Ardından aynı üniversitede Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimi almaya hak kazanmış ve ''Öğrencilerde Sosyal Medya Bağımlılığı ile Dürtüsellik Arasındaki İlişkinin İncelenmesi'' isimli tez çalışmasını yaparak uzmanlığını almış ve yüksek lisans eğitimini Yüksek Onur Derecesi ile tamamlamıştır.
Lisans hayatı boyunca birçok psikoloji semineri ve gönüllü projelere katılmış olmakla birlikte NP İstanbul Beyin Hastanesi, Doğa Dragos Huzurevi, Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi, Rehabilitasyon ve Rehberlik araştırma merkezlerinde çeşitli sürelerde görevde bulunmuş ve klinik deneyim kazanmıştır.
Yüksek Lisans eğitimi boyunca NP Feneryolu Tıp Merkezi’nde Uzm. Psk. Dr. Cengiz Demirsoy’un ekibinde yer alarak başta Obsesif Kompulsif Bozukluk, Kaygı ve Duygudurum Bozuklukları olmak üzere birçok konuda uygulamalı olarak çalışma imkânı bulmuş, Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi ve süpervizyonunu bu süreçte tamamlamıştır.
Alınan Eğitimler
Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi ve Süpervizyonu NP Feneryolu Tıp Merkezi (2019)
Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği (CETAD) Cinsel Terapi Temel Eğitimi (2020)
Kişilerarası İlişkiler Terapisi Eğitimi ve Süpervizyonu (2021)
Şema Terapi Eğitimi - Prof. Dr Alp Karaosmanoğlu (2022)
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Psikoterapi Eğitimi (2022)
EMDR 1.Düzey Eğitimi ve Süpervizyonu - Davranış Bilimleri Enstitüsü Prof. Dr Emre Konuk (2023)
Okuyuculara not:
Hayatın içinde yaşanılan durum ne olursa olsun, gerçekte ne olduğu değil, kişinin bunları nasıl algıladığı önemlidir. Bu önemi bilerek, danışanımın algılayışını anlamaya ve keşfetmeye çalışıyorum. Sonrasında onun görüş açısında var olmayan ancak fark ettiğinde bu açıyı değiştirebilecek bilgileri seanslarda verdiğim psikoeğitimlerle ona katmayı amaçlıyorum. Her kişinin farklı rotası ve ilerleyiş hızı olan psikoterapi yolculuğunda kişisel farklılıkları dikkate alarak şeffaflık ve dürüstlük misyonuyla hareket ediyorum.
Sevgi ve saygıyla.
Varoluşçu Psikoterapi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Oğuzhan beyle seanslara başlamadan önce uzun yolculuklar yapamıyordum, uçağa binemiyordum, sürekli kaygılı hissedip evden çıkmakta bile zorlanıyordum. Dışarıdayken başıma bir şey gelecek diye endişe ediyordum. Sosyal hayatım ve ilişkilerim bozulmuştu. Görüşmeye başlayalı altı ay kadar oldu. Şu an çok daha iyi bir durumda olduğum için bu yorumu yapmayı istedim. Artık psikolojik problemlerim hayatıma engel olmuyor.
eg....
Oğuzhan Bey'den 3 aydır düzenli olarak terapi alıyorum. Bu süreçte dinleme tarzı, olaylara konstrüktif yaklaşımı ve verdiği önerilerle kendimle barışma sürecime büyük katkısı olduğunu söyleyebilirim. Seanslarda yaklaşımı oldukça yol gösterici, ayrıca düşüncelerinizi ve kaygılarınızı rahatça açabileceğiniz bir ortam oluşturuyor. Terapi almak isterseniz Oğuzhan Bey'le görüşmenizi içtenlikle öneririm.
em...
Oğuz Bey'e öfke kontrolü problemim için başvurdum ve henüz sadece 4 haftadır birlikte çalışmamıza rağmen, hayata ve problemlere bakış açım kökünden değişti. Tepkilerim değişti. Eşimle iletişimim farkedilir derecede iyileşti. Beni çok hızlı analiz etti ve gerçekten uzun yıllardır muzdarip olduğum problemlerimin tamamını profesyonelce masaya yatırdı. Süre yönetimi ve seans hakimiyeti kusursuz. Son derece sıcakkanlı ve güler yüzlü. Herhangi bir aksilik olmadığı sürece sürekli görüşmek istediğim bir Uzman Psikolog kendisi. Hiç tereddüt etmeden tavsiye ederim.
a....k
Oğuzhan Bey'in detaylı anlatımıyla hem psikolojik gelişimimde hem de bilgi birikimimde gelişmeler yaşanmaya başladı. Kendisine güvenme anlamında zorluk yaşamadım.
s....s
Oğuzhan beyle yaptığımız görüşmelerden önce zihnim çok karışıktı. İlişkilerim ve hayatımla ilgili içinden çıkamadığım birçok sorunu seanslara devam ettikçe halledebilmeye ve farklı açılardan görebilmeye başladım. Kendisiyle yaptığımız seanslardan çok memnunum, devam ediyoruz.
na...
Benim için zor geçen günleri atlatmamda payı büyük. Hiç kimseyi görmek istemediğim, hiçbir şeyden zevk alamadığım, yemek yiyemediğim, sürekli ağlama atakları yaşadığım bir zamanda Oğuzhan beyin desteği ve yönlendirmeleri sayesinde kendime geldim. İşini severek yapan, ilgili ve yetkin birisi.
zi...a
Oğuzhan beye internette rastladım. Bağlanma sorunlarım yüzünden sürekli toksik ilişkiler yaşıyorum. İlişkide kalmak istemesem bile tam olarak bırakamıyorum. Ne kalabiliyorum ne de ayrılabiliyorum. Biz görüşmeye başlayalı çok uzun süre olmadı Oğuzhan beyle ama şimdiden ilişkilerimle ve özellikle bağlanmamla ilgili çok şey anlattı, aktardı bana. Devam ediyoruz ve ben oldukça memnunum.
c.....
Dergideki yazısına rast geldim. Kendimi iyi hissetmediğim bir dönemdeydim. Gelecek kaygısı, mutsuzluk, isteksizlik ve tahammülsüzlük içindeydim. Oğuzhan beyle iletişime geçtim. Sonra da buradan randevu aldım. Bu süreçte ilk konuşmamızdan bu yana bana desteğini hep hissettirdi. Tam 6 ay oldu. Geriye dönüp baktığımda sanki seanslara başlamadan önceki halim başka biriymiş gibi hissediyorum. Şema terapi ve Emdr ile geçen 6 ay bazen zorlasa da hayatımda kendim için yaptığım iyi bir şey oldu.Hocamın ilgi ve desteği de hayata dair bakışımı oldukça iyi yönde etkiledi. Hayatıma ve ilişkilerime dair bugüne kadar bakıp da göremediğim birçok şeyi öğretti bana.
eb...u
Oğuzhan beyle terapiye başlamadan önce gelen panik ataklar kaygı korkusu özgüven eksikliği bir bir kayboldu kendisine bana yardımlarından dolayı çok minnettarım. Gerçekten çok iyi bir dinleyici, gözlemci ve tespitler konusunda uzman.
a....ç
Tedaviye başlayalı yedi seans oldu alkol problemimden öz saygı ve sosyal sıkıntılarıma bir çok şeyi çözdük ve çözmeye devam ediyoruz. Konuşması, konuları izah edişi, sürece bağlılığı her şeyi ile en çok verim aldığım psikolog.
Oğuzhan Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuzhan Genç, Psikoloji. Size Oğuzhan Genç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Oğuzhan Genç adresi nerede?Oğuzhan Genç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükyalı 106 İstanbul
- Cumhuriyet No:9 İstanbul
- Hoşnudiye Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuzhan Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Oğuzhan Genç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Oğuzhan Genç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuzhan Genç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Oğuzhan Genç hangi dilleri konuşuyor?Oğuzhan Genç ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Oğuzhan Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuzhan Genç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Oğuzhan Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 102 hasta / danışan, Oğuzhan Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oğuzhan Genç hangi sigortaları kabul ediyor?Oğuzhan Genç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu