Psikolog Ömer Çağlar BOZAT,
İstanbul Demiroğlu Bilim Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur derecesi ile mezun olmuştur. Lisans öğrenimi süresince birçok akademik araştırma ve gönüllü danışmanlık merkezlerinde yer almıştır. Öğrenimi süresince birçok klinik ve devlet hastanesi polikliniğinde stajlarını başarı ile tamamlamıştır ve psikoloji alanında geniş bir deneyim kazanmıştır.
Kariyerine, İstanbul PERA rehabilitasyon merkezinde başlamış ardından çeşitli özel kliniklerde çalışarak çocuk, ergen ve yetişkinlerle birçok farklı bilgi ve tecrübe edinmiştir.
Yüksek Lisans sürecini: Üsküdar Üniversitesi Aile Danışmanlığı bölümünde sürdürmektedir. Tamamladığı eğitimlerde Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi ekolleri ile danışan görerek tecrübe kazanmıştır.
Şu anda aktif olarak ergen ve yetişkin danışanlarla online psikoterapi süreci vermekteyim. Aile Danışmanlığı, Bilişsel ve Davranışçı Terapi, Şema Terapi ekollerini kullanarak terapi vermekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +52 daha fazla

Psk. Ömer Çağlar Bozat

Ömer Bey hayatıma hayat kattı düşüncelerimi hislerimi bakış açımı değiştirdi ve bu yaşama tutunmama sağladı. Ömer Bey hayatımın bitiş noktasında tesadüf eseri karşıma çıktı. Hiçbir an yalnız bırakmadı. Bu da beni daha çok hayatta tuttu gerçek bir psikolog benim aradığım buydu. Çevremdekiler bile değiştiğimi beni çok iyi gördüklerini söylüyorlar. Herkese de tavsiye ediyorum.

İnternet üzerinden ulaştım. Panik bozukluğu sebebiyle başvurdum. İyi bir uzman kendisi, süreçten memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Çağlar bey çözüm odaklı dinleyip terapi süreçlerinde çok yardımcı oluyor. Zayıf noktalarımı bana söylerek, iyileşme sürecimin daha da hızlı olmasına sebep oldu. Onun desteği ve kendi azmimle büyük gelişmeler kaydediyorum. Güvenle randevu oluşturabilirsiniz :)

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ömer Çağlar bey ile seanslarımızdan çok memnun kaldım. Sizi gerçekten dinliyor ve anlayışlı bir yaklaşım sergiliyor.Seanslar sırasında çok rahat hissettim, beni çok doğru yönlendirdi.Problemlerime yeni bir bakış açısı kazandırdı, kesinlikle tavsiye ederim.

Y
Konum: Psk. Ömer Çağlar Bozat Psikoloji Randevusu

Çağlar hocayla arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım ve iyiki tanıştık. Kendisi çok deneyimli ve bilgili bir uzman. Çözümlemekte zorlandığım ne varsa hepsinde detaylı bir şekilde bana yol göstererek yönümü bulmamı sağladı. Yoğun takıntılarım mevcuttu ve hayatım kabusa dönmüştü. Çağlar hocam sayesinde takıntılarım azaldı daha sosyal ve aktif bir bireyim artık. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum çağlar hocamla konuşmaya başladığınız an hayatınızdaki olumlu değişimlere inanamayacaksınız.

Konum: Psk. Ömer Çağlar Bozat Online Terapi

Değerli, Psk.Ömer Çağlar Bozat
Sizinle geçirdiğim süreç, hayatımda önemli bir dönüm noktası oldu. Bana gösterdiğiniz ilgi, anlayış ve profesyonellik sayesinde kendimi daha iyi tanıdım ve zorluklarla başa çıkma gücü buldum. Geriye dönüp baktığımda, sizin rehberliğinizle daha güçlü bir insan haline geldiğimi hissediyorum. Çağlar beyden çok memnun kaldık geri kalan hayatınızda sizlere başarılar diliyorum

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Çağlar hocamla 6 ay önce tanıştık. Kaybolmuş, ne yapacağımı bilemez günler geçirmiştim. Tekrar eski ben olamam sanarken hayata yeniden tutunmamı sağladı. Her seans sabırla dinledi yönlendirmeler yaptı ve seans sonunda ödevler verdi. İyi ki karşılaştık çağlar hocam umarım benim gibi birçok kişiye ışık olursunuz..

Ömer Bey'den 1 yıldan fazladır terapi alıyorum. İyi ki benim psikoloğum o olmuş, diyorum hep. İyi ki onu tanımışım. Ömer Bey'le tanışma ve terapi alma sürecim tamamen bir anlık verdiğim kararla başladı, yani psikolojik olarak çok çökmüş, kötü depresyon hâllerindeydim. İşin içinden çıkamıyor, kendimi çok çaresiz hissediyordum. Durdum, düşündüm, benim kesinlikle iyi bir psikolog yardımı almam gerekiyor dedim ve sosyal medya hesabımdan psikologları araştırmaya başladım. Psikologlara yazdım, tabii ki birisi de benim canım psikoloğum Ömer Bey'di, aradan çok vakit geçmeden cevap verdi. Kısa özetle kendimi tanıttım, o şekilde terapi sürecimiz başladı ve ben öyle güzel yol kat ettim ki onun sayesinde, Ömer Bey benim için çok değerli bir insan.

Çağlar Bey'le sosyal medya sayfası aracılığıyla tanıştım. Yaklaşık iki buçuk ay oldu, o zamanlar travmaya bağlı olarak psikolojik olarak çöküntü halindeydim. İlk seanstan sonra "İyi ki tanıştım" dediğim bir uzman. Ben terapiden önce sinirli, her şeye büyük tepkiler veren, sadece ağlayarak kendini rahatlatan bir insandım. Geceleri uyuyamayan bir insandım. Çağlar Bey'le tanıştıktan sonra uyku düzenim oturdu. İlk seanstan itibaren bende büyük değişiklikler oldu. Hayatta yapamadığım, yapmam gereken şeyleri bana yapmayı öğretti. Ben bunları hiç hissetmeden yavaş yavaş iyileştirdi. Beni o kadar çok yol katettik ki beraber bir dost, bir aile gibiydi benim için. Her anımda bana çok destek oldu. Yine olsa yine onu seçerdim ve terapiye başlayanlar mutlaka tercih etmeli. O bambaşka biri insana o kadar güzel dokunuşlar yapıyor ki hayata bakış açımı değiştirdi.

Çağlar Bey'e sosyal medyadan ulaştım. Hatay'da depreme yakalandım ve ailem ile enkazda kaldım. Annem depremde vefat etti. Depremden 10 gün sonra erkek arkadaşım trafik kazasında vefat etti. Çağlar Bey sayesinde bu kadar uzun seanslar yapabildik. Çağlar Bey benim için sadece bir psikolog değil aynı zamanda abi gibiydi. Bu süreçte bana iyi geldiğini düşünüyorum. Hayata bir nebze de olsa adapte olmamı sağladı hem benim azmim hem onun azmi ile. Seanslarıma hala devam ediyorum. İyileşeceğime inanıyorum.