Bekçiyörükler Yerleşkesi Konuralp, Düzce
l.....
Sayın Op.Dr. Ömer AYKANAT Hocama Sonsuz Selamlarımı saygılarımı iletiyorum.
Benim yaklaşık 18 Yıldır Boyun Fıtığı Rahatsızlığım devam etmektedir ilk başta 2 tane vardı Yıl 2024 toplam 5 adet Fıtık oluşmuş 2 tanesi eski fıtıklar olduğu için kemikleşmiş fakat alınmak Zorundaydı ağrılarım çoktu yine birkaç doktorla görüştüm yakınlarım arkadaşlarım herkes farklı Doktorlar önerdiler Nevşehir'de Ömer AYKANAT hocama gittim kendisiyle görüştüm konuştum MR larıma baktı Bana gerçekten boyun fıtığını açıklayıcı şekilde anlattı bana fazlasıyla güven verdi.
Sayın Ömer hocam ameliyatımı oldum ameliyatım başarılı geçti şu anda iyileşme dönemimdeyim herşey başarılı geçti buradan şahsım adına Op.Dr. Ömer AYKANAT Hocamdan Allah razı olsun Rabbim daha güzel yerlere gelmeyi Doçent akabinde Profesör doktor Olarak ileride kendisini görmeyi nasip etsin inşallah.
Benim Tavsiyem Sadece Doktorunuza Güvenin.
so...l
Sevgili Ömer Bey Düzcemizden gitmeyecektin, gittin. Neden? Seni çok sevmiştik. Ulaşılabilirdin, yardımseverdin, anlayışlıydın. İyi doktorlar Düzcemizde neden durmuyor? Hayırlısı. Vardır bir bildiğin. Allah yolunu açık etsin. Ama inan seni çok özlüyeceğiz. Babam yoğun bakımda yattığı müddetçe şunu gördüm ki bir doktorun o çalışma temposunda gergin ve sinirli olması doğalmış. Özellikle asistanların. Ama sen gerginliğini bize belirtmemeye çalışan en yoğun zamanlarında bile bize gelip bilgi veren biriydin. Gittiğin yer çok şanslı. Senin gibi bir doktoru kazandığı için...
ah...t
Herşey için çok teşekkür ederim sevgili doktorum. Sen Düzce için gerçekten büyük bir şanssın. Elzemse ameliyat dersin, değilse açıkça söylersin. Para-pul derdine düşmezsin. Kör göz göremezse sıç senin değil, gözü kör olanındır.
he...i
Sevgili omer bey. Kurumundan daha iyi yerlere geleceginden adim gigi eminim yuksek karekterin ,insan sevgin ,merhametli olusun ,senin en iyi insaniyetindir, turkiye genelinden en iyi seviyeye gelecegini simdiden goruyorum ve eminim seni. Saygi. Ve sevgile selamlarim.
he...i
ay...n
dr.ömer beyle ilk kez poliklinikte ilk kez annemi muayene ettirirken tanıştım.cok sevecen ve güleryüzlüydü.kişiliği kadar bilgisi de gayet mükemmeldi..nerden mi anladım? özel bi hastanede anneme ameliyat önerilirken kendisi ameliyatsız fizik tedaviyle iyileşebileceğini söyledi annem şu an gayet iyi.hiç bir ağrısı yok kendi işlerini kendisi rahatlıkla yapabiliyor.teşekkürler ömer bey...
Ömer Aykanat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Aykanat, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Ömer Aykanat adresi nerede?Ömer Aykanat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bekçiyörükler Yerleşkesi Konuralp Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Aykanat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Aykanat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Aykanat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Aykanat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Aykanat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Aykanat hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ömer Aykanat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.