su...r
Gerçekten çok ilgili bir doktor. Mesleğini hakkıyla yerine getiren bir doktor. Allah razı olsun. Azı dişimin dolgusu düştüğünden dolayı( yanlış anlamasın dolguyı başka bir doktor yaptı) içi oyulmuştu.. Çekimi zor olmasına rağmen hiç acı hissetmedim. Diş etim zedelendiği içinde dikiş atıldı. Bir hafta sonrasında dikişlerim alındı şuan tedavimle ilgili bir sorunum kalmadı . Hayatımda bir çok diş doktoru tanıdım cidden dişlerimin hemen hemen hepsi hasarlı... Beni çok güzel, özenli ve hiç hissetmeden tedavi yaptı.. Çook teşekkür ederim. Kesinlikle önerdiğim bir doktor.
OĞUZHAN ALICI UZMAN DOKTOR...
KAHRAMAN DOKTOR DİYEBİLİRİM...
Oğuzhan Alıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuzhan Alıcı, Restoratif Diş Tedavisi.
Oğuzhan Alıcı adresi nerede?Oğuzhan Alıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sinanpaşa, Kozan Cad. No:91, 01220 Yüreğir/Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuzhan Alıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuzhan Alıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oğuzhan Alıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuzhan Alıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuzhan Alıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuzhan Alıcı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Oğuzhan Alıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.