Bahçeşehir 2. kısım mh Aldemir sk Bahçekent Emlak Konutları 654 Ada 1. Ticaret Merkezi Kat 1 No:29-34 Bahçeşehir, Başakşehir, İstanbul
Bahçeşehir 2. kısım mh Aldemir sk Bahçekent Emlak Konutları 654 Ada 1. Ticaret Merkezi Kat 1 No:29-34 Bahçeşehir, İstanbul
Denver Gelişim Tarama Testi
Ebeveyn Danışmanlığı
Fobilerden Kurtulmak
Psikolaj Danışmanlık Merkezi
Bazı takıntılarım yüzünden başvurdum kendilerine, çok güleryüzlü ve empatik yaklaştı. Hergün verdiği ödevler sayesinde, taķıntılarım oldukça azaldı. Seanaslarımız hala devam ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. :)
k.....
Oğuzhan hoca ile 3 ay önce tanıştım hala seanslarım devam ediyor. Yakınımı kaybettikten sonra panik ataklarım ortaya çıktı ve bu sebeple başvurdum. İnanılmaz samimi, açık ve anlaşılır. Kesinlikle tavsiye ederim
s....
Ben daha önce takıntılarım için kendisine gitmiştim, takıntılarım çok fazla olduğu için destek aldım ve geçirdiğim seans sürecinde bana çok faydalı oldu, bunları en aza indirgedi diyebilirim. Kendisinden aldığım seanslarla birlikte kendimin farkına varmamı sağladı, bu anlamda da bana çok yararlı oldu, şuanda da düzenli olarak gitmiyorum ama hala ara ara görüşüyoruz.
ş....y
Ben panik atak hastasıyım ve kendisine gittğimde kaygılarım çok fazla nüksetmişti. Kendisine bu dönemde denk geldim ve beni gerçekten çok rahatlattı, bana belirtli taktikler ve nefes egzersizleri önerdi, bunları uyguladım ve çok işe yaradı, şuan çok iyi hissediyorum ve panik ataklarım eskisi kadar gelmiyor. Kendisi bu süreçte tamamen beni motive edecek ve tatmin edecek şekilde konuştu, zaten benim durumumda olan kişilerin en büyük yönü korkulacak şeylerin başına gelme düşüncesi ve kendisi bu noktada bana çok profesyonelce yaklaştı, çok memnun kaldım, önerdiğim kişiler de oldu.
a....ö
Ben kendisine 4-5 seans gittim, işle alakalı sorunlarım üzerine destek alıyorum ve hala da seanslarıma devam ediyorum. Kendisi çok içten ve samimi davranışları olan biri, aldığım bilgiler doğrultusunda da gayet fayda sağladım, gitmeye de devam edeceğim, çok memnunum, çevremde de arkadaşlarıma kendisini tavsiye ediyorum.
i̇...g
Oğuzhan beye ben bir referans aracılığıyla gitmiştim.Kendisiyle panik atak probleminden dolayı çalışmalarımız oldu. Bu konu üzerine belli bir süre çalıştık, şuan kendimi daha iyi hissediyorum, telefonla da hala ara ara iletişim halinde olabiliyoruz. Bu süreçte benim için ulaşılabilir olması çok güzeldi, o samimiyeti vermesi, beni rahatlatması, o enerjiyi alabilmem benim için çok önemliydi, aynı zamanda çok dakikti, hiç bir zaman anlaştığımız saatten şaşmadı.
i̇....
Oğuzhan hocaya artan panik ataklarım sebebiyle başvurdum. Bilişsel davranışlı terapi ekolüyle ilerledik ve verdiği ev ödevlerini yaparak panik ataklarım azaldı. Çok ilgili ve alanında tecrübeli bir hoca
Bir süredir Oğuzhan hocadan seans görmekteyim. Dönem dönem kendimi mutsuz ve umutsuz hissediyordum bu yüzden başvurdum kendisine. Çok güler yüzlü ve anlayışlı biri. Seanslarda bana farkındalık kazandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.. :)
he...i
Oğuzhan hocaya işim ile ilgili kaygılarım sebebiyle gitmiştim. İletişim gücü ve yaklaşımıyla daha 3. seansımda bakış açımı değiştirdi. Verdiği ev ödevleri kesinlikle çok etkili, kaygılarım ile yüzleşmemi sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim
Oğuzhan Balkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuzhan Balkan, Psikoloji. Size Oğuzhan Balkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Psikoloji Randevusu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Normal Randevu.
Oğuzhan Balkan adresi nerede?Oğuzhan Balkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeşehir 2. kısım mh Aldemir sk Bahçekent Emlak Konutları 654 Ada 1. Ticaret Merkezi Kat 1 No:29-34 Bahçeşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuzhan Balkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuzhan Balkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuzhan Balkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuzhan Balkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Oğuzhan Balkan hangi dilleri konuşuyor?Oğuzhan Balkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Oğuzhan Balkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuzhan Balkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuzhan Balkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuzhan Balkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Oğuzhan Balkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oğuzhan Balkan hangi sigortaları kabul ediyor?Oğuzhan Balkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu