1993 Ankara doğumlu Ömer Emre Caklı, Ümitköy Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde stajını, Çankaya Üniversitesinde Psikoloji Lisans (Tam Burslu, İngilizce) eğitimini tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra 10 ay boyunca Hakkari İl Jandarma Komutanlığında, Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi Kısım Amirliği görevini Psikolog olarak yapmıştır. Bu süreçte Travma Sonrası Stres Bozuklukları, Uyum Bozuklukları, Anksiyete Bozuklukları ve Obsesif Kompulsif Bozukluk, Depresyon, Nevrotik ve Psikotik atak vakaları ile çalışmıştır. Şu an Lysis Psikoloji Terapi ve Eğitim Merkezinde danışanlarını görmektedir.

Danışanlarına sıcak, samimi ve destekleyici bir ortam sağlamaya çalışarak, her türlü problem ve eğilime saygı göstererek, toplumdaki hiçbir kesimden insana önyargı göstermeden seanslarını sürdürmektedir. Danışanlarının kendine has ihtiyaçlarını ön planda tutarak, tedavi yöntemlerini bireyselleştirmektedir. Danışanlarının isteğine göre sonuç odaklı yaklaşabilmekte veya süreci yavaşlatıp daha detaylı yol alarak, kişinin kendisini keşfe çıkmasına yardımcı olmaktadır. Geleneksel katı çerçeveli terapi ekolleri yerine, danışan esnekliğini misyon edinen modern yaklaşımları tercih etmektedir. Danışanlarının ihtiyaçlarına göre EMDR Terapisi, Bilişsel-Davranışçı Terapi, Duygu Odaklı Bireysel Terapi, Süresi Sınırlı Dinamik Terapi, Psikanalitik Psikoterapi tekniklerini uygulamaktadır. Ayrıca, kendisini sürekli olarak geliştirmek ve güncel kalmak için çeşitli eğitimlere, süpervizyonlara, seminerlere ve konferanslara katılmaktadır. Siz de kendinize en uygun terapi yöntemi ile ilgili iletişime geçebilirsiniz.

Eğitim ve Sertifikalar:

Zi&on Psikiyatri Akademisinden EMDR(Göz Hareketleriyle Hissizleştirme ve Yeniden İşleme) Temel eğitimini ve Süpervizyon Eğitimini tamamlamıştır. Sertifikalı EMDR uygulayıcısı olarak çalışmaktadır.

Bilişsel Davranışçı Terapi Enstitüsünden Bilişsel Davranışçı Terapi (Cognitive Behavioral Therapy) Eğitimini tamamlamış ve düzenli aralıklarla Süpervizyon almaktadır. Sertifikalı Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcısı olarak çalışmaktadır.

Psikanalitik Psikoterapi Eğitimi devam etmektedir.

Müzik Terapi Akademisi'nin Müzik Terapiyle Tanışma Günlerine katılmıştır.

7. Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresine Katılmıştır.

Mustafa Kemal Mah. 2157. Sokak No:4/16 3.Kat, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı

Psikoloji Randevusu +23 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +23 daha fazla

Konum: Lysis Psikoloji Psikoloji Randevusu

Seanslarda ve sonrasında olaylari sorgulamama, öğrenmeme ve anlamama sebep olan Emre hocamı, danışmaya ihtiyacı olan herkese öneriyorum

Y
Konum: Lysis Psikoloji EMDR Terapi

Ömer Beye yaşadığım yoğun sınav stresinden dolayı ailemle bulup başvurduk. Bana Flash Emdr yöntemi uyguladı ve hala nasıl bu noktaya geldiğime şaşkınım. Rahat bir şekilde sınavlara girebiliyorum, benzer sorunu olanlara öneriyorum.

Konum: Lysis Psikoloji Bireysel Terapi

Kız arkadaşımla bir ayrılık sonrasında çıkmaza girmiştim psikolojik olarak kötü durumdaydım ve yardım almam gerekiyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Emre hocayla tanıştım ve ondan 9 seans aldım. Bu seanslar sürecinde benimle çok ilgilendi her sorunumu tek tek dinledi ve çözümler buldu.Bu zor dönemimde beni mental olarak takıntılarımdan ve bağlılıklarımdan uzaklaştırdı yeni bir hayat başlamama vesile oldu. Kendisinden çok memnun kaldım

Konum: Lysis Psikoloji Psikoloji Randevusu

Emre hocama, kendimle ve insanlarla olan sorunlarımdan ve bunlardan emin olamamdan dolayı başvurmuştum. Bence kendisinin en onemli özelliklerinden birisi inanılmaz bir bilgiye sahip olması. Problemlerimi konuşmak bir yana, sadece merak ettiğim şeylerin üzerine tartışmak için bile gidesim geliyor. Onunla konuştukça, bir kitap okumuş gibi oluyorum. Problemler üzerinde farkımdalığım ciddi seviyede arttı.

Randevu doğrulandı
Konum: Lysis Psikoloji Psikoloji Randevusu

Seanslarımızda bireysel farkındalığım ve kendimi ifade edebilme konusunda desteğiniz doğrultusunda kendimi hafiflemiş ve daha dinç hissediyorum ... hayatımın bir çok noktasındaki dokunuşlarınız sayesinde hayatım kolaylaştı :)

Konum: Lysis Psikoloji Psikoloji Randevusu

Emre Hocamı Doktor Takvimi üzerinden buldum, kapalı alan korkum vardı, Metroya binemiyordum, Asansöre binemiyordum, Sinemaya gidemiyordum, Hayatım resmen kabusa dönmüştü, Terapileri başta hiç sıcak bakmıyordum, Ama kendisiyle yaptığım ilk görüşmeden itibaren hayatımdaki pozitif etkisini gördüm, yaklaşık yedinci seansımızdayız, Çok pozitif sonuçlar aldım

C
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Ömer hocamın sıcakkanlı ve samimi tavırları, ilk seanstan doğru yerde olduğumu hissettirdi. Seanslarda konuşurken zaman zaman öfkelensem ve üzülsem de bu duygularıma anlayışla yaklaşıp onları yönetmemi sağlıyor. Seanslardan her çıktığımda kuş gibi hafiflemiş hissediyorum. Kesinlikle işini çok iyi bilen bir psikolog.

Randevu doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ömer Emre Bey ile çalışmaya başladığımdan beri hayatımda olumlu değişiklikler oldu. Bana takıntılı düşüncelerim konusunda yardımcı oldu. Samimi ve anlayışlı bir psikolog.Herkese tavsiye ediyorum.

Y
Konum: Lysis Psikoloji Bireysel Terapi

Emre Beyin bana olan yaklaşımını çok seviyorum. Önceki terapistim yüzünden, yaşadığım olaylardan kendimi suçluyordum. Emre bey sayesinde hayata daha farklı bir pencereden bakabiliyorum ve kendime karşı daha şevkatliyim. Hayatı ve olayları değerlendirme şeklim çok değişti sayesinde. Kendisi çok güzel bir öğretmen adeta.

U
Konum: Lysis Psikoloji Psikoloji Randevusu

Emre hocama 1 yildir geliyorum. Terapiye uzun süredir devam etsek de hala beni dikkatle dinler ve özen gösterir.  Bana kattiklarindan dolayı  buraya yorum yazma ihtiyacı hissettim ve terapiye ihtiyacı olan kişilere kesinlikle öneririm.