Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Telefon numarası doğrulandı
Bir yil bile olmadi. Kanal tedavisi yaptirmistim. 40 dk tek seans. 1 ay sonra agridan dolayi tekrar gittim. Sadece agri kesici yazip gonderdi. Ozel muayenehanesinde tedavi oldum. Simdi disim sisti, daha 1 yil bile olmadi. Inanilmaz sancim var ve yurt disindayim. Kendisine gittigimde durumumu aciklamama ragmen bu sekilde bir islem yapti. Çok olumsuz bir tecrube yasadim, onermiyorum.
Oktay Aslancirit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oktay Aslancirit, Diş Hekimi.
Oktay Aslancirit adresi nerede?Oktay Aslancirit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Blv.No:178 K:2 D:1 Adıyaman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oktay Aslancirit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oktay Aslancirit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oktay Aslancirit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oktay Aslancirit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oktay Aslancirit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oktay Aslancirit hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Oktay Aslancirit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Diş Hekimleri