sy....
31 Mayıs 2024 tarihinde babamı 4 damar bypass yaptı. Dünya üzerindeki en iyi cerrahlardan biri olmasının yanında, muhteşem bir kalbi var. Her şeyden önce insan ve bunu hastalarına, hasta yakınlarına o kadar güzel hissettiriyor ki. Çok doktor araştırması yaptık ve bir anda kendisine gittik. İyiki tanıdım dediğim insanlardan birisi kendisi. Bizim gibi kafası karışık olan ve doktor arayışında olan var ise hiç düşünmeden kendisine gitmeli. Eli de o kadar güzel ki herkesin en az 3 ay iyileşme süresi dediği bypass ameliyatı sonrası babam 2 haftada normale döndü. Muhteşem bir cerrah ve insan.
öz....
Oguz Bey'e bacaklarımdaki varisler ve ağrı nedeniyle muayne olmuştum. Kendisi beni çok detaylı bir şekilde muayne edip her seyi anlaşılabilir şekilde anlatmıştı. İlgisinden ve bilgisinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.
Oğuz Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Yılmaz, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Oğuz Yılmaz adresi nerede?Oğuz Yılmaz adresini belirtmedi. Oğuz Yılmaz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Oğuz Yılmaz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oğuz Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Oğuz Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.