Prof. Dr.
Androloji,
Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite
Ankara 1 adres
Androloji Randevusu
Kızılırmak Mahallesi, Mevlana Bulvarı, Kale Ofis, No:150, Kat:18/99, Çankaya, Ankara
Böbrek Ultrasonu
Penil Protez Uygulaması
Penise Enjeksiyon Tedavisi
Penise Prp Tedavisi
Prof. Dr. Ömer Faruk KARATAŞ Muayenehanesi
Penise Şok Dalga Tedavisi (EDSWT)
Prostat Biyopsisi
Prostatektomi
Sertleşme Sorunu Tedavisi
Sertleşme Sorununda PRP Tedavisi
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Prof. Dr. Ömer Faruk KARATAŞ Muayenehanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
g....z
Yıllarca sıkıntısını çektiğim Kronik idrar yolları enfeksiyonu tedavisi için hocamın kliniğine başvurdum kendisinden Allah razı olsun tedavi oldum artık sağlıklı bir birey olarak hayatıma devam ediyorum kesinlikle tavsiye ediyorum
e....d
Ömer Faruk Hocamı internetten gördüm,internette bulunan cep telefona hemen ulaşabildim,muayene için randevu aldım,muayene ve tahlillerden sonra bilgi,deneyim ve kalitesini bana hissettirdi sonrasında ESWT ve PRP tedavisi yaptırdım. Uzun zamandır uğraştığım sertleşme sorunuma çözüm buldum
Merhabalar,
1 yıl önce üretra darlığından kapalı ameliyat oldum kendilerine
bir daha olmaz denildi fakat tekrardan yeniledi
Şu an açık ameliyat olmak zorundayım
a....i
Hormon tedavisi, Peyroni, kronik prostatit tedavisi aldığım Ömer Faruk Karataş hoca çok iyi bir doktor. Kibar nazik sabırlı ve konuya fazlasıyla hakim. Uzun zaman devam eden ve beni moralman mahveden şikayetlerimi çok kısa bir süre içinde Allahın izniyle iyileştirdi. Şikayetlerim ilk ayda yüzde 90 bitti. Tedavim kontrol amaçlı devam ediyor. Hayat boyu duacısı olacağım. İhtiyaç duyan herkesin hiç düşünmeden gitmesini tavsiye ederim.
g.....
Ben böbrek kisti sebebiyle ömer hocaya başvurdum gerçekten alanında çok iyi bir doktor.Kendisi çok sıcak kanlı iletişimi çok iyi güler yüzlü ve işinde gayet başarılı bir hekim
me...ı
Babamın prostat tedavisi için gitmiştik başarılı bir tedavi süreci geçirdik Ömer hocam işinde ehil ve konusuna hakim güler yüzlü insana sakinlik veren tavrı duruşu konuşması olağan üstü ender bulunan bir doktor kendisine ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim...Tereddütsüz bir şekilde gidebileciğiniz aile dokturunuz
Oğlumun testisinde meydana gelen fıtık ve sünneti ile ilgili olarak Sayın Prof.Dr. Ömer Faruk KARATAŞ hocama 2019 yılı Nisan ayında oğlumu ameliyat ettirdim. İşinde gerçekten ehil, bilgili ve tecrübeli birisi olduğunu gördüm. İlgisi, alakası ve gönlü alçaklığı nedeniyle hocama ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.
m...
Uzun araştırmalar sonrasında hocamıza ulaştık. Gerekli tetkikler ve tedavi sonrasında ikizlerimiz dünyaya geldi. Her şey için çok teşekkür ederiz.
na...n
Ömer bey, güler yüzlü araştırmacı ve sonuç odaklı. hastanın hikayesini dinleyip yapılması gereken tahlilleri isteyip verdiği tedaviyle sorunları en aza indirmektedir
Ömer Faruk Karataş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Faruk Karataş, Üroloji, Androloji, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Ömer Faruk Karataş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP), Laparoskopik Cerrahi, Prostat Biyopsisi, Nefrektomi, Prostatektomi, Flexible Üreteroskopi, Böbrek Ultrasonu, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Ömer Faruk Karataş adresi nerede?Ömer Faruk Karataş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi, Mevlana Bulvarı, Kale Ofis, No:150, Kat:18/99, Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Faruk Karataş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Faruk Karataş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömer Faruk Karataş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Faruk Karataş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ömer Faruk Karataş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Faruk Karataş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Faruk Karataş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Faruk Karataş hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ömer Faruk Karataş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar