Ankara’da tamamlamıştır. Ankara Gazi Anadolu Lisesi’nde lise eğitimini tamamladıktan sonra
2007 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde lisans eğitimine başlamıştır.
2013 yılında diş hekimliği fakültesi lisans eğitimini başarıyla tamamlamıştır. 2013-2015 yılları
arasında Ankara’da özel bir diş polikliniğinde çalıştıktan sonra 2015 yılında Ordu Üniversitesi
Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dali’nda uzmanlık eğitimine başlamıştır.
Uzmanlık eğitimi boyunca yurtiçi ve yurtdışı birçok kongrede sözlü ve yazılı sunumlar yapmış
ve cerrahi yöntemlerle alakalı eğitimler almıştır. Uluslararası dergilerde iki adet ve ulusal
dergilerde ise birçok sayıda bilimsel makalesi bulunmaktadır. Uzmanlık eğitimi boyunca,
ortodontik tedavide hızlı diş hareketi sağlayan kortikotomi yöntemini kendi geliştirdiği
yöntemle kolay bir cerrahi haline getiren ‘discision’ yöntemini bulmuş ve uluslararası
yayınlarda bu yöntem kabul edilmiş ve faydalı bulunmuştur.
Uzm. Dt. Oğuzhan SUNAR, dişeti hastalıkları ve tedavisi, implant cerrahisi ve ileri
cerrahi yöntemlerle ilgili yoğun bir klinik eğitim aldıktan sonra 2018 yılında “Periodontal
Hastalıklı Bireylerde Tükrük İskemik Modifiye Albumin(İMA) ve Yüksek Hassasiyetli C-
Reaktif Protein (Hs-CRP) Değerleri Üzerine Periodontal Hastalığın Etkisi” isimli tez
çalışmasını tamamladıktan sonra Uzm. Dr. ünvanını almıştır. Basit ve ileri implant cerrahisi,
dişeti hastalıkları tedavisi ve cerrahileri ile zigomatik implant cerrahisi ilgi alanlarıdır.
Uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra kurs ve seminerlerde ileri implant cerrahisi ile ilgili eğitim
vermeye başlayan Uzm. Dt. Oğuzhan SUNAR şu an İstanbul’da özel kliniğinde mesleki
çalışmalarına devam etmektedir.
Diş Hekimi Randevusu
Kültür Mahallesi, Vişne Çıkmazı Sokak, Kolağası İş Merkezi, No:1/9, Ulus, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Cliniqa Dental World
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
f.....
Yıllardır ertelediğim sağ alt çenemde 20lik diş sorunum vardı. Daha önceki diş çekimlerim sebebiyle korktuğumdan dolayı bir türlü çektirmeye cesaret edemiyordum. Oğuzhan Hocam her şeyi detaylı anlatarak beni ikna etti :) Söylediğinden farklı hiç bir şey yaşamadım. Max. 20-25 sn süren çekimim sıfır sıkıntı ve ağrısız gerçekleşti. Boşuna endişelenip ertelemişim. Benim gibi korkan varsa bu konuda tereddütsüz Oğuzhan Hoca derim :)
Memnunum ben, implant yaptırdım.Bir de 20lik diş çekimini çok hasarsız atlattım, çok rahat geçti.İşini iyi yapan biri ve ilgili.Çok şikayet yaşamadım, şikayetlerim olduğunda da gayet ilgililerdi. Tedaviye başlamadan önce detaylı bilgilendirildim, sorduğum sorulara cevap aldım, süreçle ilgili de bilgi verdi.
Eli çok hafif ve hızlı bir cerrahi doktoru.Arkadaşlarıma da önerdim. Diş çekimi,gömülü diş çekimi,20lik diş çekimi oldu.Diş etlerim için damaktan parça alıp diş etine ekledi.Diş korkusu olan bir insanım ama Oğuzhan hocayla çok rahat geçti.İşlem esnasında bilgi verip rahatlatıyor, telkin ediyor ve operasyondan sonra ne bir ağrı ne bir şişlik olmadı.Buz kullanmadan geçirdiğim bir tedavim oldu, çok rahat ve memnun kaldım.Bugün de bir arkadaşıma önerdim.
ş.....
Çok memnunum, sevdiğim bir doktor.İşinde çok başarılı,insan ilişkileri çok iyi,kendisine gitme sebebim.Bana 13 tane implant yaptı Oğuzhan Bey.Bu yüzden çok memnunum, şuanda kullanıyorum. 5-6 ay oldu, çok memnunum.Dişlerimi rahatlıkla kullanıyorum.
k.....
Benim implantım vardı, çeneye kemik tozu eklendi.İlgisi alakası için teşekkür ederim,pozitif bir doktor.Hem ortodonti tedavisi hem implant oldum.Operasyon geçirdim, sürecim güzel geçti.İlgili, güler yüzlü ve davranışıyla memnun kaldım.Tedavim tamamlandı, bitti.Kendisine teşekkür ederim.
f.....
Oğuzhan Bey'e ben epey önce gittim, daha önce birçok deneyimim oldu.Oğuzhan Bey'in becerisini ve elinin çabukluğunu, genç yaşındaki başarısını takdir ediyorum.Hiçbirşey hissetmeden dişimi çıkardı, temizledi ve implant yerleştirdi.Çok memnunum, ağrısız sızısız, kansız bir operasyon gerçekleştirdi. İnsancıl yaklaşımı, hastalarla olan iletişimi çok güzel. Baştan insana değer verdiğini hisettiriyor.Birçok operasyonlar geçirdim, Oğuzhan Bey'in elinin becerisi, elinin çabukluğu muhteşem.Herkese tavsiye ederim.
Oğuzhan Sunar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuzhan Sunar, Diş Hekimi, Periodontoloji. Size Oğuzhan Sunar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Cerrahi İmplant, Dikişsiz İmplant, İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri, İmplant, Periodontoloji, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Botoks, Diş Eti Estetiği, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
Oğuzhan Sunar adresi nerede?Oğuzhan Sunar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi, Vişne Çıkmazı Sokak, Kolağası İş Merkezi, No:1/9, Ulus İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuzhan Sunar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuzhan Sunar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuzhan Sunar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuzhan Sunar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Oğuzhan Sunar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuzhan Sunar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuzhan Sunar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuzhan Sunar hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Oğuzhan Sunar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri