iz...z
kopmak üzere olan kolu eski haline kısmi bir şekilde yerine getirerek bize çok iyi bir ekip oluşturarak bizi mutlu etmişlerdir kendilerine çok teşekkürlerimi borç biliyorum kendisi şu anda bursa yıldırım doruk hastanesinde bulunmaktadır gerçekten işinde profosyenel bir hoca
me...s
hayatımın doktoru diyebirim 5 yaşında geçirdiğim kaza sonrası yürümemi sağlayan harika doktor. haseki hastanesinde uzun bir süre oktay beyin hastası oldum ve ameliyat geçirdim. keşke ulaşabilsem eminim beni tanıyacaktır.
oz...k
Bence harika bir insan.Bana Ş.YILMAZ hastanesinde elimden kırık olduğu için 2 dr ameliyat dedi.Ama kendisi asla olmamam gerektiğini söyledi.Kendini benim yerime koydu.Bence süper bir dr. Teşekkürler oktay hocam.Elim sayenizde eskisi gibi düzeldi..SİZ OLSAYDINIZ OLURMUYDUNUZ sorum a şu cvp verdi : ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR !
Oktay Akpınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oktay Akpınar, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Oktay Akpınar adresi nerede?Oktay Akpınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Duaçınarı, Ankara Yolu Cd. No:221 Yıldırım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oktay Akpınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oktay Akpınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oktay Akpınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oktay Akpınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oktay Akpınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oktay Akpınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Oktay Akpınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yıldırım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları