Tıbbi Biyokimya Randevusu
Fitoterapi
Şirinyalı, AKBANK ŞİRİNYALI ŞUBESİ YANI, 1491. Sk. KAYATEPE APT NO:1 KAT:2 D:4,, Antalya
Fonksiyonel Tıp
Holistik Tıp Uygulamaları
Tıbbi Biyokimya Randevusu
Doç.Dr.Oktay Hasan Öztürk
Ayağımda çıkan, evveliyatında gitmiş olduğum hastanelerde teşhisi konulamayan yaralarımla ilgili;
Başlatmış olduğunuz ve devam eden tedavi de yaralarım azaldı ve alevlenmeleri söndü. Sizin ve çalışma arkadaşlarınız sayesinde semptomlarım olumlu yönde ilerliyor.
Verdiğiniz bilgilerin diğer danışanlarınıza da şifa olması dileğiyle...
mü...n
Daha önce birçok doktora gitmeme rağmen mide rahatsızlıklarıma ve uyku problemlerime çözüm bulamamıştım. Hasan hoca beni çok uzun dinledi ve etraflıca derinlemesine tetkikler yaptı. takviye ürünleri ve önerileri ile sorunlarım çözüldü. Çok teşekkür ederim
z ...k
Doktorumuz hasta bilgilerini detaylı olarak inceledikten sonra ;hastamızda alzemier...iştah sorunu....vücut direnci gibi konulara dönük vitamin takviyesi...gingseng...ve alzemier hastalığına karşı bir ilaç kuru başlattık.ayarica iştah sorunu içinde bir önerisi ile tedaviye basladik.bir ay sonunda gözle görünür duzelmeler oldu..tedavi kürüne devam ediyoruz.memnunuz...cok teşekkürler
Hasta
Uzun zamandır yaşadığım şişkinlik ve hazımsızlık probleri için bir çok diyetisyenle farklı diyet programları uygulamama rağmen sıkıntılarım bir türlü çözülmemişti, ta ki Hasan Hoca'nın uyguladığı tedaviye kadar. Diyetle beraber uyguladığı antibiyotik tedavisi neticesinde yaşadığım hazımsızlık ve şişkinlikten kurtuldum. Bu süreçte sağladığı her türlü destek için çok teşekkür ediyorum
Hasta
Kronik olarak uyku uyuyamak ,dalamamak ile alakalı problemleri vardı. Yaklaşık 5 yıldır bu konuda muzdarip idim.Fakat Hasan hocam ile tanışıp kendisininde bize tavsiye ve uyguladığı tedavi uykuya dalma ve uyku kalitemde artışa vesile oldu.Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Hasta
Gece sık idrara gitme gibi Prostat büyümesine ait şikayetlerim var. Başlanan bitkisel destekler ve beslenme önerileri ile uzun vadede şikayetlerim azaldı. Dr. Oktay Hasan Öztürk e teşekkürlerimi iletiyorum...
bb...k
Kronik bağırsak problemim vardı . Aile doktorumuzun önerisiyle fonksiyonel tıp ile ilgili araştırmalar yaptım ve bu sayede doç.dr. Hasan hocamla karşılaştık. Tüm tetkiklere baktı ve doğal tedavi yöntemleri ve doğal takviyeler önerdi. Bir kaç seans tedaviler sonucunda Bağırsak floram çok büyük oranda düzeldi . tüm çözüm önerileri için teşekkürler
Annem mide ve bağırsak rahatsızlığı nedeniyle hem ameliyat hem de kemoterapi aldı. Ancak ciddi anlamda mide yanması ve sürekli kronik kabızlık nedeniyle yapısal bir problem yine devam etti.
Bu yapısal sorunu çözmek için fonksiyonel tıp önerisinde bulunan yazılar gördük ve nihayetinde doç.dr. Hasan hocamla karşılaştık. Tüm tetkiklere baktı ve vermiş olduğu tedavi yöntemi tamamen doğal takviyeler ve yöntemler. Özellikle Mide ve bağırsak florasını düzeltmesi bizi çok ama çok memnun etti. Tedavi için birkaç seans daha devam edeceğiz. Çok şükür ki, artık neredeyse mide yanması ve kabızlık sorunu kalmadı. Sorunun asıl temeline, kökenine çözüm üretmesi sıkıntımızı gerçekten üstümüzden aldı.
Kendisine çook teşekkür ederiz..
Yaklaşık 6 yıldır devam eden şeker hastalığım var. 3 aydır Doç.Dr. Hasan Öztürk ile tedavi sürecimiz devam ediyor. Hocamın tedavim süresince kullandırdığı ilaçlardan sonra LADA teşhisine rağmen hastalığımda ciddi oranda iyileşme hissetmeye başladım. Hocamın bu süreç içinde gösterdiği ilgiden dolayı kendisine ayrıca teşekkür ederim.
ca....
4-5 yıldır devam eden şeker hastalığımda ilgisi, deneyimi, alternatif ve doğal yöntemleri kullanma seçenekleri ile desteğini her zaman yanımda hissettiğim Hasan Hocama teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum.
Oktay Hasan Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oktay Hasan Öztürk, Fitoterapi, Kupa Terapi (Hacamat). Size Oktay Hasan Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tıbbi Biyokimya Randevusu, Normal Randevu, Holistik Tıp Uygulamaları, Fonksiyonel Tıp, Fitoterapi.
Oktay Hasan Öztürk adresi nerede?Oktay Hasan Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinyalı, AKBANK ŞİRİNYALI ŞUBESİ YANI, 1491. Sk. KAYATEPE APT NO:1 KAT:2 D:4, Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oktay Hasan Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oktay Hasan Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oktay Hasan Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oktay Hasan Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Oktay Hasan Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Oktay Hasan Öztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Oktay Hasan Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oktay Hasan Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Oktay Hasan Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Oktay Hasan Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.