Uzman Klinik Psikolog Okan Dansuk, lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji bölümünde onur öğrencisi olarak tamamlamıştır. Lisans sürecinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde zorunlu stajını yapmıştır. Yüksek lisans programını İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji alanında bitirmiştir.

Yetişkin bireyler ve ergenler ile anksiyete, depresif bozukluklar, yeme bozuklukları, travma sonrası stres bozukluğu, obsesif kompülsif bozukluk, cinsel işlev bozuklukları, ve çiftler ile evlilik ve ilişki problemleri gibi alanlar üzerine çalışmaktadır.

Yukarıda bahsedilen sorunlar üzerine çalışabilmek adına, Bilişsel ve Davranışsal Terapi, Aile, Çift ve Cinsel Terapi, Şema Terapi ve Çözüm Odaklı Terapi eğitimlerini tamamladı. Tamamlamış olduğu eğitimler neticesinde, İstanbul’da Psikohome Danışmanlık Merkezinin Bakırköy ve Kadıköy şubelerin yanı sıra online olarak da danışan kabulüne devam etmektedir.

Psikohome Danışmanlık Merkezi
Bostancı Mah. Bağdat Cad. Nermin German Apt. No:456 Kat:4 D:4 Kadıköy İstanbul, Kadıköy, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi +42 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Zuhuratbaba, Şükran Çiftliği Sk. 49/3, Bakırköy, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi +42 daha fazla

Bostancı Mah. Bağdat Cad. Nermin German Apt. No:456 Kat:4 D:4 Kadıköy İstanbul, İstanbul

Makaleler

Konum: Psikohome Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi

Okan Bey ile bir yıl devam ettim ve yakında biteceği için hem mutlu hem üzgünüm. Yeme bozukluğu için başladığım terapi sürecinde kendimi tanıdım ve sevdim. Çıkarımları, yönlendirmeleri ve tavsiyeleri ile yolum aydınlandı ve kendimi buldum. İyi ki sizin danışanınız olmuşum,, ne mutlu bana.

Konum: Psikohome Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi

Yaklaşık 2 sene boyunca düzenli çalıştık.Daha önce iki farklı doktorla da terapi sürecim olmuştu.Beni rahatsız eden durumların asıl sebebinin kaygı bozukluğu olduğunu okan hocayla keşfettik ve beraber duygu durumumu kendim düzenleyebileceğim hale gelene kadar çalıştık.Terapi bazen çok zor geçti bu süreçte zorlandığım durumları açık açık konuştum üzerine gitmek tamamlayabilmemde etken oldu.Okan hocayı anksiyete tedavisinde başarılı buluyorum.Bu süreçte memnun olduğum diğer bir konu tüm süreçte asla tavsiye vermedi, yada benim adıma karar almadı benim duygularımı ve düşüncelerimi keşfetmem ve irdelemem sürecinde bana rehber oldu.

Y
Konum: Psikohome Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Okan Bey ile şimdiye kadar dört seans gerçekleştirdim. Bu süre içerisinde kendimle ilgili çok şey fark etmemi sağladı. Yanınızda yer alan, yargılayıcı bakışları olmayan bir uzman. İlerlemeyi sadece sözlerle değil uygulama yollarıyla da hayata geçirmenizi sağlıyor. Böylece gerçekten yaşamınızda fark yaratıyor. İlk seansta çok gerilerek gittiğim yere şu an istekle gidiyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Okan hoca ile ilk görüşmemizi yaşadığım depresif ruh halinden dolayı ilk etapta istemsizce gerçekleştirmiştim. Daha sonra yapmış olduğumuz görüşmelerde kendime dair olan düşüncelerimin ne kadar sağlıksız ve yanlış olduğunu, bunların neden kaynaklı olarak ortaya çıktığını anlamamı sağladı. Olayları farklı ve sağlıklı düşünebilmem, yaşantımı ve kendimi kabul edip geliştirebilmem adına yardımda bulunduğu için kendisine çok teşekkür ederim.

Konum: Psikohome Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Başlangıçta çok gönülsüz başladım Okan beyin sayesinde kendimi tanimaya başladım iyi ki tanıştım her seansta başka bir tarafımla karşılaşıyorum çok çok verimli geçen bir saat harika iletişim benimle ilgili en ufak bir detayı bile benden önce dile getirmesi bu çok guzell tam orda oluyorsun işte....emek veriyor ve kesinlikle çok çok ilgili ....iyi ki tanıdim bu yılın bana en güzel ödülü ....teşekkür ederimmm

Ş
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Okan Bey ile henüz yeni terapi sürecine başladık. Henüz yeni başlamamıza rağmen kendisi yaklaşımları ve bakış açısıyla bir çok şeyi fark etmemi sağladı. Gerek kişiye yaklaşımıyla gerek empatisiyle görüş sürecinde huzurlu ve rahat hissettirdiği için kendisine teşekkür ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Aile içi geçimsizlik sebebiyle başvurmuştum.. Okan Bey'in olaylara yaklaşımı, çözüm odaklı olması, konuşurken sizi gerçekten dinliyor olması işinin hakkını vererek yaptığının en güzel göstergesi bence.. Onunla konuşurken öyle iyi hissediyor ki insan rahatlıkla her istediğini anlatabiliyor. Çözümcü yaklaşımı sayesinde daha seans bitmeden bundan sonrası için neler yapabileceğini kafasında kurmuş oluyor. Desteği için kendisine buradan da teşekkür ediyorum. Çevreme güvenle önerebildiğim birisi.

Konum: Psikohome Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Yaşananlara yaklaşımı, sözümü kesmeden kendimi ifade etmeme izin vermesi, sonsuz sabrı, sakinliği ile insana güven veriyor. Bakış açımı genişleten ve kısa sürede rahatlamamı/hayatımı yoluna koymamı sağlayan ipuçları için kendisine minnettarım.

Konum: Psikohome Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Okan Bey ile henüz yeni terapi sürecine başladık. Anksiyete ile ilgili sorunlarım vardı. Henüz yeni başlamamıza rağmen kendisi yaklaşımları ve bakış açısıyla bir çok şeyi fark etmemi sağladı. Kendinizi güvenli bir alanda hissettiriyor ve yargılanmayacağınızı düşündürüyor. Başarılı bir psikolog, çok teşekkür ederim kendisine.

K
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Okan bey ile zor bir sürecimi birlikte atlattık. Kendisi çok ilgili sizi gerçekten dinliyor ve çözüm bulabilmek için elinden geleni yapıyor. Çok iyi bir dinleyici iyi bir analist iyi bir psikolog.

Uzm. Kl. Psk. Okan Dansuk

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim