Psikolojik danışman Ömer Faruk Telli Gaziantep doğumludur. lisans öncesi öğrenimlerinin ardından lisans eğitimini Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümünde başarıyla bitirmiştir. Öğrenciliği süresince klinik alanda birçok eğitim almış ve halen almaya devam etmektedir. Ayrıca bu alanda birçok staj yaparak deneyim ve tecrübe edinmiştir. Şu anda Gaziantep'te kurucusu olduğu FÜZYON PSİKOTERAPİ MERKEZİN'DE ergen, yetişkin ve çiftlere yönelik psikoterapi hizmeti vermektedir.
Aldığı Eğitimler:
- Dinamik Terapi Eğitimi
- Hipnoz eğitimi
-Masterson kişilik bozukluğu terapi eğitimi
-Duygu odaklı bireysel ve çift terapi eğitimi
- Egostate terapi eğitimi
- Bilişsel davranışçı terapi eğitimi
- Çocuk merkezli oyun terapi eğitimi
- Deneyimsel oyun terapi eğitimi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 5 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi, Nakit

Online Terapi +40 daha fazla

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +12 daha fazla

Aile Rehberliği

Röportaj

Konum: FÜZYON PSİKOTERAPİ MERKEZİ Çift Terapisi

Eşimle son süreçlerde çok fazla tartışma içindeydik bir türlü ortak noktayı bulamıyorduk ve birbirimizden duygusal olarak baya bi uzaklaşmıştık bir başka çift arakadaşımız Ömer beyi tavsiye ettiler biz de daha sonra kendilerine ulaştık kendisi bu süreçte çok açıklayıcı ve çok farkındalık kazandırarak ilerledi ve seansta eşimle beraber aramızdaki kısır döngüyü fark ettik ve bu süreçte bu kısır döngünün üzerine gittik Ömer beyle birlikte. Bi yandan eşimle beraber aramızdaki duyguları da ele aldık ve bu süreç düşümdüğümden farklı ve verimli ilerledi eğer siz de bizim gibi çift terapisine karşı içinizde ön yargı var ise lütfen bunu kırın ve gönül rahatlığıyla çift terapisine başvurun.

Konum: FÜZYON PSİKOTERAPİ MERKEZİ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Kendi öz benliğimi bulmamda yardımcı oldu zaman içinde kendime bir sürü şeyler kattım

Konum: FÜZYON PSİKOTERAPİ MERKEZİ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Üniversite bitirdikten sonra gelecek kaygısı, bir bosvermislik duygusu içindeydim. Hayatımda yaptığım her işte sürekli bir geç kalmışlık duygusu hakim oluyordu. Bu da beni sürekli olarak aşağıya çekiyordu. Artık destek almam gerektiğini farkettim ve arkadaşımın önerisi ile Ömer Faruk beye ulaştım. İlk seansta çok kaygılıydım acaba faydası olur mu diye boşa mı geliyorum düşünceleri kafamda dolaşıyordu. İlk seans biraz tanışma gibi oldu. Terapi hakkında ve süreci anlatıp kafama takılanları sordum ve kaygılarım biraz yatıştı ve doğru yerde oldugumu anladım. İlerleyen seanlarda kafamın içindeki beni aşağıya çeken sesler gitti yerini daha umut dolu önümde uzun yol olduğunu hala hiçbir şey için geç kalmış değilim düşüncesi ile seanslarımızı tamamladık. Şimdi çok güzel bir işim var ve eskisi kadar her şeyi kafama takmıyorum. Sizler de zorlandığınız noktada cekinmeden destek alın ve başlayın bu yola.

Konum: FÜZYON PSİKOTERAPİ MERKEZİ Bireysel Terapi

Alışkanlık ve geçmişte yaşamış olduğum travmalar huzursuzluk aşırı sinirlilik hali depresif haller için gittim. Bireysel olarak seans aldım eşim ile aldık. Ve ben de farkındalık oluşturdu ve bakış açımı değiştirdi. Daha mantıklı daha farklı düşünmemizi sağladı. Memnun kaldık. Bir seansta bile etki etti. Yoğun çalışma hayatımdan dolayı kendime ve sosyal çevreme zaman ayiramadigim için içe dönük bir hal almaya başlamıştım. Değersiz hissediyordum ve açıkçası bunu aşabilecegimi hic düşünmüyordum Ömer Faruk Bey ile seanslara başlayana kadar. Kendime ayırdığım en verimli zaman bu oldu. Iyi ki ve iyi ki diyorum.

Y
Konum: FÜZYON PSİKOTERAPİ MERKEZİ Oyun Terapisi

Ömer Faruk hoca ile oğlumun okula uyum sürecindeki sıkıntı sebebiyle tanıştık ve iyiki de tanışmışız oyun terapisi olarak bir bireye kazandırılması gereken ne var ise tüm problemlerini çözdük oğlumun hayatını bir düzene girdirdi ve okul fobisini çözdü ,bu yolda bana ve eşime rehberlik etti mükemmel bir danışman kendisi gözü kapalı tavsiye ediyorum bir de kızım var yolumuz uzun eğer yine gerek olursa kesinlikle yine gideceğimiz ilk adres Ömer Faruk telli

R
Konum: FÜZYON PSİKOTERAPİ MERKEZİ Bireysel Terapi

Terapiye gitme kararı..bu kararı alacak kadar cesursanız çok doğru yerdesinizdir. Ömer beyle bu yola çıkmak sizi bambaşka güzel bir yere götürecektir... Ben toksik ilişkilerle boğulmuş biriydim ömer beyle olduğum bu çıkılmaz döngülerden çıktım .. hayata daha çok anlamlı, sağlıklı bakmaya başladım Ömer bey bu işin kurallarına ve aslına göre yapmaktadır mesela : sizin dini ve şahsı inançlarınıza karışmamaktadır yada size hiç bir şekilde kendi fikrini söyleyememektir, danışanlarla sammimi bir bağ kurup fakat bu terapi sürecini etkilemiyecek şekilde dengeliyorÖmer beyle bu yola çıktığım için Allah minnetarım...

Konum: FÜZYON PSİKOTERAPİ MERKEZİ Ergen Terapisi

Terapiste başlamadan önce açıkçası çok gergindim üzerimde yapamayacağım bir korku vardı çok kaygılıydım yapamam zannediyordum, ama işler hiç beklediğim gibi olmadı Ömer Bey'in yumuşak ve Tatlı dili beni Aslında doğru yolda olduğuma ikna etti terapiste başladığım ilk günden bugüne kadar kendimi çok daha iyi hissediyorum ilk Benle şu an ben arasında o kadar çok fark var ki. Anlatamam Terapist boyunca çok rahattım açıkçası şunu söylemem gerekirse İyi ki başlamışım diyorum sorunlarınız kaygılarınız yaşadığınız sıkıntılar varsa lütfen bir danışmaya başvurun başvurduktan sonra fark edeceksiniz ki gitgide daha da iyi oluyorsunuz önceden çok takıntılı kararsız kendine güvenmeyen bir insandım ama şu anda öyle bir insan değilim bütün bu olumsuzlukları olumluya çeviren Ömer Bey ile çok iyi zamanımız oldu. Hiçbir gün bile keşke terapiste başlamasaydım demedim hiç pişmanlık yaşamadım İyi ki de başlamışım diyorum başlamak isteyenlere de tavsiye ederim

Konum: FÜZYON PSİKOTERAPİ MERKEZİ Aile Terapisi

Ömer Beyle tanışmamız bizim için büyük bir şans oldu.Once eşime sonrasında da çift terapisi ile evliligimize ilaç oldu resmen. Eşim hiç olmadığı kadar sakin mutlu ve yasadigi duyguyu rahatlıkla ifade edebiliyor.Yıllardır içinde boğuldugumuz kısır döngüden kurtardı bizi. Şimdi ise hiç olmadığımız kadar mutluyuz. Gerek evliliğinde gerek kişisel sorunu olan herkese tavsiye ediyorum. İyi ki varsınız Ömer Hocam...

Konum: FÜZYON PSİKOTERAPİ MERKEZİ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Hayatımda aldığım en harika karar terapiye gitmekti. Kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu olmalı . 18 yaşında özgüvensiz hayatını insanlara göre Kuran birisiydim Ömer bey sayesinde kendimi keşfettim özgüvenimi artırdık resmen tüm hayatımı değiştirmeme neden oldu . Gerçekten iyi ki varsınız Ömer bey

Konum: başka bir yer Diğer

Ömer Faruk hocamla terapiye başladığımdan itibaren hayatım o kadar çok değişti ki özellikle de ben. Bir erkek olarak utangaç biriydim bir kadınla konuşamaz bakamazdım. Ömer Faruk hocamla bir çok özel alan da konuştuk cinsellik benim için bir tabuydu. O kadar naif bir şekilde yaklaşıyor ki siz ister istemez bir şeyler anlatıyorsunuz. Bazen de can alıcı gerçekleri söylüyor ve farkediyorsunuz. İnanılmaz güzel farkındalıklar katan bir süreç oldu. Çok minnettarım. Gülümsemesi yaklaşımı çok kibar birisi alanında uzman ve başarılı birisi kesinlikle tavsiye ederim.