Op. Dr.
Ömer Ambarcıoğlu
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Trabzon 2 adres
Gazipaşa Mahallesi, Atatürk Cad. Meydan Parkı Karşında Boyner Mağazası Üstü 6. Kat, Trabzon
Abdominoplasti
Gençlik Aşısı
Göz Altı Işık Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Op. Dr. Ömer AMBARCIOĞLU Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Op. Dr. Ömer AMBARCIOĞLU Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Yüz Gerdirme
Yüz Germe
İple Yüz Germe
o....o
Bir kaç yıl önce Doktor Ömer in Trabzondaki kliniğinde kepçe kulak ameliyatı oldum.Bir kaç ay sonra bir kulağım açıldı diğer kulağımda dikişler düşmedi.Tekrar klinikte açılan kulak için operasyon yapıldı.Dikişleri kalan kulağım içinde dikişleri alması halinde kulağın açılacağını söyledi Doktor . Şimdi bir kulak açık diğer kulağımda dikişler mevcut ve morarmaya başlıyor.Dikişleri olan kulağımda acı mevcut oldugundan dokunamıyorum, dikişlerden yıkayamıyorum temizleyemiyorum
v.....
Kızkardeşim Ömer hocada burun operasyonu geçirdi. çok memnun kaldı. Saç ekimi için kendisine danışmaya gittim. Kendisi çok sıcakkanlı ve ilgili birisi. Çok açıklayıcı bilgiler verdi kendisi hocamız. Ben kendisinde saç ektirmeyi düşünüyorum.
du...
Öp.dr.ömer Ambarcıoğlu plastik Rekomstrüktif ve estetik cerrahi doktorun yanına gittim yüzümdeki kılçal damarlardan meclise çıkamıyordum hocamdan allah razı olsun beni öyle güzel tedavi yaptıki hocama ömür boyu müteşekkirim teşekkür ederim ömer hocam
se...k
Merhabalar, estetik için tam doğru adrese geldiniz. Yeni burnum o kadar güzel oldu ki, çok çok çok mutluyum. En çok korktuğum ameliyatlardan biri burun ameliyatıdı. Sadece bir görüşmeye gideyim dedim, ama o kadar sıcak ve candan davranan bir ekiple karşılaştım ki, tamam yaptırıyorum diye ani bir karar aldım. Ve inanın bana, hiç ama hiç ağrım olmadı. Korktuğum la kaldım. Tamponları çıkması dahi hiç korkulacak bir durum yok, ve burnum gayet doğal duruyor. Ameliyat sonrası kontrollerde de çok güzel davranan bir ekip. Herşey için çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.
mu....
Doktor Ömer bey burun ameliyatımı yaptı. Burnumun şekli değişti. Şimdi daha güzel görünüyor ve yamukluğu gitti. Daha iyi nefes alıyorum. Ömer beyden çok memnunum.
c.....
Tamda istediğim şekilde yapışık kulak yaptığı için ömer beye teşekkür ediyorum büyük bi dertten kurtardı aldığı parayıda sonuna kadar hakediyor
re...2
Burun ameliyatımı ömer hıcam gerçekleştirdi.Ameliyat olmadan önce çevremden ağrı olacağını duyuyordum fakat ameliyat olalı 1 hafta oldu hiçbir acım sızım yok .Eline sağlık çok başrılı bi ameliyat gerçekleştirdi. memnuniyetle öneririm
mu...3
Burun ameliyatı için Ömer Ambarcıoğlu'nu tercih ettim, çok ilgili kendisi. Güven duygusunu sonuna kadar yaşatıyor. Bir hafta önce burun estetiği ameliyatı oldum , tamponlar alındı , çok beğendim burnumu. Ameliyattan sonra ağrı ve uyku problemi yaşamadım. Kendinizi rahatlıkla Ömer Beye emanet edebilirsiniz.
tu....
Bende cidden ameliyata girerken çok korkmuştum ve biraz tedirgindim açıkçası nasıl sonuç vereceği hakkında hiçbir fikrim yoktu ama ameliyat olduktan sonra doktorum çok başarılı sonuç elde etmişti ve iyiki olmuşum dediğim deneyimlerimdendi kessinlikle bu doktoru tavsiye ederim çok başarılı ve güleryüzlü bir doktor
se...1
Bir kaç ay önce görüşmeye gelmiştim korkarak nasıl olacak iyi mi kötü mü bilmeden takı sizinle tanışana kadar sizin özgüveniniz banada güven verdi sonrası daha iyi tabi kararımi verdim ameliyatimi oldum sonuç mu Süper süper teşekkürler ömer bey
Ömer Ambarcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Ambarcıoğlu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Ömer Ambarcıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominoplasti, Blefaroplasti, Botoks, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Dolgu, Dövme Silme, Dudak Büyütme, Epilasyon, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Liposakşın.
Ömer Ambarcıoğlu adresi nerede?Ömer Ambarcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazipaşa Mahallesi, Atatürk Cad. Meydan Parkı Karşında Boyner Mağazası Üstü 6. Kat Trabzon
- Acıbadem Mah. Çeçen Sok. Akasya Avm A1 Kat: 25 No : 139 ÜSKÜDAR İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Ambarcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Ambarcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömer Ambarcıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Ambarcıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ömer Ambarcıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Ömer Ambarcıoğlu ile Almanca, Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ömer Ambarcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Ambarcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Ambarcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Ambarcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 60 hasta / danışan, Ömer Ambarcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.