2014'ten bu yana Klinik Diş Hekimi
2014-2018 Adıyaman Kişisel Muayenehane
2018'den itibaren Gaziantep Özel Poliklinik
Diş Hekimi Randevusu
Bostancı mah şenesen evler yeni yol sk derya apt altı 30/A Kadıköy İstanbul, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
O-Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
O-Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
O-Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
O-Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
2 disimi dolgu yaptırdım tedavim iyi geçti memnun kaldım sureci güzeldi ağrım yoktu teşekkürlerimi sunarım
ö....ö
Kanal tedavisi için gittim gayet ilgili ve cana yakındı abim gibi oldu kendisi çok teşekkür ediyorum
ay...i
Dişçi fobisi olan biri olarak Oktay hocamın gerekli ilgisi ,alakası ve her konuda detaylı bilgilendirmesi sayesinde o kadar rahat bir tedavi süreci geçirdim ki. kliniğin temizliği guleryuz ve şeffaflık sayesinde güven duyacağınız bir klinik .Korkularımı sayelerinde yendim .hocamın eli de o kadar hafif ki implant tedavilerimde ağrı şişlik yaşamadım. iyiki varsınız Odent..
pi...r
Diş beyazlatma işlemi için gittiğim ziyarette her zamanki gibi, ilgi ve güven duydugum bı ortamda doktorum Oktay Bey in uzman ellerinde kendimi psikolojik anlamda rahat hissettiğim bir deneyimdi.
Ön dişlerim çürümüş tü onları tedavi ettirmek için gittim çürükler büyük olduğu için zirkonyum kaplama yaptı Oktay bey 3 hafta süreçte çok ilgili ve temiz çalıştı yalan yok korkuyordum çokta acı çektim ama hastaya yaklaşımı çok iyi şu an dişlerimi taktı. Tekrar gideceğim bir sorun varmı yokmu diye kontrol etmek istedi ilgili ve temiz çalışıyor kendisine teşekür ederim iyi bir dişçi
i̇...y
Kibar, nazik ve hoşgörülü bir hekim. Ben implant tedavisi oldum. Diş çekimi ve kaplama gibi işlemleri de yaptırdım. Sorduğum bütün sorulara gönülden cevap verdi ve beni rahatlattı. İşlemlerim başarıyla sonlandı. Gerçekten gülümseyerek çıkacağınız ve asla pişman olmayacağınız bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
al...
Doktor beye implant yaptırdım. Kendisinden, klinikten ve çalışanlardan çok memnun kaldım. Oldukça güleryüzlü ve ilgililer. Temizlik kurallarına fazlasıyla uyuluyor. Teşekkürler.
a....
Dolgularımda yaşadığım acılar için gittim kendisi yapmadığı halde Çok güzel ve detaylı ilgi gösterdi teşekkürler sevgiler.
Ben Oktay Bey'i çok severim ve yaptığı işten de çok çok memnunum.Bütün personeller olarak da çok çok ilgililer.Ben zirkonyum kaplama yaptırdım.İşlemle alakalı da herhangi bir ağrı, sızı yaşamadım.Çok aydınlatıcıydı.Bütün konuyu en başından anlattı ve ona göre kararlar verdik.Her zaman kendisinin destekçiyiz ve herkese tavsiye ediyoruz.
Oktay Bey'in hem bilgisinden,hem ilgi ve alakasından çok memnun kaldım.Çalışma ortamının ve hasta takibinin çok iyi olduğunu ve bütün hastaların gönül rahatlığıyla Oktay Bey'i tercih edebileceklerini söyleyebilirim. Benim dolgularım,kanal tedavilerim ve protez işlemlerim ve diş eti problemlerim vardı.Oktay Bey hepsiyle ilgili gereken desteği sağladı.Gerekli tedaviyi aldık kendisinden.Ayrıca çalışanların hepsi de çok güleryüzlüydü.
Oktay Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oktay Özcan, Diş Hekimi. Size Oktay Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Pembe Estetik.
Oktay Özcan adresi nerede?Oktay Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostancı mah şenesen evler yeni yol sk derya apt altı 30/A Kadıköy İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oktay Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oktay Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oktay Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oktay Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Oktay Özcan hangi dilleri konuşuyor?Oktay Özcan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Oktay Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oktay Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oktay Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oktay Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Oktay Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri