Alp Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Çayyolu Mahallesi Doğan Taşdelen Bulvarı 2661/4 Sokak Kutlutürk Apartmanı No:1 Daire:2, Ankara
Draw A Person
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Tematik Algı Testi (TAT)
Şema Terapi
Özel muayenehane
Kendimi size biraz tanıtarak başlayabilirim, lisans eğitimimi Başkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde tamamladım.
Bu eğitimin sonrasında uzmanlığımı aynı üniversitenin Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’nda tamamladım ve Klinik Psikolog unvanını kullanmayı hak kazandım.
Uzmanlığımı alıp danışan takibi yapma yetkinliği ve yeterliliğine sahip olduktan sonra Uluslararası Şema Terapi Derneği onaylı eğitimime başladım ve Şema Terapi Enstitüsünden Şema Terapi Temel Eğitimimi tamamladım daha sonra bu psikoterapi ekolünün Süpervizyon süreci yani ileri eğitimlerini tamamladıktan sonra sertifikasyon sürecini tamamladım ve Şema Terapisti oldum.
Daha sonra Davranış Bilimleri Enstitüsünden EMDR Terapisi Temel Eğitimimi tamamladım ve bu ekolde Süpervizyon eğitimi almaya başladım.
Pandemi döneminde çevrimiçi danışan takibi yaparak başladığım meslek hayatıma bir süre özel kurumlarda devam ederken 2022 yılından beri danışan takibini kurucusu olduğum Alp Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde yapmaktayım.
Başlıca çalışma alanlarımı kişiler arası problemler ve ilişki problemleri, kaygı bozuklukları, duygu durum bozuklukları, obsesif kompulsif bozukluk ve kişilik bozuklukları oluşturmaktadır.
Uzm. Kl. Psk. Ömer Aykutalp Börklü, Psikoterapi uygulamalarını ise Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi ve EMDR Terapisi yaklaşımları çerçevesinde genellikle eklektik bir şekilde sürdürmektedir.
s....s
Çok zorlu bir süreçten çıktım ve bu çıkışımın en önemli etkenlerinden biriydi bu terapi deneyimi kesinlikle yardıma açık olana herkese öneririm
n....b
Sorunlarıma yapıcı yaklaşarak, kendimi değiştirmeme ve geliştirmeme katkıda bulunarak bana rehberlik ve yol gösterme anlamında yardımcı olmasından oldukça memnun kaldım.
Aykutalp bey hayatımın en kendimi dinlemeye ihtiyaç duyduğum döneminde bana yardımcı oldu. Ondan destek almaya başlamadan önce çekincelerim vardı ancak her seansta daha da isteyerek gelmeye başladım. Kendisi güven veren ve işinin ehli biri. Her seans hayatımı iyi yönde etkiledi.
b....k
Bayılma korkum üzerine Aykutalp Bey ile iletişime geçtim. Dışarı çıkmaktan korkuyordum. Hayatım kötü etkilenmişti. Dışarı çıkınca eve dönmek için can atıyordum ve gerekmedikçe çıkmıyordum. Üzerine panik atak, anksiyete yaşıyordum. Aykutalp Bey ile Emdr terapisi üzerine çalıştık. Evden çıkamayan ben 1 seans ile dışarı çıkmaya başladım. İşe gidip geliyorum. Benim için çok kıymetli. 2. seansımızı da gerçekleştirdik. Ömer Bey’in sakinliği, üslubu, danışanına olan tavrı çok iyi. Güzel bir süreçti çok başarılı geçti benim için
ay...n
Psikolojik tedavi karar vermesi ve adım atması kolay olmayan bir tedavi. Aykutalp beyle ilk görüşmemizden bu yana bu sürecin zorluğunu bir kere bile hissetmedim. Gerek açıklamaları gerek samimiyeti her anlamda hem kendimi daha rahat ifade etmemi sağladı hem de her bir sonraki seansa daha heyecanla ve istekle katılmamı. Bu süreçte çevremden aldığım geri dönüşler ve benim hissettiklerim iyi ki de Aykutalp beyle bu sürece girmişim dedirtti. Daha da gidecek yolumuz var ama biliyorum ki doğru yerdeyim ve daha da iyi olacak her şey.
d.....
Aykutalp bey ile doktortakvimi aracılığıyla tanıştım. Sorunum için aradıktan kısa bir süre sonra bizzat kendisi dönüş yaptı. Sorunum hakkında kısa bir görüşme yaptık ve bana çok iyi gelen pozitif bir görüşme oldu.
c.....
Aykutalp Bey ile doktortakvimi üzerinden tanıştım, ilk olarak ekip arkadaşları benimle iletişime geçti ve yaşadığım durum ile ilgili kendisine en hızlı şekilde ulaşabilmem için bir ön görüşme ayarladılar. Kendisinin ilgi ve alakası duruma ne kadar çözümcü yaklaştığını bana hızlı bir şekilde göstermişti ve kendimi oldukça güvende hissettim. İlk seansta bana işleyiş hakkında detaylı bir bilgi verdi ve bazı okuma önerileriyle aslında değişim için atmaya ihtiyacım olan yolun benden geçtiğini fark etmemi sağladı. Bana şema terapi uyguluyor ve bana önerdiği hayatı yeniden keşfedin kitabıyla çocukluğumda öğrendiğim bazı yıkıcı düşünce kalıplarının aslında ne kadar uzun zamandır benimle olduğunu gösteriyor. İşiyle alakalı oldukça ilgili birisi ve kendimi ilk defa dinlenilmiş hissettim.
g...
Ömer beye tanıdık vasıtası ile ulaştım. Depresyon ve kendine zarar verme durumlarım için başvurdum.
Kendisinden çok memnunum ve severek gidiyorum. En beğendiğim özelliği çok samimi ve cana yakın olması.
Tavsiye ederim.
Aykutalp Bey ile 2 aydır görüşmekteyim. Kendisi ilk andan itibaren düşünceli, kibar tavırları ve insana güven veren,yol gösterici ve bilgili yaklaşımlarıyla bana desteğini hissettiriyor. Şema terapi yaklaşımıyla kendimi tanımamı sağlayarak çocukluktan itibaren taşıdığım ve hayatımı zorlaştıran kalıpları tespit ederek bunların hayatımdaki baskıcı etkilerini kırmak/azaltmak/yok etmek üzerine çalışmaktayız. Daha keyifli bir hayat sürmeme çok değerli katkılar sağlayacağını düşünüyorum.
k ...s
Aykutalp Bey ile bir arkadaşımın referansı aracılığıyla tanışmıştım sürecin neredeyse 6 ay oldu bu süreç boyunca bana kattığı en önemli çocukluğumda yaşadığım ve normal sandığım birçok şeyin hiç de normal olmadığını bu sebeple de kendime ne kadar fazla yüklendiğimi görmüş oldum. Hala bu farkındalıkları değiştirmek için elimden geleni yapıyorum ve onun bana gösterdiği şefkatle kendime çok daha şefkatle yaklaşabiliyorum.
Ömer Aykutalp Börklü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Aykutalp Börklü, Psikoloji. Size Ömer Aykutalp Börklü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Tematik Algı Testi (TAT), Fobilerden Kurtulmak, Randevu, Online Terapi.
Ömer Aykutalp Börklü adresi nerede?Ömer Aykutalp Börklü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çayyolu Mah. Doğan Taşdelen Blv. 2661/4 Sk. Kutlutürk Apt No:1 Daire:2 Ankara
- Çayyolu Mahallesi Doğan Taşdelen Bulvarı 2661/4 Sokak Kutlutürk Apartmanı No:1 Daire:2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Aykutalp Börklü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ömer Aykutalp Börklü uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ömer Aykutalp Börklü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Aykutalp Börklü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Ömer Aykutalp Börklü hangi dilleri konuşuyor?Ömer Aykutalp Börklü ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ömer Aykutalp Börklü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Aykutalp Börklü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ömer Aykutalp Börklü hakkında ne düşünüyor?Toplam 48 hasta / danışan, Ömer Aykutalp Börklü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ömer Aykutalp Börklü hangi sigortaları kabul ediyor?Ömer Aykutalp Börklü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar