Divarlı Kasabası Çiftlik Divarlı Sağlık Ocağı, Çiftlik, Niğde
ci...n
ben cihan dalgıç bozkoy kasabası çiftlik niğde dr ömer aksoy beyfendi ye buradan teşekkürlerimi sunmak istedim bn de miyde gastirit varmış niğdede gitmediğim dr kalmadı bazıları kalp hapı verdi bazılarıda panik atak dedi bir gece yine bni gas sıkıştır dı bir taxi ile çiftlik devlet hastanesine gittim orada ömer hoca nöbetçi dr imişanlattım bana aynen dediği şuydu abicim senin dert etmene gerek yok senin miyden de gas vardedi bir şurup la bir hap yazdı gece bulamadımeczaneler kapalıydı tekrar geldim hastaneye bana 2 tane iğne yaptı hemşire hanım daha 2 kilometre gelmedim ki gasım çıktı ve bn anamdan yeni doğmuş bebek gibi oldum allah razı olsun seni doğuran yetiştiren anneye babaya sonsuzteşekküreder ellerinden öperim.
Ömer Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Aksoy, İç Hastalıkları.
Ömer Aksoy adresi nerede?Ömer Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Divarlı Kasabası Çiftlik Divarlı Sağlık Ocağı Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Aksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Aksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Aksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Aksoy hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ömer Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.