Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Lazer Ameliyatı
Lazer Ameliyatı
Medikal Retina
Trifokal Göz İçi Lensleri
Manisa Şehir Hastanesi
Türk Oftalmoloji Derneği üyesidir.
ma...r
1 ay kadar önce Dr. Okan Bey katarakt ameliyatımı gerçekleştirdi. İlgisi, hastaları ile iletişimi, ameliyat sonrası memnuniyetim için burdan da görüşümü bildirmek istedim. Gönül rahatlığı ile gelmenizi tedavi olmanızı tavsiye ederim. (Mahmut Sümer)
fi...n
Merhaba, arkadaşımın tavsiyesi üzerine akıllı lens uygulaması yaptı doktorumuz. Çok başarılı oldu. Doktorumuzun yaklaşımı ve açıklamaları çok tatmin edici, ekibi çok yardımcı , kendilerine gönülden teşekkürlerimizi iletiyorum...
c....t
Ben Cuma.Okan Beye muayene için gittim.İlgisi, açıklayıcı bilgiler sunması noktasında memnun kaldım.Hastayla ilgilenen ilgili bir doktor.Okan Hocamı herkese tavsiye edebilirim.
h....d
Tavsiye üzerine İstanbul'dan göz lazer ameliyatı için geldim. İlk muayenede verdiği güven ile çok rahat bir operasyon geçirdim. Sonrasında da hiçbir sıkıntı yaşamadım.Süreç öncesi ve sonrasındaki ilgi alaka için de doktorum Okan Bey'e ayrıca çok teşekkür ederim. Keşke yıllar önce tanışıp yaptırsaydım dedim.Göz lazeri olmak isteyenler kesinlikle hiç beklemesin en yakın zamanda yaptırsın derim. Adres benim için belli:)
s...e
Annemin iki gözüne birer hafta arayla kataraktını alarak akıllı lens operasyonu gercekleştirdi,annem yakını ve uzağı gözlüksüz çok iyi görmeyi başladı.Doktorumuzun Güler yüzlü,samimiyetini ve ilgisinden dolayi çok çok teşekkür ediyorum..
ca...u
Smile lazer ameliyati icin istanbuldan geldim. Dr. Okan Taskin beyin ilgisi ve bu alandaki basarisi sayesinde ameliyatim sorunsuz ve cok kisa surede gerceklesti. Ameliyat sirasinda ve oncesinde korkularimi yenmemi sagladigi icin kendisene tesekkur ederim. Islem sonrasi surecteki ilgiside ne kadar dogru bir karar verdigimi bir kez daha gosterdi. Tekrardan tesekkur ederim.
şe...f
Katarakt ameliyatı oldum Doktorum ilgi alaka ve iş olarak çok iyi ameliyatlarım çok güzel geçti rahatsız olan herkese tavsiye ederim Doktoruma sonsuz teşekkür ederim
as...y
Kendisinde katarak ameliyatı oldum. Çok memnun kaldım. Bana evladım gibi davrandı. Cana yakın birisi. En önemlisi tedavisini takip eden bir hekim. Herkese tavsiye ederim....
se...a
Annem sağ göz katarakt ameliyatı oldu .Çok memnun kaldık kesinlikle işinde çok başarılı.Ameliyat sonrası hiç bir sorun ve şikayeti olmadan atlattık.Ayrıca hasta ve yakınlarına karşıda çok hoşgörülü ve insancıl işinde uzman bir hekim.Herkese kesinlikle tavsiye ederim.
al...
Smile lazer ameliyatım gerçekleşti. Çok başarılı ve çok ilgili alakalı bi operasyon gerçekleştirdik. Doktorumun ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ederim. Sadece 15 dk sürüyor ağrısız sızısız :)
Okan Taşkın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Okan Taşkın, Göz Hastalıkları. Size Okan Taşkın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Katarakt Ameliyatı, Göz Kapağı Estetiği, Trifokal Göz İçi Lensleri, Lazer Ameliyatı, Medikal Retina.
Okan Taşkın adresi nerede?Okan Taşkın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes, 132. Sk. No: 15 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Okan Taşkın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Okan Taşkın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Okan Taşkın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Okan Taşkın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Okan Taşkın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Okan Taşkın hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Okan Taşkın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Okan Taşkın hangi sigortaları kabul ediyor?Okan Taşkın, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Okan Taşkın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları