Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
mi...t
Telefon numarası doğrulandı
Cok ilgili alakalı bir doktor. Beni ağrılarimdan kurtardı ve şimdi çok rahat bir şekilde yaşııyorum. Kendisine çok teşekkür ederim. Böyle genç doktorların kıymetini bilelim.
se...a
Telefon numarası doğrulandı
uzun zamandır çektiğim sıkıntıdan kurtardı beni.çok ilgili ve alakalı bir doktor.
Oktay Eraslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oktay Eraslan, İç Hastalıkları.
Oktay Eraslan adresi nerede?Oktay Eraslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaynarca Hastanesi Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oktay Eraslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oktay Eraslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oktay Eraslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oktay Eraslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oktay Eraslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oktay Eraslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Oktay Eraslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki İç Hastalıkları Uzmanları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar