Nöroloji Randevusu
Ketojenik Diyet
Migren Tedavisi
Parkinson Takibi
cm....
Tv'de seyrettim hocamı ve söyledikleri bana makul geldi ve kendisiyle görüşüp tanışmak istedim. Hastamızla yakından ilgilendi. Detaylı olarak annemin durumu hakkında bilgilendirdi. Genel olarak memnun kaldık.
me...
Uzun yıllar önce tavsiye üzerine gitmişim ve bir daha da vazgeçmedim. Dürüst bir doktor.Hastasıyla gayet ilgili bir doktor. Sonuçlarını güzel bir şekilde aldım ve bir kaç tanıdığım kişiye de tavsiye ettim.
ay...
Öneri üzerine gitmiştim Oğuz Hocamıza. İlgisinden çok memnun kaldım.Tedavi sürecim devam ediyor şuanda,henüz yeni başladık ve devam edeceğiz. İlgisi alakasından dolayı herkese tavsiye diyorum.
ha...
internet'den araştırmalarım sonucununda ulaştım Hocam'a. Ayrıca konuyla ilgili yayınlarını okumuştum ve gitmeye karar verdim. Yakınımın tedavisi için gittim. İlgisi güzeldi. Anenm'in sorunundan dolayı götürdüm ve daha sonra kontrole gelmemizi istedi. Tavsiye edebileceğim bir doktor.
mg....
Yeğenimin sorunundan dolayı tercih ettim. Fakülte hastanesine gidiyordu ve tavsiye üzerine Oğuz Hocamıza geldik. Memnun kaldık hocamızdan,gayet iyiydi. Yaklaşımı, konuşması ,yönlendirmesi güzeldi. İlaç tedavisi uygulanıyor. Yakınlarıma da tavsiye edebilirim.
ke...m
İnternet üzerinden ulaşmıştım. İlgi alaka ve güler yüz mükemmeldi. Detaylı olarak bilgilendiriyor hastasını. Ablamın sara hastalığından dolayı gitmiştim. Doğru ilaç kullanımıyla nöbetleri azaldı. Mesleğinin dığında insani yönü çok güzel bir doktor. Herkese tavsiye ediyoruz.
Doktorumuza gittim ve çok memnun kaldım. Doktorumuz çok işinde ciddi ,takdir edilecek bir doktor,hastayı korkutmadan yaklaşımı ve samimiyeti çok güzeldi, hoşuma gitti. Kendisini çok takdir ettim çok başarılı bir doktor.Mesleğinde tecrübeli ve de alçakgönüllü, tedavime kendisiyle devam ediyorum.
ce...k
İnternet yoluyla ulaştım doktorumuza ve çok da memnun kaldım,tedavim tek seansta sonuç verdi ve bir daha gitme gereği kalmadı. İnsan olarak çok iyi bir insan, güler yüzlü olması benim için çok önemliydi.Kendisinden çok memnun kaldım ve teşekkür ediyorum.
Oğuz Tanrıdağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Tanrıdağ, Nöroloji. Size Oğuz Tanrıdağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöroloji Randevusu, Randevu, Alzheimer Takibi, Baş Ağrısı Değerlendirme, Baş Dönmesi Değerlendirmesi, Epilepsi Tedavisi, Felçli Hasta Takibi, Ketojenik Diyet, Migren Tedavisi, Parkinson Takibi.
Oğuz Tanrıdağ adresi nerede?Oğuz Tanrıdağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. No:18, Ümraniye Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Tanrıdağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Tanrıdağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuz Tanrıdağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuz Tanrıdağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Oğuz Tanrıdağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Tanrıdağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Tanrıdağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Tanrıdağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Oğuz Tanrıdağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oğuz Tanrıdağ hangi sigortaları kabul ediyor?Oğuz Tanrıdağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta, Inter Partner Assistance Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Ümraniye bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Nörologlar
Ümraniye bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Nörologlar
Ümraniye bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Nörologlar
Ümraniye bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Nörologlar
Ümraniye bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Nörologlar
Ümraniye bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Nörologlar
Ümraniye bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Nörologlar
Ümraniye bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Nörologlar