Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Ova Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
b...
Dt. Oktay Bey'e sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Yorumlarda gördüğüm olumlu deneyimler nedeniyle tercihimi Oktay Bey'den yana kullandım. 15 yaşındaki oğlum diş çürükleriyle mücadele ediyordu ve aynı zamanda diş fobisi vardı. Dt. Oktay Bey'in içtenliği, ilgisi ve sabrı sayesinde oğlum tüm korkularını aşmayı başardı. Tedavi sürecimiz (dolgu, kanal tedavisi gibi işlemler) oldukça başarılı geçti ve sonuçtan son derece memnun kaldık. Dt. Oktay Bey'e teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz. Klinik temizliği, hijyenik koşullar ve son teknoloji cihazların kullanımı da ayrıca takdire değer. Ekip, güler yüzlü ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir diş hekimidir.
e ...k
Diş dolgumu yaptırdım ağrı hissetmedim tedavi sürecide iyiydi temiz bir yer memnun kaldım teşekkürler Oktay Hocam elinize sağlık
i.....
Diş hekimi korkusu sebebiyle uzun zamandır dişçi koltuğuna oturmamıştım. Dişlerimde birden fazla ve büyük boyutta kistler dışında çekilmesi ve de kurtulması gereken dişlerim vardı. Oktay Bey ilk randevumda gerekli tetkikleri yaptı ve bana tedavi sürecini tüm detaylarıyla aktardı. Hem Ova Diş Kliniği’nin rahatlatıcı atmosferi hem Oktay Bey’in profesyonel ve güven veren yaklaşımı hem de klinik çalışanlarının ilgili ve sempati dolu tutumları bana korkumu yenmem için büyük bir cesaret verdi. Oktay Bey ve ekibi kistlerim için meşakkatli bir ameliyat yaptılar ve daha sonrasında klinikte kalan dişlerimi dolgu ve temizleme ile kurtardılar. Tüm bu işlemlerin öncesinde ve sonrasında telefon ile durumumu takip ettiler, sorularımı asla yanıtsız bırakmadılar ve hassasiyetime incelikle karşılık verdiler. Oktay Bey ve Ova Diş Kliniği sayesinde artık ne korkularım kaldı ne de diş ağrılarım, tüm sıkıntılarımdan çok kısa sürede ve emin, işini bilen ellerde olduğumu bilerek kurtuldum. Önümüzdeki aylar tedavilerimize devam edeceğimiz için mutluyum, sağlıkla ve rahatlıkla gülebileceğim için kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Oktay Bey kaplamalarımı değiştirdi. Üst dişlerimde kanal tedavilerim vardı ve sıkıntılıydı onların tedavisini yaptı. Allah ondan razı olsun. Kendisinde ve tedavisinden çok memnunum.
Oktay Bey'den çok memnunum. Herhangi bir sıkıntım yok. Hastalığım sürecinde benimle ilgilendi, bayağı memnunum. Oktay Bey implant tedavimi yaptı. Yapılan tedavimden memnunum ve hala devam ediyorum.
Oktay Bey'den çok menunum. Herhangi bir sıkıntım yok. Hastalığım sürecinde benimle ilgilendi, bayağı memnunum. Oktay Bey implant tedavimi yaptı. Yapılan tedavimden memnunum ve hala devam ediyorum.
Doktorumdan memnunum. Oktay Bey son derece güleryüzlü, işinin ehli bir doktor. kendisi implant tedavimi yaptı. Yapılan tedavimden memnunum.
Oktay Bey'den gayet memnun kaldım. Kendisi kanal, implant tedavisi gibi birçok tedavimi yaptı. İşlemlerim başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.
Kendisinden çok iyi hizmet aldım, memnun kaldım. Oktay Bey ve ekibi çok güleryüzlü. Kendisi üst çene olduğu gibi değiştirdi. dolgu, diş çekimi ve implant yapıldı. dişlerimden memnun olarak ayrıldım.
Oktay Hocadan memnun kaldım. Kendisi teknik bir insan ve eli de çabuk. Herkese tavsiye ederim. Oktay Bey kanal, dolgu ve farklı bir tedavi uyguladı. 11 tane dişime kısa sürede ve planlı bir şekilde işlem yaptı. Tedavi sürecim çok iyi geçti. Tedavimin üzerinden 2-3 ay geçti, herhangi bir şikayetim yok.
Oktay Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oktay Ceylan, Diş Hekimi. Size Oktay Ceylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Oktay Ceylan adresi nerede?Oktay Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atalar Mahallesi Üsküdar Caddesi No:73/J İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oktay Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oktay Ceylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oktay Ceylan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oktay Ceylan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Oktay Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oktay Ceylan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oktay Ceylan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oktay Ceylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Oktay Ceylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oktay Ceylan hangi sigortaları kabul ediyor?Oktay Ceylan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri