Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kurtuluş Mahallesi. Demokrasi Sokak Gülbahçesi Sitesi C Blok Kat: 2 No:210. Bina No: 27. Seyhan/Adana, Adana
Davranış Bozuklukları
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Kurumsal Danışmanlık
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Stres Yönetimi
Yas Terapisi
Ön Görüşme
Psk. Oğuzhan Coşkun
Çeşitli kurumlarda psikolog olarak hizmet vemiş, son olarak Cansu İşbilir Psikolojik ve Danışmanlık Merkezi'nde çalışmıştır.
Şu anda ise Oğuzhan Coşkun Psikolojik ve Danışmanlık Merkezi'nde hizmet vermektedir.
Kaygı ve depresyon istemiyle ve arkadaşımın tavsiyesi ile terapiye başladım. Oğuzhan beyle tavsiye üzerine başladık ve ilk görüşmede bile aramızda oluşan bağ beni mutlu etti. Yeni bilgiler yeni davranışlar ve kendimi keşfettim. Çevrem de bana artık daha saygılı ve sevgili yaklaşmaya başladı. Çünkü ben kendimi sevmeye ve değer vermeye başladım. Sürecimiz bitti sayılır.
g....m
İştah kaybı uyuyamama sürekli geleceği düşünme nedeniyle başlamıştım terapiye. Hiçbir şey yemiyor ve işime gidemiyordum. Arkadaşım Oğuzhan beyi söyledi ve deneme amaçlı gitmiştim başta. İyi hissettiğim için bir daha gittim. Sonrası daha iyi gelmeye başladı zaten. Kaygılarım azaldı, iştahım açılmaya başladı ve kendi değerimi yakaladığımı düşündüm. Devam eden bu süreç her görüşmede yeni şeyler öğrenmemi sağlıyor.
s....a
İlişkilerimi yönetmekte sorun yaşadığım için gitmiştim Oğuzhan beye. Asıl sorunun ilişkiler değil de onların nasıl yorumlandığı üzerinde durduk ve konuştukça birtakım şeyler ortaya çıkmaya başladi. Kendimi tanımaya, yaptığım hareketleri anlamlandırmaya başladım. Ardından insanların bana yaklaşımı ve kendime yaklaşımım da değişmeye başladı. İyi ki tanımışım kendisini.
ö ...h
Nişanlılık döneminde başvurduğum ve evlilik sürecinde de devam ettiğim görüşmelerimden oldukça memnundum hem ilişkiden ne istediğimi öğrendim hem sorunlar üzerine çözüm ürettik hem de eşimi daha iyi anlamaya başladım kendim ve ilişkim açısından çok iyi bir süreçti
u....m
Hayat stresi, iş yoğunluğu, ilişki sorunları ile ilgili gittim kendisine. Çok iyi bir dinleyici ve tam bir profesyonel.sayesinde çok güzel farkindaliklar kazandım ve stresle baş etmeyi ogrendim
Kendisiyle görüşmeye başlayalı 4 ay oldu. Duygularımla daha iyi baş etmek konusunda, onları yönetmek konusunda ve hayatımdaki sorunlar konusunda konuşmalar gerçekleştiriyoruz. Süreçten çok memnunum.
Aylardır süren sıkıntılı bir yas tutma sürecim vardı, sayın hocam süreci iyi yönetmeme çok yardımcı oldu, sürekli gördüğüm kabuslardan kurtuldum ve süreci iyi yönetmeyi öğrendim.
eşim öleli 3 yıl oldu ve ben henüz kendime gelememiştim. sadece çocuklarım için yaşıyor ve bir robota dönüşüyordum. arkadaşımın konuşması ile Oğuzhan Beye gittim. yas evrelerimden ve daha bir sürü şeyle ilgili çalıştık olayları yorumlama biçimimi değiştirdiğimi fark ettim. daha farkında ve daha bilinçli bakıyorum hayata ve yapmam gerekenleri biliyorum. hala devam ediyoruz ve terapi bana çok iyi geldi
t....e
Eşim tarafından aldatıldığımı öğrenmiştim ve ne yapacağımı bilmiyordum. Kendisi çok pişmandı ve kafamı karıştırıyordu. Bu yüzden hayatımla ilgili daha sağlıklı karar verebilmek için psikoloğa gittim. Kendime ilgili yeni şeyler fark ettim ve kendime en sağlıklı gelen kararı verdim
n....d
Kötü ve travma dolu bir çocukluk geçirmiştim ve bunun yükünü bir türlü atamadım uyuyamıyor odaklanamıyor çalışamıyordum ardından araştırmaya koyuldum ve Oğuzhan beyi buldum. Seanslar ilerledikçe daha fazla uyumaya başladım daha fazla odaklanmaya başladım kendimi daha iyi anlamaya başladım. Gerçekten artık hayata daha farklı bakabiliyorum ve bu farklılık beni çok mutlu ediyor.
Oğuzhan Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuzhan Coşkun, Psikoloji. Size Oğuzhan Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Randevu, Online Terapi, Ön Görüşme.
Oğuzhan Coşkun adresi nerede?Oğuzhan Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mahallesi. Demokrasi Sokak Gülbahçesi Sitesi C Blok Kat: 2 No:210. Bina No: 27. Seyhan/Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuzhan Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Oğuzhan Coşkun uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Oğuzhan Coşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuzhan Coşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Oğuzhan Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuzhan Coşkun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Oğuzhan Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 77 hasta / danışan, Oğuzhan Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oğuzhan Coşkun hangi sigortaları kabul ediyor?Oğuzhan Coşkun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikologlar