Uzm. Dkt.
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Oğuzhan Köseoğlu
Prof. Dr. Ahmet KONROT'un danışmanlığını yürütmüş olduğu yüksek lisans tezini; "Okul Öncesi Eğitime Devam Eden Prematüre Çocukların Alıcı ve İfade Edici Dil ile Sesletim ve Sesbilgisel Yeterliliklerinin Değerlendirilmesi" başlığıyla yayınlamış, çocukların konuşma sesi ve dil gelişimlerini incelemeye almıştır.
NPİSTANBUL (Nöropsikiyatri) Beyin Hastanesi'nde yüksek lisans stajını tamamlamıştır.
Kognitif ve Davranış Terapileri Merkezi, Mutlu Yaşam Bakım Merkezi ile çeşitli okul tür ve kademelerde lisans staj süreçlerini tamamlamıştır.
Özel Eğitim Uygulama Okulu, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Ortaöğretim (Anadolu Lisesi - Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) gibi tüm farklı okul ve kademe türlerinde "Psikolojik Danışman" olarak görev yapmış, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda "Rehberlik ve Danışma Merkezi Subayı" olarak hizmet vermiştir. Anaokulu bünyesinde "Dil ve Konuşma Terapisi" alanında hizmet sunmuştur(2013 - 2022). Ayrıca, uzmanlık alanlarında öğretmen ve veli gruplarına yönelik eğitimler vermeye devam etmektedir.
z....
Yaklaşık 4 haftadır oğlum için gidiyoruz. Gayet iyi, memnunuz. İlerleme var. Çocuğum algılamada biraz geride kalmıştı şimdi gayet iyi. Kelime eksikleri vardı, tamamlıyor. Özgüven eksikliği vardı ama şimdi bayağı iyi. İlerlemeyi fark ediyoruz. Oğuzhan Bey bizimle gayet iyi ilgilneiyor. Çocuğum severek gidiyor. Çok iyi, memnunuz. Devam etmeye karar verdik, sürekli gidiyoruz.
h....
Oğuzhan Bey yüzde yüz başarılı, çok ilgili bir uzman. Ben ve çocuğum kendisinden çok memnunuz. Çocuğumda kekemelik vardı bu nedenle görüşme sağladık. 2 buçuk 3 ay danışmanlık hizmeti aldık tatilde olduğumuz için devam etmiyoruz ama İstanbul'a döner dönmez görüşeme sağlayacağız. Kendisinin gönderdiği online terapileri uyguluyoruz. Çocuğumun kekemeliğinin azaldığını görüyorum. Gözle görülür çok faydası var. Çocuğum eskiden çekiniyordu ama şimdi kendisini serbest bırakıyor. Bir şeyler bir yerlere oturuyor.
uö...k
5 yasindaki oglumda kekemelik vardi. Hocamıza geldik. Once tani konuldu sonra terapiye başladık. Sonuçta çocuğumuzun kekemelik sorununu aştık.
y.....
5 yaşındaki oğlumun kekemelik ve artikülasyon problemi vardı, araştırmalarımız sonucu Oğuzhan beye ulaştık. Terapi süreci öyle verimli geçti ki çıkartamadığı birçok ses mucize bir şekilde hızla geldi. Kekemelik durumumuzda ciddi düzeyde ilerleme oldu. Terapi sürecimiz halen devam ediyor. Allah’ın izniyle en güzel şekilde sonlandıracağız. Oğuzhan hocamıza minnettarız.
ş.....
Gecikmiş konuşma sebebiyle kızım için terapi desteği alıyoruz. Oğuzhan beyin bizlere ve kızıma olan yaklaşımı çok olumlu. Her seansta bize ve çocuğumuza yeni şeyler katıyor. Katkıları sebebiyle çocuğumun geleceğinden yana daha umutluyum
Oğuzhan Köseoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuzhan Köseoğlu, Dil ve Konuşma Terapisi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Oğuzhan Köseoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi.
Oğuzhan Köseoğlu adresi nerede?Oğuzhan Köseoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultan Orhan Mah. Hürriyet Cad. Aslan Apartmanı No:30/10 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuzhan Köseoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuzhan Köseoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuzhan Köseoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuzhan Köseoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Oğuzhan Köseoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuzhan Köseoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Oğuzhan Köseoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Oğuzhan Köseoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oğuzhan Köseoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Oğuzhan Köseoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri