Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok., Bağcılar
ye...
Bir kaza sonrası sol el bileğimde her iki kemikte parçalı kırık vardı.Doktor Bey sayesinde sekelsiz iyileştim.Tedavi süresince bizzat kendisi ilgilendi ve desteğini hiçbir zaman esirgemedi..Kendisi Türkiye'nin en iyi ortopedi doktorudur benim için... Hakkını hiçbir zaman da ödeyemem... Teşekkür ediyorum..
öm...z
Çok iyi bir hekim, iyi bir insan hastaları ile ilgili benim HUMERUS kemiğim kırılmıştı diğer doktorlar bana ameliyat olmamı söylediler. Beo Oktay bey'i daha öncelerden bildiğim için kendisine ulaştım. Röntgen filmime bakıp evet ameliyat olabilir fakat ben ilgileneceğim dedi benim alçımı söktürüp tekrar kendisi yaptı. Beni yakın takibe alarak AMELİYATSIZ olarak iyileştirdi. Kendisine çok ama çok teşekkür ederim. İYİKİ VARSINIZ HOCAM. ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN. SELAMLAR.
ra...
Ateşli silahla vuruldum bacağımda 13 cm kemik eksikti. Hocam kemik uzatma işlemi uyguladı. 11 ameliyat sonrası kemik oluştu ve kaynaması gerçekleşti şuan hiçbir sorunum kalmadı çok şükür hocam elinize kolunuza sağlık
(Bence Türkiye'nin en iyi ortopedi doktoru )
ta...k
Başarılarınızın devamını dilerim
Oktay Adanır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oktay Adanır, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Oktay Adanır adresi nerede?Oktay Adanır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok. Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oktay Adanır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oktay Adanır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oktay Adanır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oktay Adanır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oktay Adanır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oktay Adanır hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Oktay Adanır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları