Pınarbaşı Mah. Sanatoryum Cad. Ardahan Sok. No:25, Keçiören
çe...n
Elimde ciddi cam kesiği ile gittim Hocam işinde gerçekten mükemmel bir doktor ve ayrıca babacan tavrı ile harika biri çok teşekkürler hocam ALLAH sizin gibileri korusun
me...u
Sayin ömer faruk taner bey hayatimda tanıdığım en iyi insanlardan biri gerek karekter olarak gerekse mesleki olarak turkiyede nasir bulunan insanlardan çok teşekkür ediyorum kendisine babam için kendisiyle irtibata gectigimiz süre boyunca yakinen ilgilendi inun nezdindi tüm doktor arkadaslarinada teşekkür ediyorum
gü...l
2 sene önce elimde sinir sıkışması sorunu meydana geldiğinde ameliyat olacağımı öğrendiğimde çok moralim bozulmuştu.O dönemde birçok ameliyatın başarısız olması beni ve ailemi korkuttu.Fakat doktor ömer bey'in gerek ameliyat öncesi, gerek ameliyat sırasında ve sonrasında ki telkinleri ve psikolojik desteği, moral ve motivasyon sağlaması çok güzel birşey.Çok teşekkür ederim.İşini bu kadar düzgün yapan bir doktor'u tabii ki de herkese tavsiye ederim.Saygılar
on...r
SYN:Dr Ömer Faruk Taner Bey sayesinde hayatımın dönüm noktalarından birisi yaşadım.. en olmaz dedigim onda beni hayata baglayan insan oldu geçirdigim trafik kazası sonucu hastanelerdeki ilgisizligi saygıdeger Ömer bey bozdu,ve tedavimi yaptı kendisine sonsuz şükranlarımı sunar başarılarının devamını dilerim. Allah sizden razı olsun.
is...n
benim için hayatımda tanıdığım eşine ender rastlanabilecek değerli insanlardan birisi.işini dürüst ve mükemmel bir şekilde sonuçlandıran harikulade bir doktor.ALLAH onun gibi insanlardan razı olsun.
Ömer Faruk Taner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Faruk Taner, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Ömer Faruk Taner adresi nerede?Ömer Faruk Taner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pınarbaşı Mah. Sanatoryum Cad. Ardahan Sok. No:25 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Faruk Taner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Faruk Taner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Faruk Taner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Faruk Taner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Faruk Taner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Faruk Taner hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ömer Faruk Taner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.