Kardiyoloji Randevusu
Kalp Pili Takılması
Kalp Ritim Bozukluklarının Girişimsel Tedavisi
Koroner Arter Hastalıklarını Görüntülemede Efor Testi
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Mitral Kapak Onarımı (Mitraclip)
Periferik Anjiyografi
Ritim Holter
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Triküspid Kapak Replasmanı
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
2004 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kardiyoloji uzmanlık eğitimini tamamladı. 2004-2010 yılları arasında Özel Ege Hastanesi’nde Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yaptı.
Türk Kardiyoloji Derneği üyesi olan Uzm. Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu, 2010 yılından itibaren Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde Kardiyoloji Bölümü’nde hastalarına hizmet veriyor.
ra...n
Doktorumuz gerçekten çok başarılı ve güler yüzlü bir hekim annemin doğuştan tıkalı olduğu damara iki saat süren bir anjiyo uygulaması ile cerrahi müdahale olmadan açılmaz denilen damarını açıp kan akışını sağladı, tedavi süresince yakından birebir ilgilenen hoca.
ne...
Babam 10 yıldır hastasıdır anjioda üstüne tanımam kendini mesleğine adamış işinin en iyisidir yıllar önce ani kalp krizi ile onunla tanıştık babamın hayatını kurtardı ne desem az
m....t
Başka hastanelerde babaannemin açamadıkları kalp damarları için by pass tanısı koymuşlardı fakat çok değerli doktorumuz sayın Erhan beye göstermeye karar verdik ve by pass denilen babaannemin damarlarını anjiyo ile açmayı başardı. Çok güler yüzlü , cana yakın , işini aşkla yapan ve işinde çok başarılı bir doktor kendilerine buradan da teşekkürlerimizi iletiyoruz. Gönül rahatlığı ile muayene olabilirsiniz . İşinde çok iyi . İyi ki varsınız Erhan hocam .
me...u
doktorumuzun gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendisine çok teşekkür ederim. En az 10 yıldır hastasıyım. Kalp rahatsızlığından dolayı gittim. Ve doktorumuzun tedavi yöntemi sonucunda sıkıntılarımdan kurtuldum. Doktorumuzndan Allah rağzı olsun. Sağlıklı uzun ömürler versin.
ze...3
Annem 11 saat kalp krizi geçirdi. Busüreçte 3. hastane olarak cerah hastanesi sevk edildi ve sağolsun annem doktorumuz Ömer Erhan beyin sayesinde şu an hayatta. Başta Ömer Erhan bey olmak üzere tüm hastane çalışanlarına ilgi ve alakaları için çok teşekkür ediriz. Allah razı olsun.
do...k
Oğlumun tedavisi için ziyaret ettik.Kontroller boyunca kendisinden ve bilgisinden emin tavırları , insana güven veren kişisel tutum ve davranışları bizi çok mutlu etti.Şükranlarımı sunar,başarılarının devamını dilerim. Saygılarımla Doğan Çevik (Ulaş Aydoğan Çevik) babası Karacasu/Aydın
.....
Annem'in damar tıkanıklığından dolayı getirdik biraz korkumuz vardı ama hocamız sakinleştirdi ve güzel bilgi verdi anjiyo sonrası ilaçla damarları açmaya karar verdi başarılarının devamını diliyorum
Ömer Erhan Karahasanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Erhan Karahasanoğlu, Kardiyoloji. Size Ömer Erhan Karahasanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kardiyoloji Randevusu, Anjiyografi, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Periferik Anjiyografi, Şah Damarı (Karotis) Stentleme, Kalp Pili Takılması, Eko(Ekokardiyografi), Efor Treadmil Testi, Ritim Holter.
Ömer Erhan Karahasanoğlu adresi nerede?Ömer Erhan Karahasanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Erhan Karahasanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Erhan Karahasanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömer Erhan Karahasanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Erhan Karahasanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ömer Erhan Karahasanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Erhan Karahasanoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ömer Erhan Karahasanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ömer Erhan Karahasanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ömer Erhan Karahasanoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ömer Erhan Karahasanoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar