Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Allerjik Deri Testleri
Hemaferez
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
se...r
Oğlumun gecmeyen oksuruk ve genız akıntısını yüzünden gıtmedıgımız dr kalmamıstı ama ömer hocamız sayesınde verdıgı ılaclar bılgıler ve koydugu tanı ile ne öksürük kaldı ne genız atısı cok tesekkurler tekrardan
İki yaşında oğlumun geçmeyen öksürüğü nedeni ile kendisine başvurduk.tedavi sürecinde doğru teşhis ve sağduyulu yaklaşımıyla ,içimizi rahatlattı.ilginiz alakanız ve mütevazi yaklaşımınızdan dolayı sonsuz teşekkürler hocam.
as...
Doktorumuzun bizi cesaretlendirmesi ve doğru yönlendirmeleri sayesinde süt alerjimizde çok büyük bir yol kat ettik, çok tecrübeli ve ilgili bir hekim kafanızda hiçbir soru işareti kalmadan muayeneden çıkacağınıza emin olabilirsiniz
ta...1
Yaklasık 7aydır sürekli hastalanan kızım çeşitli enfeksonlar her hafta hastaydık gitmediğim yer kalmadı internetten ömer beyi buldum güzel ilgisi ve tecrubesiyle bize yardımcı oldu allah razı olsun gerçekten işini iyi yapan hekimlerden biri ihtiyac duydunuzda ulaşıyor olmak süper iyiki sizi tanımısım çok teşekkürler.
he...i
Siz cok iyi bir doktorsunuz benim astimim sizin sayenizde gecti siz cok tercubeli ve guvenilir bir doktorsunuz 9 senedir benim dokyorumsunuz sizi cok seviyorum saygilar
he...i
işini severek yapan ve hastalarıyla yakından ilgilenen bir doktor çocuğumuzla çok güzel ilgilendi ankaradaki doktorumuz zafer aslan bize önermişti işnin hakkını verdiğini düşünüyoruz.
Ömer Cevit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Cevit, Çocuk Alerjisi. Size Ömer Cevit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Alerjisi Randevusu, Hemaferez, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Allerjik Deri Testleri.
Ömer Cevit adresi nerede?Ömer Cevit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:57/59 Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Cevit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Cevit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Cevit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Cevit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Cevit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Cevit hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ömer Cevit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Alerjisi Doktorları
Fatih Çocuk Alerjisi Doktorları