Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Doğum Terapisi
Durumluk Anksiyete Ölçeği
İzmir Sima Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuklar İçin Sosyal Anksiyete Ölçeği
Çözüm Odaklı Terapi
Şiddetsiz İletişim Rehberliği
n....s
Oktay beyle armut sayesinde tanıştık. Eşimle çözemediğimiz sorunlar vardı baş edemeyince psikolog arayışına girmiştim . 3 hafta oldu danışma süreci başlayalı ilk gittiğim seansa göre çok daha iyi durumdayım kendimi görmemi , olaylara aslında evet öyle dememi , bazı konularla da yüzleşmemi sağladı . Görüşmeden çıktıktan sonra kendimi daha rahatlamış sorunlarımı daha rahat çözebileceğime inanarak çıkıyorum .
zü...t
Oktay Bey, bu kadar kısa zamanda hayatımı değiştirdi diyebilirim. İnanılmaz analiz yeteneği ve profesyonelliğiyle olaylara bakış açımı ve yorumlama şeklimi değiştirdi. Artık çok daha mutlu ve güçlü hissediyorum kendisiyle yaptığımız seanslarımız sayesinde. Eskiden beri oluşmuş olan kalıpları yıkmamı sağladı. Şimdiye kadar hiç görmediğim detayları görmemi mümkün kıldı. Onunla yollarımız kesiştiği için gerçekten minnettarım. Her terapi saatini iple çekiyorum. Danışanıyla bir arkadaş gibi iletişim kurabilen aynı zamanda güçlü mesleki bilgi&birikimini profesyonel şekilde aktarabilen nadir psikologlardan. Daha önce farklı zamanlarda psiko terapi almış biri olarak rahatça söyleyebilirim ki hiçbirinde Oktay Bey’le olduğu kadar yol kat etmem mümkün olmamıştı. Gerçekten işinin ehli ve ne yaptığını bilen, sonuç odaklı ve efektif biri. Kendisinden inanılmaz memnunum ve umarım olabildiğince çok kişi kendisinden faydalanma şansını yakalar
ç....ö
3 yıldır iyi durumda değildim. Çok farklı uzmanlarla görüştüm. Hiçbiri iyi gelmedi. Oktay Bey ile görüşmeye başladığımdan beri her şey iyiye gidiyor. Sayesinde artık iyiyim. Hayatım düzene giriyor. Bana çok yardımcı oluyor. Herkese tavsiye ederim. Çok başarılı bir danışman.
b....ö
Çok memnunum kendisinden. Haftada bir kez danışmanlık alıyordum. İyi geldiği için 3'e çıkarttık. Herkese öneriyorum. 3-4 aydır seanslara katılıyorum. Verim almaya başladım. Hayatım iyi anlamda çok değişti. Oktay Bey çok yardımcı oluyor bana. Bipolar hastasıyım. Devam edemedim. Ama kendisi farklı geldi bana, seansları sevdirdi. İyiyim ve mutluyum.
s....ç
Kanser teşhisi konuldu. Ameliyat oldum. Depresyona girdim. 10 yıldır asansöre binemiyordum. Panik atak geçiriyordum. Korkularım vardı. Bu sebepten dolayı kendisine başvurdum. 4 - 5 aydır birlikteyiz. Emar çekimim oldu 1 saat süren. Emara giremiyordum öncesinde sayesinde girdim. Benimle bu dönemde çok ilgilendi. Artık asansörede binebiliyorum. Seanslarım çok güzel geçiyor ve verim alıyorum. Seanslarda kendimi de sorguluyorum. Kendimi daha sağlıklı ve iyi hissediyorum. Oktay Bey'i de kafamda çok sorguladım ama ona minnettarım çok memnunum kendisinden. Her zaman ulaşabiliyorum. Bana dönüş sağlıyor. İyi ki terapi almaya başladım ve kendisi ile karşılaştım. İşinde çok başarılı. Çok net sonuçlar aldım. Kendimle de yüzleşmemi sağladı. Beni cesaretlendirdiği noktalarda oldu. Ben seansları bırakmayı düşünmüyorum. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Çünkü bazen terzi kendi söküğünü dikemiyor. Kendi başıma sorunlarımı aşabileceğimi düşündüm ama olmadı. Bence destek almak herkesin ihtiyacı. Eşimle de sürtüşmelerimiz oluyordu. Bu konuda da bana çok destek oldu. Olumlu sonuçlar aldım. Eşim de gitmeyi düşünüyor.
he...i
Yeni tanışmamıza rağmen Oktay Bey in yanından çıkarken sırtımdaki yükleri atmış gibi hissediyorum, hayat daha yaşanılabilir geliyor. Kendime bu güzelliği yapmak için geç bile kalmışım.
he...i
Oktay Bey'le yakınlarımız aracılığıyla tanıştım ve ilk randevumdan itibaren her görüşmemizin faydalarını gördüm. Bir danışman olarak empatik, saygılı ve işini seven bir kişiliğe sahip. Danışmayı düşünen herkese öneririm.
o.....
Her hafta bir önceki haftanın üzerine ekleyerek ilerlememi ve hayatta olanları reel olarak anlamami sağlıyor.
ad...
Evliliğim yolunda gitmiyor bu konuda Oktay beyle görüştüm 4 seans oldu kendimdeki değişimi hissediyorum olaylar hakkındaki düşüncelerimi farklı bakış açılarıyla ortaya çıkarmama yardımcı oldu farklı pencelerden bakmaya başladım bana iyi hissettiriyor değişimi ve gelişimi görebiliyorum devam ediyorum zor bir süreçteyim bana iyi geldi
g....ü
Eşimle aile terapisi alıyoruz. Bende ayrıca gidiyorum. Hem eşimle olan problemlerimde hemde kişisel sorunlarımla baş etmeme yardımcı oluyor. Kronikleşmiş bakış açımın dışına çıkartıyor ve farkındalığım artıyor. Tavsiye üzerine gittim ve çok memnunum:)
Oktay Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oktay Yüksel, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Oktay Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi.
Oktay Yüksel adresi nerede?Oktay Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaybey Bahariye Mah. Zübeyde Hanım Cad. No:24 D:2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oktay Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Oktay Yüksel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Oktay Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oktay Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Oktay Yüksel hangi dilleri konuşuyor?Oktay Yüksel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Oktay Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oktay Yüksel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Oktay Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Oktay Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oktay Yüksel hangi sigortaları kabul ediyor?Oktay Yüksel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.