Diş Hekimi Randevusu
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
k....a
Ben bir dönem dişlerime dolgu ve temizleme işlemi yaptırmıştım, çok memnun kaldım, tedavi sürecim sonlandı, bu süreçte son derece güler yüzlüydü, ilgilenişi ve yaptığı işlemlerle alakalı detaylı bilgi paylaşımı yapması benim çok hoşuma gitti, bu süreçte beni baya rahatlatmıştı.
i̇...g
Öncelikle kendisinden almış olduğum hizmetten başından sonuna kadar memnun kaldım, son derece güler yüzlü ve titizdi. Kaliteli hizmetinden ayrıca memnun kaldım, bu süreçte tedavim dışındaki problemlerle de detaylı bir şekilde ilgilendi. İşinde bir numaralı hekimlerden biri olduğunu düşünüyorum. Ben kendisine diş beyazlatma işlemi, damaklık, kanal tedavisi ve dolgu işlemi yaptırdım, tedavi sürecim sonlandı, ara ara kontrollere gidiyorum.
m....ö
Ömer Bey'in kliniğine ilk gittiğimde kendisi sağ olsun çok kibar ve güler yüzlü davrandı. Bu yönüyle hastasını rahatlatan bir doktor. Aynı zamanda yapacağı işlemle alakalı hastasına detaylı bilgiler veriyor, işlemlerini açıklayarak yapıyor. Ben kendisine kanal tedavisi yaptırdım, yaptırdığım işlemden çok memnun kaldım, canım dahi acımadan işlemi tamamladı. Daha önce bazı yerlerde yaptırdığım acılı işlemi çok kolay bir şekilde halletti ve tedavimi gerçekleştirdi, bu anlamda kendisine teşekkür ediyorum.
a....k
Benim diş hekimine karşı bir korkum vardı ve kendisi daha ilk görüşmemizde konuşmalarıyla benim bu korkumu yenmemi sağladı, kendisine dolgu ve diş beyazlatma işlemi yaptırdım, işlem sürecim de gayet rahattı, acı hissetmedim, bu süreçte gayet anlayışlıydı,çok memnun kaldım, tedavi sürecim sonlandı ama yine bir problemim olursa kendisine giderim.
g....y
Doktor bey tedavi sürecinde çok ilgiliydi, her zaman güzel ve iyi bir iletişimle yaklaştı, yaptığı işlemlerden de çok memnun kaldım. Bundan sonra da kendisine gitmeyi düşünüyorum, sonuçta o dişçi koltuğunda bir zaman geçiriyoruz ve kimse dişçiye gitmeyi sevmez ama kendisi bu süreci eğlenceli hale getirmeyi başardı diyebilirim. Ben kendisine kaplama işlemi yaptırmıştım, tedavim sonlandı ama kontrollerime gidiyorum.
h....p
Ben kendisine implant işlemi yaptırıyorum, henüz daha dişlerim takılmadı, tedavi sürecim devam ediyor, şuana kadar çok memnunum, gayet iyiler, doktorumuz hastasına çok candan ve hoş yaklaşıyor, işlem sonucunun nasıl olacağını dişlerim takıldıktan sonra anlayacağım. şuana kadar gayet iyi diyebilirim.
e....a
Kendisi gayet ilgili bir hocamız, sağ olsun bu süreçte hem bilgilendirme hem de tedavi konusunda bana çok yardımcı oldu. Sonrasında başka doktora gitme ihtiyacı hissetmedim, uyguladığı tedaviyle problemlerimi çözdü diyebilirim. Ömer Hoca'ya dört tane dolgum vardı, onları yaptırdım, ayrıca diş beyazlatma işlemim oldu, bir de kanal tedavilik dişim vardı ama bu işleme gerek olmadığını söyledi, hala da kendisine rutin olarak gitmesem de problem yaşadığım zaman gidiyorum.
m....b
Kendisine öncelikle ilk gittiğim andan itibaren çok güzel bir ilgi ve alakayla karşılaştım. Ömer Bey'in doktorum olacağını söylediler, randevu alıp gittim, bu süreçte benimle çok alakadar oldu. Dişlerimi yaparken işlem öncesi bana bilgi vererek hazırlıklı olmamı sağladı, psikolojik olarak da bana yardımcı oldu, işlem sonrası da gayet memnun kaldım. Daha önce başka yerlerde yaptırdığım işlemi kendisi biraz daha memnun ederek yaptı, güler yüzüyle ve işinde becerisiyle beni mutlu etti. Kendisine dolgu ve diş temizliği yaptırdım, eşim de aynı işlemleri yaptırdı, işlem sürecim sonlandı ama rutin olarak 3-4 ayda bir gitme kararı aldım.
Ömer Baz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Baz, Diş Hekimi. Size Ömer Baz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Lamina Uygulamaları, İmplant, Diş Beyazlatma, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Gülüş Tasarımı, Porselen Laminate Veneer.
Ömer Baz adresi nerede?Ömer Baz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Defterdar Mahallesi Edirnekapı Rami Caddesi No:6/A Eyüp
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Baz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Baz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömer Baz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Baz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ömer Baz hangi dilleri konuşuyor?Ömer Baz ile İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Ömer Baz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Baz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Baz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Baz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ömer Baz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ömer Baz hangi sigortaları kabul ediyor?Ömer Baz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.