Diş Hekimi Randevusu
Hafiziye Mah. Kazım Karabekir cad. Goldvan İş Merkezi No:146A Kat:1 D:2 İpekyolu Van, Van
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Ömer Faruk Çetinkaya Muayenahanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Ömer Faruk Çetinkaya Muayenahanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
z ...
Doktor Bey çok ilgiliydi. 20 lik dişimi çekti, ne ara çekildi fark etmedim bile. Kendilerine çok teşekkür ederim.
ö.....
Kanal tedavisi için başvurdum doktor beye, işinde hassas ve titiz çalıştı. İlgisi için teşekkür ederim.
s....ö
Genel diş bakımı ve temizliği için gittim. Tedavinin gidişatından ve bilgilendirmelerden memnun kaldım
b....t
Ömer Faruk Hoca' nin hastaya yaklaşımı içten ve samimi. Tedavimle ilgili sorduğum her soruya detaylı cevaplar aldım ve memnun kaldım. Şimdilik diş taşı temizligim devam ediyor. Gerisi uzun bir süreç olacak.
t.....
Son iki yıldır orada tedavi alıyoruz.Hem kendi adıma hem de ailem adına hiçbir sıkıntı görmedim.İlgi ve alakasından memnunum.İçeriye girdiğimizde personelinden doktoruna kadar hepsi çok ilgili.Ben de kanal tedavisi, dolgu ve diş çekimi yaptırdım.Yeğenlerimi, annemi de götürdüm.Tedavisinden de memnun kaldım.Randevuya gitmeden mesaj geliyor.Geç kalma durumunda arayıp bilgi alıyorlar.Tedavi öncesinde bilgilendirme de yapıyor.Herhangi bir sorun olduğunda işyeri telefonundan gerekli desteği alıyorduk.
Ömer Faruk hocadan memnunum.İlgisi alakası, güleryüzü ile herkese tavsiye ederiz.Kendisini referans alarak gittik.Çocuğuma kanal tedavisi ve dolgu tedavisi aldık.Tedavi öncesinde gerekli bilgilendirmeyi yaptı.Sonucundan da memnunuz.
Ben çok memnunum. Allah razı olsun.Onu tanıdığım için de teşekkür ederim.Sivilce tedavisi ile gittim, ağzımda enfeksiyon çıktı.Korkudan gidemiyordum, 2 yıldır sıkıntım vardı. Ömer Bey'e gittiğimde sivilce geçti.Sonrasında diş temizliği, dolgu yapıldı.İşinin ehli, iyi ki tanıdım dediğim bir doktor.Tedavi öncesinde gerekli bilgilendirmeyi de yaptı, memnunum.
i̇....
Ben dişimden memnunum.İnsani olarak da çok iyi,işinde bir sıkıntım olmadı.Biz ailece gidiyoruz.Düzenli, düzgün, saygılı ve çok iyi doktorumuz. 1 senedir tanışıyoruz.Bana implant ve diş temizliği yapıldı. 3 tane de dolgu yapıldı.Hiç birinde sıkıntı olmadı.Oğlum gidiyordu, ondan dolayı gittim.İşlem öncesi şunu yaparsak böyle olur diye detaylı olarak anlattı.İstediğimi yaptı, memnun da kaldım.
öm...u
İlk etapta hocaya muayene için randevu aldık. Randevu günü muayene sonrasında daha önceden farklı bir yerde yaptırdığım protez altlarında kalan dişlerde sorun olduğunu tespit etti hocam ve protezler sökülerek altta kalan dişler dolgu yapıldı. Tekrardan protez yapılması için İleriki tarihe randevu aldık. Şimdilik hocamdan memnunuz inşallah sonucumuz da güzel olur
Kanal tedavisi oldum, memnun kaldım.Daha önceden hastasıydım.İşini iyi yapması ve güler yüzlü olmasından dolayı memnunum.
Ömer Faruk Çetinkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Faruk Çetinkaya, Diş Hekimi. Size Ömer Faruk Çetinkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Diş Eti Estetiği, Diş Beyazlatma, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Çocuk Diş Tedavisi, Diş Teli Tedavisi.
Ömer Faruk Çetinkaya adresi nerede?Ömer Faruk Çetinkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hafiziye Mah. Kazım Karabekir cad. Goldvan İş Merkezi No:146A Kat:1 D:2 İpekyolu Van Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Faruk Çetinkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Faruk Çetinkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömer Faruk Çetinkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Faruk Çetinkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ömer Faruk Çetinkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Faruk Çetinkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Faruk Çetinkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Faruk Çetinkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Ömer Faruk Çetinkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.