Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi
Bel - Boyun Fıtığı
Boyun Fıtığı
Medikal Masaj
ha...a
Faruk Beye bel fıtığım nedeniyle çok şiddetli ağrılarla ve yürüyemez halde gittim. Faruk Bey sayesinde tüm ağrılarımdan kurtuldum. Tedavi sürecini gerçekten çok iyi yöneten ve çok bilgili deneyimli bir fizyoterapist.
mü...y
Ömer Faruk, işinim ehli bir fizyoterapist. Boyunumda bulunan fıtıklardan kaynaklanan ağrı ve kolumdaki uyuşma sebebi ile kendisine randevu oluşturdum. Öncelikle rapor ve radyoloji görüntülerimi inceleyerek sorun hakkında gerekli açıklamaları ve uygulanacak tedavileri anlattı. İlk randevu olmasına rağmen başlattığı tedavinin etkisini kısa sürede hissetmeye başladım. Bugün 2. Kez kendisini ziyaret edeceğim. Benim gibi rahatsızlığı olan hastaların gönül rahatlığı ile Ömer Faruk bey ile tedaviye başlayabileceklerini söyleyebilirim.
Kafamı sağa sola kesinlikle hareket ettiremediğim ve 4 gündür şiddetli ağrı ile tutulan boynumu tek bir seansta fark yaratacak şekilde iyileştirdi. Ilımlı yaklaşımı sizi rahatlatıyor ve güven veriyor, kesinlikle öneririm.
b....a
Boyun düzleşmesi şikayeti sebebiyle gittiğim seansta,detaylı teşhis sonrası gerekli egzersiz ve terapi seansıyla beraber ilk seansı noktaladık.Faruk bey enerjisi ve güler yüzüyle etkili bir iletişim kuruyor.
Yaklaşık bir yıldır geçmeyen ağrılarım sebebi ile gitmediğim doktor kalmamıştı ve hiç bir yöntemin zamanımı çalmaktan başka faydası olmadı. Bacağıma vuran, gece uykumdan uyandıran şiddetli ağrılarım yüzünden tüm hayatım etkilenmiş biçimdeydi. Faruk Bey’in ilgisinden ve tedavisinden çok memnun kaldım artık ağrılarım olmuyor. Gönül rahatlığıyla benim gibi ağrılarına çözüm arayan herkesin Faruk Bey ile tedaviye başlamasını tavsiye ederim.
ta...
Çok şiddetli ağrılarla gittim yalnızca ikinci seans sonrası ağrılarım neredeyse bitme noktasına geldi inanılmaz ilgili gerçekten harika bir insan ve harika bir fizyoterapist.
b....k
El bileğim ve radius alt uçu kırığım için başvurmuştum kendisine , ilgi alakası , bana anlatışı çok iyiydi , gerçekten detaycı ve yaşadığım şeyin nasıl bir ağrı yapabileceğini hatta dirseğimdeki ağrımın nerelerde olabileceğini ben söylemeden bana yerlerini gösterdi , doğru yerde olduğumu anladım. çok memnun kaldım kendisiyle yaklaşık 2 ay bir süreç geçirdik ama toplasan 7-8 seans ya yaptık ya yapmamışızdır . Memnun kaldım ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
4 seansta bütün ağrılarım kayboldu. Bel ve boyun ağrısı şikayetlerim vardı şu anda ortadan kayboldu. Ömer Faruk Bey çok iyi bir uzman. Kendisinden çok memnunum.
u.....
Faruk Bey insan olarak karakter olarakta çok iyi bir insan. Kendisi ile zaten arkadaşta olduk. İş yapışı olarak işinin ehli birisi. Bel fıtığı problemim vardı. 1-1 buçuk ay tedavi uyguladı ve devam ediyoruz. Ağrılarım yüzde 70 oranında azaldı. Söylediği tavsiyeler, hareketleri yaptığımız sürece o bölgede ağrılar azalıyor.
Ömer Faruk Şal insanları sevgi ile motive eden, sağlığınızdaki ilerlemeyi çok hızlı fark ettiren hem fizyoterapist hem de insan olarak harika biri. Ankilozan spondilite bağlı kifoz rahatsızlığım ve tutulmalarım vardı. Tanıdığımın tavsiyesi üzerine ben de görüşme sağladım. 20 seans beraber çalıştık şu anda ara verdim. 5.-6. seanstan sonra duruşumdaki dikliği ailemde fark etti. Ağrılarım çok azaldı neredeyse yok denilecek kadar azaldı.
Ömer Faruk Şal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Faruk Şal, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ömer Faruk Şal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Kalça Kireçlenmesi Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi, Ameliyatsız Sırt Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi, Medikal Masaj.
Ömer Faruk Şal adresi nerede?Ömer Faruk Şal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacı alanı mahallesi deniz sokak no:2 kat 2 daire 13 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Faruk Şal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ömer Faruk Şal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ömer Faruk Şal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Faruk Şal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ömer Faruk Şal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Faruk Şal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ömer Faruk Şal hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Ömer Faruk Şal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.