda hem gebeliğimde ilk tercihimdi Oğuz bey. Gebelik ve doğum sürecim sorunsuz ve huzurla geçti sayesinde. Bilgisine güvenim tam, tüm kalbimle öneriyorum.
Oğuz Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Özdemir, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Oğuz Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Laparoskopi, Gardasil Hpv Aşısı, Histerektomi, Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh), Laparoskopik Myomektomi, Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı, Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi), Laparoskopik Tubal Sterilizasyon, Sistosel Ve Rektosel Onarımı.
Oğuz Özdemir adresi nerede?Oğuz Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15 Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuz Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuz Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Oğuz Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Oğuz Özdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Oğuz Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Oğuz Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Oğuz Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oğuz Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Oğuz Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenimahalle bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenimahalle bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenimahalle bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenimahalle bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenimahalle bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenimahalle bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenimahalle bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenimahalle bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenimahalle bölgesinde Ankara Sanayi Odası kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenimahalle bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenimahalle bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenimahalle bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenimahalle bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenimahalle bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları