Beyin Tümörü Ameliyatları
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
es...k
Dört yıldır bel ağrısı şikayetim vardı. Son üç aydır sol bacağımı sürüyerek yürüyebiliyordum.Aşırı ağrı çekiyor ve artık hareket edemiyordum. Oğuz Beyi araştırdım ve çok öneri aldım. İlk görüşte teşhisi koydu ve acil ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Bel fıtığım büyümüş ve çift taraflı sinirlere bası yapıyordu. 10ocakta ameliyatımı microcerrahi ile yaptı. 2 saat sonra yürüttü kendisi. Şu an10 gün oldu ve ağrım yok, korse kullanıyorum. Mükemmel doktor ve harika bir insan.Bel ağrısını aylarca boşuna çekmişim. İşini çok iyi bilen biri. Sonsuz teşekkürler Oğuz Hocam
ne...n
Ben EUTF hastanesinde bas ve belimden ameliyat oldum,iki ay kaldim farkli yıllarda...Benim iyileşip ayağa kalkmamda OGUZ BEY'in manevi cok yardımını gordum..Anlayışı,hastalarına yaklaşımı,rahatlatici konusmasi,cok iyi bir doktor..Rahatsızlığı olan herkese tavsiye ederim korkmadan gidilebilecek profosyonel nadir doktorlardan birisi bence.....RABBIM YOLUNU AÇIK BAŞARILARINI DAIM ETSIN INŞ...SELAM VE DUA ILE.....
su...2
Oğuz hocaya 2 buçuk ay önce bel fıtığı şikayetinden dolayı gittim. Belden aşağı ve ayaklarım tutmuyordu. Bu şekilde 3gün kaldım fizik tedaviyle geçer sandım olmadı. Tekerlekli sandalyeyle Oğuz hocaya gittim. Dikkatli bir şekilde muayene ettikden sonra ayrıntılı mr. İstedi. Bir buçuk saatlik mikroceraahi yöntemiyle ameliyat etti. Akşamında ağrısız yürüyebiliyordum. Hafta sonu olduğu için 2 gün hastanede kaldım
Allah razı olsun desteğini hiç eksik etmedi. Yürüyerek hastaneden çıktım. Uyuşukluklar geçtiği için şimdi normal bir şekilde ağrısız yürüyebiliyorum.Tüm akraba ve yakınlarıma da gönül rahatlığıyla Oğuz Hocamı öneriyorum.
Allah Oğuz hoca gibi mesleğinin hakkını veren doktorların sayısını artırsın.
ka...ı
Merhaba Çok iyi bir doktorsunuz ve oraya gelene kadar çektiğiniz zorlukları ben biliyorum ve kısa sürede olsa görme imkanım oldu.Geldiğiniz noktaya çok sevindim umarım daha iyi yerlere de gelirsiniz.Allah kolaylık ve başarılar nasip etsin.. Başarılarınızın devamını dilerim.
hü...l
Oğuz Bey,siz çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insansınız .Sayenizde ikinci hayatımı yaşıyorum.Beyin ameliyatından sonra ikinci hayat ancak bukadar güzel yaşanabilir.Allah sizden razı olsun yolunuzu açıketsin Hakkınızı helal edin.Cushing sendromlu hastanız.Allaha emanet olun.İyiki varsınız.
si...n
adam yemek yapar gibi ameliyat yapıyor süper bir beyin cerrahı allah razı olsun
he...i
siz bir dehasniz hakkari icin, size minnetdariz hocam siz ne canlar kurtardiniz sizi asla unutmayacagiz oguz hocam sizi cokkkk seviyoruz bugun sayenizde ayaktayiz
so...y
çok başarı bir beyin cerrahı, mükemmel bir doktor, işini çok iyi yapmakta. başarılarının devamını dileriz.
i̇...n
Gerçekten mesleğinde mükemmel bir doktur.Şuana kadar gördüğüm en mükemmel doktur.Ömür buyu başarılar dilerim.
Oğuz Özel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Özel, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Oğuz Özel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, X-Ray, Enjeksiyon Iv.
Oğuz Özel adresi nerede?Oğuz Özel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Deva Sokak No: 11/A Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Özel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Özel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuz Özel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuz Özel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Oğuz Özel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Özel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Özel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Özel hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Oğuz Özel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oğuz Özel hangi sigortaları kabul ediyor?Oğuz Özel, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Oğuz Özel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çorlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çorlu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları