Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Hastalıkları Randevusu
Yenişehir Mahallesi Kardelen Sokak No:2, Pendik
Lokman Hekim İstanbul Hastanesi
m ...d
Değerli doktorum Ömer Faruk öğe minnettar ım keşke yıllar önce den göz lazer çizdirme operasyonu yaptırsaydım çok memnun kaldım Tekirdağ Çorlu da hocam a yaptır dım şimdi de kardeşim için doktor uma ulaşmaya çalışıyorum inşallah ona da şifa olur sevgili hocam ız
Hasta
Ömer hocam yapmış olduğunuz başarılı göz kapağı ameliyatı için çok teşekkür ederim.İhtiyacı olanlar tereddütsüz Op Dr Ömer Faruk Öğe’ye başvurabilirler
a....
OP.DR.ÖMER FARUK ÖĞE BEYE SİZİN ARACILIĞINIZLA TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM KATARAKT ve AKILLI MERCEK AMELİYATI OLDUM 1 AY ÖNCE ŞUAN KEŞKE DAHA ÖNCE OLSAYDIM DİYORUM BOŞU BOŞUNA O AĞRILARI VE IŞIK HASSASİYETİNİ ÇEKMİŞİM :( AMA İYİKİ DE YOLLARIM DÜNYA GÖZ HASTANESİ OP.DR.ÖMER FARUK ÖĞE HOCAMLA KESİŞMİŞ VE BENI ESKI SAĞLIĞIMA KAVUŞTURMUŞTUR KESİNLİKLE TEREDDÜTSÜZ GİDEBİLİR VE TEDAVİNİZİ OLABİLİRSİNİZ ÇANAKKALEDEN SEVGİ VE SAYGILARIMLA
gi...m
Lazer ameliyatı oldum çok memnun kaldım gözlerim 8 numaraydı hayalimdı gözlüksüz görmenin özgürlüğünü sayesinde yaşıyorum doktoruma teşekkür ediyorum.Tavsiye ederim.
Ömer Faruk Öğe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Faruk Öğe, Göz Hastalıkları. Size Ömer Faruk Öğe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu.
Ömer Faruk Öğe adresi nerede?Ömer Faruk Öğe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi Kardelen Sokak No:2 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Faruk Öğe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Faruk Öğe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Faruk Öğe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Faruk Öğe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Faruk Öğe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Faruk Öğe hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ömer Faruk Öğe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları