2007 yılı Çukurova Ünversitesi Rehberlik ve Psikolojik bölümünden mezun oldum. 2007 yılından beri çeşitli okullar, dersaneler ve rehabilitasyon merkezlerinde çalıştım. 18 yıldır bireysel ve grup terapileri yürütüyorum. Aile ve çift Terapisi, kabul ve kararlılık terapisi, bilişsel davranışçı terapi, çocuk ve ergen psikolojisi, özgüven geliştrme, dikkat geliştirme ve hiperaktivite ile mücadele, öğrenmeyi öğrenme, dil ve konuşma terapisi, bağımlılıkla mücadele, depresyon, travma sonrası stres bozukluğu vb. alanlarında hizmet vermekteyim.

Alaybey Bahariye Mah. Zübeyde Hanım Cad. No:24 D:2, Karşıyaka, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 4 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +46 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 7 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Konum: İzmir Sima Psikoloji Randevu

Oktay beyle armut sayesinde tanıştık. Eşimle çözemediğimiz sorunlar vardı baş edemeyince psikolog arayışına girmiştim . 3 hafta oldu danışma süreci başlayalı ilk gittiğim seansa göre çok daha iyi durumdayım kendimi görmemi , olaylara aslında evet öyle dememi , bazı konularla da yüzleşmemi sağladı . Görüşmeden çıktıktan sonra kendimi daha rahatlamış sorunlarımı daha rahat çözebileceğime inanarak çıkıyorum .

Z
Konum: İzmir Sima Psikoloji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Oktay Bey, bu kadar kısa zamanda hayatımı değiştirdi diyebilirim. İnanılmaz analiz yeteneği ve profesyonelliğiyle olaylara bakış açımı ve yorumlama şeklimi değiştirdi. Artık çok daha mutlu ve güçlü hissediyorum kendisiyle yaptığımız seanslarımız sayesinde. Eskiden beri oluşmuş olan kalıpları yıkmamı sağladı. Şimdiye kadar hiç görmediğim detayları görmemi mümkün kıldı. Onunla yollarımız kesiştiği için gerçekten minnettarım. Her terapi saatini iple çekiyorum. Danışanıyla bir arkadaş gibi iletişim kurabilen aynı zamanda güçlü mesleki bilgi&birikimini profesyonel şekilde aktarabilen nadir psikologlardan. Daha önce farklı zamanlarda psiko terapi almış biri olarak rahatça söyleyebilirim ki hiçbirinde Oktay Bey’le olduğu kadar yol kat etmem mümkün olmamıştı. Gerçekten işinin ehli ve ne yaptığını bilen, sonuç odaklı ve efektif biri. Kendisinden inanılmaz memnunum ve umarım olabildiğince çok kişi kendisinden faydalanma şansını yakalar

Ç

3 yıldır iyi durumda değildim. Çok farklı uzmanlarla görüştüm. Hiçbiri iyi gelmedi. Oktay Bey ile görüşmeye başladığımdan beri her şey iyiye gidiyor. Sayesinde artık iyiyim. Hayatım düzene giriyor. Bana çok yardımcı oluyor. Herkese tavsiye ederim. Çok başarılı bir danışman.

Çok memnunum kendisinden. Haftada bir kez danışmanlık alıyordum. İyi geldiği için 3'e çıkarttık. Herkese öneriyorum. 3-4 aydır seanslara katılıyorum. Verim almaya başladım. Hayatım iyi anlamda çok değişti. Oktay Bey çok yardımcı oluyor bana. Bipolar hastasıyım. Devam edemedim. Ama kendisi farklı geldi bana, seansları sevdirdi. İyiyim ve mutluyum.

Kanser teşhisi konuldu. Ameliyat oldum. Depresyona girdim. 10 yıldır asansöre binemiyordum. Panik atak geçiriyordum. Korkularım vardı. Bu sebepten dolayı kendisine başvurdum. 4 - 5 aydır birlikteyiz. Emar çekimim oldu 1 saat süren. Emara giremiyordum öncesinde sayesinde girdim. Benimle bu dönemde çok ilgilendi. Artık asansörede binebiliyorum. Seanslarım çok güzel geçiyor ve verim alıyorum. Seanslarda kendimi de sorguluyorum. Kendimi daha sağlıklı ve iyi hissediyorum. Oktay Bey'i de kafamda çok sorguladım ama ona minnettarım çok memnunum kendisinden. Her zaman ulaşabiliyorum. Bana dönüş sağlıyor. İyi ki terapi almaya başladım ve kendisi ile karşılaştım. İşinde çok başarılı. Çok net sonuçlar aldım. Kendimle de yüzleşmemi sağladı. Beni cesaretlendirdiği noktalarda oldu. Ben seansları bırakmayı düşünmüyorum. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Çünkü bazen terzi kendi söküğünü dikemiyor. Kendi başıma sorunlarımı aşabileceğimi düşündüm ama olmadı. Bence destek almak herkesin ihtiyacı. Eşimle de sürtüşmelerimiz oluyordu. Bu konuda da bana çok destek oldu. Olumlu sonuçlar aldım. Eşim de gitmeyi düşünüyor.

Konum: İzmir Sima Psikoloji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Yeni tanışmamıza rağmen Oktay Bey in yanından çıkarken sırtımdaki yükleri atmış gibi hissediyorum, hayat daha yaşanılabilir geliyor. Kendime bu güzelliği yapmak için geç bile kalmışım.

Konum: İzmir Sima Psikoloji Bireysel Terapi

Oktay Bey'le yakınlarımız aracılığıyla tanıştım ve ilk randevumdan itibaren her görüşmemizin faydalarını gördüm. Bir danışman olarak empatik, saygılı ve işini seven bir kişiliğe sahip. Danışmayı düşünen herkese öneririm.

O
Konum: İzmir Sima Psikoloji Evlilik Danışmanlığı

Her hafta bir önceki haftanın üzerine ekleyerek ilerlememi ve hayatta olanları reel olarak anlamami sağlıyor.

Konum: İzmir Sima Psikoloji Evlilik Terapisi

Evliliğim yolunda gitmiyor bu konuda Oktay beyle görüştüm 4 seans oldu kendimdeki değişimi hissediyorum olaylar hakkındaki düşüncelerimi farklı bakış açılarıyla ortaya çıkarmama yardımcı oldu farklı pencelerden bakmaya başladım bana iyi hissettiriyor değişimi ve gelişimi görebiliyorum devam ediyorum zor bir süreçteyim bana iyi geldi

Konum: İzmir Sima Psikoloji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Eşimle aile terapisi alıyoruz. Bende ayrıca gidiyorum. Hem eşimle olan problemlerimde hemde kişisel sorunlarımla baş etmeme yardımcı oluyor. Kronikleşmiş bakış açımın dışına çıkartıyor ve farkındalığım artıyor. Tavsiye üzerine gittim ve çok memnunum:)