Aile danışmanlığı hakkında hiç tanımadığım bir kadından bi öneri olarak kendisine eşimi yönlendirdim eşimle sorunlarımız çözülemez bir noktaya gelmeden önce olsaydı eminim evliliğim kurtulmuş olurdu Okan bey benimle de görüşmek istemiş fakat tereddüt ettiğim halde gittim biraz konuştuk ve kendisi ilaç tedavisi önerdi ki normalde kolay kolay tasvip etmediğini net bir şekilde görebiliyordum tavsiyesine uymadıgımı kabul ediyorum fakat tedavi benim için önemliydi şimdi yeniden tedaviye devam edicek güce ve açık görüşlülüğe sahibim görüşmemiz esnasında kendisi resmen nokta atışı yaptı ve beni sonradan farkına vardığım kadarıya kendime dürüst olmaya davet etti evet hâlâ boşanmak istiyorum bu değişmedi ama önümü görmeden kolları sıvamanında ne kadar aptalca olduğunu görebiliyorum ve sakin adımlar atmaya karar verdim şimdi sıra uyku düzenimi rutine almaya geldi bir sonraki görüşmemiz buna yönelik olucak ve eminim yine kilit bir kelime ile beni bu problemden kurtaracak
Okan Er isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Okan Er, Psikiyatri.
Okan Er adresi nerede?Okan Er adresini belirtmedi. Okan Er yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Okan Er adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Okan Er isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Okan Er online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Okan Er isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Okan Er bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Okan Er ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Okan Er hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Okan Er hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.