20'lik Diş Çekimi
DentGroup Bitlis - Tatvan Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
ed...n
İşin profesörü gerçekten. Kendisine Amalgam yani civalı dolgularımı değiştirip diş bakımı yaptırmak için gittim. Hocam klinik imkanları dahilinde uyulması gereken tüm protokolleri uygulayarak dolgu sökümünü minimum riskle ve zararla gerçekleştirdi. Dolgu işlemini hem estetik hem çiğneme fonksiyonuma katkı sağlıyacak görüntüde doğal diş kavislerini sağlayarak işlemi tamamladı. Çok ince ve özenli çalıştı. Bayıldım. Daha önce gerek özel gerek devlet hastanelerinde böyle özenli bir hekime rastlamamıştım. Şuanda kendisinde tedavime diğer amalgam dolgulu ve altında çürümenin başlamış olduğu 2 adet dişimin tedavisinden devam ediyorum, onlara inley ve onley porselen kaplama yapılıcak, diş kaybımın fazla olması sebebiyle en doğru tedavi planını çıkarttığını düşünüyorum. Ölçülerim alındı bir kaç güne protezlerim takılacak. Ve diş kaybetmeden en önemliside ilerde implant tedavisine ihtiyacım kalmadan dişlerimin restore edilmesi beni çok mutlu etti.
ra...k
Ömer beye 15 yıllık 2 adet kron protezimi söktürüp alttaki dişin yeni çürüklerini ve kanal tedavisini yaptırıp zirkon protez yaptırdım. 1 adet amalgam dolgumunun yanında yeni çürük başlamıştı. Amalgam dolgumu söküp yeniledi. Dolgulu diğer 2 dişiminde komşu protezler ile kontaklarını yeniden ayarladı. Ömer bey nazik tavırları ve abartısız fiyat politikası ile tavsiye edebileceğim bir diş hekimidir.
Ömer Demirtaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Demirtaş, Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Radyolojisi. Size Ömer Demirtaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Pembe Estetik.
Ömer Demirtaş adresi nerede?Ömer Demirtaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aziziye Mahallesi Cengaver Sok. Mevlana Caddesi Mevlana İş Merkezi 7/3 Karatay
- Kültür Mahallesi Şeyhmuz Zırhlı Caddesi No:27/1 Adalet Plaza Tatvan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Demirtaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Demirtaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Demirtaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Demirtaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Demirtaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Demirtaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ömer Demirtaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karatay bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Karatay bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Diş Hekimleri