Yetişkin bireyler ve ergenler ile anksiyete, depresif bozukluklar, yeme bozuklukları, travma sonrası stres bozukluğu, obsesif kompülsif bozukluk, cinsel işlev bozuklukları, ve çiftler ile evlilik ve ilişki problemleri gibi alanlar üzerine çalışmaktadır.
Yukarıda bahsedilen sorunlar üzerine çalışabilmek adına, Bilişsel ve Davranışsal Terapi, Aile, Çift ve Cinsel Terapi, Şema Terapi ve Çözüm Odaklı Terapi eğitimlerini tamamladı. Tamamlamış olduğu eğitimler neticesinde, İstanbul’da Psikohome Danışmanlık Merkezinin Bakırköy ve Kadıköy şubelerin yanı sıra online olarak da danışan kabulüne devam etmektedir.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi +42 daha fazla
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi +42 daha fazla
Bostancı Mah. Bağdat Cad. Nermin German Apt. No:456 Kat:4 D:4 Kadıköy İstanbul, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Davranış Bozuklukları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Psikohome Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şema Terapi
Psikohome Danışmanlık Merkezi
Okan Bey ile bir yıl devam ettim ve yakında biteceği için hem mutlu hem üzgünüm. Yeme bozukluğu için başladığım terapi sürecinde kendimi tanıdım ve sevdim. Çıkarımları, yönlendirmeleri ve tavsiyeleri ile yolum aydınlandı ve kendimi buldum. İyi ki sizin danışanınız olmuşum,, ne mutlu bana.
b....d
Yaklaşık 2 sene boyunca düzenli çalıştık.Daha önce iki farklı doktorla da terapi sürecim olmuştu.Beni rahatsız eden durumların asıl sebebinin kaygı bozukluğu olduğunu okan hocayla keşfettik ve beraber duygu durumumu kendim düzenleyebileceğim hale gelene kadar çalıştık.Terapi bazen çok zor geçti bu süreçte zorlandığım durumları açık açık konuştum üzerine gitmek tamamlayabilmemde etken oldu.Okan hocayı anksiyete tedavisinde başarılı buluyorum.Bu süreçte memnun olduğum diğer bir konu tüm süreçte asla tavsiye vermedi, yada benim adıma karar almadı benim duygularımı ve düşüncelerimi keşfetmem ve irdelemem sürecinde bana rehber oldu.
y....ü
Okan Bey ile şimdiye kadar dört seans gerçekleştirdim. Bu süre içerisinde kendimle ilgili çok şey fark etmemi sağladı. Yanınızda yer alan, yargılayıcı bakışları olmayan bir uzman. İlerlemeyi sadece sözlerle değil uygulama yollarıyla da hayata geçirmenizi sağlıyor. Böylece gerçekten yaşamınızda fark yaratıyor. İlk seansta çok gerilerek gittiğim yere şu an istekle gidiyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
h....a
Okan hoca ile ilk görüşmemizi yaşadığım depresif ruh halinden dolayı ilk etapta istemsizce gerçekleştirmiştim. Daha sonra yapmış olduğumuz görüşmelerde kendime dair olan düşüncelerimin ne kadar sağlıksız ve yanlış olduğunu, bunların neden kaynaklı olarak ortaya çıktığını anlamamı sağladı. Olayları farklı ve sağlıklı düşünebilmem, yaşantımı ve kendimi kabul edip geliştirebilmem adına yardımda bulunduğu için kendisine çok teşekkür ederim.
h....z
Başlangıçta çok gönülsüz başladım Okan beyin sayesinde kendimi tanimaya başladım iyi ki tanıştım her seansta başka bir tarafımla karşılaşıyorum çok çok verimli geçen bir saat harika iletişim benimle ilgili en ufak bir detayı bile benden önce dile getirmesi bu çok guzell tam orda oluyorsun işte....emek veriyor ve kesinlikle çok çok ilgili ....iyi ki tanıdim bu yılın bana en güzel ödülü ....teşekkür ederimmm
ş....r
Okan Bey ile henüz yeni terapi sürecine başladık. Henüz yeni başlamamıza rağmen kendisi yaklaşımları ve bakış açısıyla bir çok şeyi fark etmemi sağladı. Gerek kişiye yaklaşımıyla gerek empatisiyle görüş sürecinde huzurlu ve rahat hissettirdiği için kendisine teşekkür ederim.
so...n
Aile içi geçimsizlik sebebiyle başvurmuştum.. Okan Bey'in olaylara yaklaşımı, çözüm odaklı olması, konuşurken sizi gerçekten dinliyor olması işinin hakkını vererek yaptığının en güzel göstergesi bence.. Onunla konuşurken öyle iyi hissediyor ki insan rahatlıkla her istediğini anlatabiliyor. Çözümcü yaklaşımı sayesinde daha seans bitmeden bundan sonrası için neler yapabileceğini kafasında kurmuş oluyor. Desteği için kendisine buradan da teşekkür ediyorum. Çevreme güvenle önerebildiğim birisi.
f.....
Yaşananlara yaklaşımı, sözümü kesmeden kendimi ifade etmeme izin vermesi, sonsuz sabrı, sakinliği ile insana güven veriyor. Bakış açımı genişleten ve kısa sürede rahatlamamı/hayatımı yoluna koymamı sağlayan ipuçları için kendisine minnettarım.
Okan Bey ile henüz yeni terapi sürecine başladık. Anksiyete ile ilgili sorunlarım vardı. Henüz yeni başlamamıza rağmen kendisi yaklaşımları ve bakış açısıyla bir çok şeyi fark etmemi sağladı. Kendinizi güvenli bir alanda hissettiriyor ve yargılanmayacağınızı düşündürüyor. Başarılı bir psikolog, çok teşekkür ederim kendisine.
k.....
Okan bey ile zor bir sürecimi birlikte atlattık. Kendisi çok ilgili sizi gerçekten dinliyor ve çözüm bulabilmek için elinden geleni yapıyor. Çok iyi bir dinleyici iyi bir analist iyi bir psikolog.
Okan Dansuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Okan Dansuk, Psikoloji. Size Okan Dansuk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Kent EGY Testi, Aile Danışmanlığı.
Okan Dansuk adresi nerede?Okan Dansuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba, Şükran Çiftliği Sk. 49/3 İstanbul
- Bostancı Mah. Bağdat Cad. Nermin German Apt. No:456 Kat:4 D:4 Kadıköy İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Okan Dansuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Okan Dansuk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Okan Dansuk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Okan Dansuk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Okan Dansuk hangi dilleri konuşuyor?Okan Dansuk ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Okan Dansuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Okan Dansuk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Okan Dansuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Okan Dansuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Okan Dansuk hangi sigortaları kabul ediyor?Okan Dansuk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu