Kuyulu mahallesi Örgü caddesi no 14, Hatay
Özel Antakya Lazer Göz Merkezi
a....)
Kızımın göz kayması ve şaşılığı için başvurdum. Ameliyat oldu. Sürecimiz güzel geçti. Başarılı bir doktor. Kızım'ın gözleri artık kaymıyor. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamalarını yapıyor. Bizi çok aydınlattı. İletişimi çok kuvvetli. Biz kendisinden memnunuz.
h....u
Ben yıllardır kendisinin hastasıyım çok memnunum. Gözlerime mercek takıldı, ameliyat oldum. Şu an gözlerimin sağlık durumu iyi. Mutlu bir şekilde yanından ayrıldım. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamaları yapıyor. Çok ilgili. Ameliyat sonrası aradı. Tüm hastalarına karşı iyi bir doktor. Ağrım olduğunda bile gece 11'de aradım, hemen cevap verdi.
e....a
Astigmatım vardı. Lazer ameliyat oldum. Şuan çok iyiyim artık iyi bir şekilde görebiliyorum. Okan Bey ilgili ve başarılı bir doktor. İyi ki kendisini tanımışım. Hastaları ile iletişimi kuvvetli. Konuşması ve karakteri on numara.
s....d
Gözümde problem vardı. Mercek ameliyatına girdim. Çok başarılı bir operasyon geçirdim. Böyle doktorlardan Allah razı olsun. Çok mütevazı, beyefendi, işinde başarılı bir doktor. Çok ilgili birisi. Bir sıkıntı yaşarsanız hemen gelin dedi. Ben çok memnunum.
sı...n
Okan bey ile geçen hafta Salı günü tanıştım konuştuk göz lazeri olmak istediğimi söyledim ve gereken herseyı doktor bey yapıp cuma günü yapabiliriz dedi Adana gıtmek gerekiyormuş kabul ettim günü birlik Hatay’dan Adana ya gittim lazer oldum çok başarılı geçti ikinci günü muayene ye gıttım benı çok güzel karşıladı ve güler yüzlü olması çok memnun. Ettı bugün 4 günüm herseyı daha ıyı görüyorum iyi ki sizi tercih etmişim
Yıllardır numaralı lens kullanıyordum. Görme durumum zayıflamıştı. Ameliyat oldum. Mercek takıldı. Şu an çok daha iyi görüyorum. Kontrollerim devam ediyor. Süreç genel anlamda sorunsuz geçti. Okan Bey çok sıcakkanlı ve ilgili bir uzman. Hastasına çok yardımcı oluyor. Çok memnunum.
f....
Okan Bey için görüşlerim pek olumlu. Kendisi hastasını çok iyi karşılayan, iyi ameliyat geçirmesiyle ilgili her şeyi yapan bir doktor. Üstelik ben yazarım ve yazar kişiliğime çok verdiği için kendisine müteşekkirim. Yeni çıkan kitabımı alıp fotoğraf çekip paylaşım yapması çok hoşuma gitti. Okan Bey'in sanatçı kişilere verdiği değer görmek beni mutlu ediyor. Kendisi kataraktan dolayı ameliyatımı gerçekleştirdi. Gözüm çok iyi görüyor. Bana yeni bir dünya açtı. Yakın, uzak gözlüklerimden de çok memnunum. Arkadaşlarım bana sorduklarında Okan Bey'e yönlendiriyorum. Herkesin gitmesini tavsiye ediyorum.
p.....
Okan Bey çok güvenilir, çok iyi, çok başarılı bir doktor. Kendisi ameliyatımı gerçekleştirmişti çok memnun kalmıştım. Göz tansiyonu geçirmiştim körlük başlamıştı kendisi lazerle ameliyat etmişti sayesinde ilk adımı atmış oldum ve daha iyi oldum. Okan Bey'in kesinlikle güvenilir bir doktor olduğunu söyleyebilirim.
a....
Hocamızdan memnun kaldık. Kendisi çocuğumun göz lazer işlemini gerçekleştirdi. İşlemden memnun kaldık ayın 20'sin kontrole gideceğiz.
y.....
Okan Bey'in ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum. Her konuda yardımcı oldu. Kendisi no touch lazer uygulamamı gerçekleştirdi. İşlem öncesinde ve sonrasında bilgilendirdi.
Okan Okay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Okan Okay, Göz Hastalıkları. Size Okan Okay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Okan Okay adresi nerede?Okan Okay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuyulu mahallesi Örgü caddesi no 14 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Okan Okay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Okan Okay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Okan Okay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Okan Okay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Okan Okay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Okan Okay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Okan Okay hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Okan Okay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatay bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göz Doktorları