Dt. Ömer Girgin 2001 yılında Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. Kurucusu ve sahibi olduğu Özel Hayat Diş Kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.

Alacamescit Çancılar Cd.No:66/1, Osmangazi, Bursa

Diş Dolgusu

Röportaj

Ş
Konum: Özel Hayat Diş Kliniği Randevu

Ömer Bey , 10 seneyi aşkın süredir ailece tedavi gördüğümüz işinin ehli bir diş hekimi. 1 hafta önce son yirmilik dişimin cerrahi operasyonunu gerçekleştirdi kendisi. Eli çok hızlı ve hafif olduğundan hem ağrı hissetmeden hem de yorulmadan rahat bir operasyon geçirmiş oldum.Daha önceki 3 yirmilik diş operasyonu da aynı şekilde çok rahattı tabii yönlendirmelerine tavsiyelerine de dikkat etmek gerekiyor(bölgeye buz tutmak vs. gibi). Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz .

Konum: Özel Hayat Diş Kliniği Lamina Uygulamaları

Doktor beye gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz zor diş çekimim olmasına rağmen özenle tedavimi uyguladı çok memnun kaldım

Konum: Özel Hayat Diş Kliniği Diş Dolgusu

Ömer Bey'in bugüne kadar yaptığı tüm tedavilerden (apikal rezeksiyon,dolgu,implant) çok memnun kaldığımız için ailecek güvenle tercih ediyoruz. Bugün de kendisi 4 dişime dolgu yaptı, ağrısız ve konforlu bir tedavi süreci geçirdim. Samimiyeti,ilgisi ve işlemleri yaparken detaylı şekilde bilgilendirmesi rahatlatıyor. Ömer Bey'in tecrübesine ve samimiyetine sonuna kadar güvenebilirsiniz.

Konum: Özel Hayat Diş Kliniği Diğer

Yıllardır kendisi hekimimdir. Tüm tedavilerimden memnun kalarak ayrıldım. Samimi, güleryüzlü davranması hastalarıda olumlu yönde etkiliyor. İşinde başırılı, güvenilir bir hekim. 2011 yılında yaptırdığım kaplamalarım 13 yıldır hiç bir sorun yaşamdım. Diş dolgularım ve kanal tedavi süreçlerimde gayet başarılı.Daha önce korkarak oturduğum o koltuğa sayesinde gönül rahatlığı ile tedavime gidebiliyorum.

Konum: Özel Hayat Diş Kliniği Diğer

Ömer bey ve asistanı ile geçen hoş muhabbet ve kanal tedavim dolgu sonrasın da gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum

R
Konum: Özel Hayat Diş Kliniği İmplant

Tek kelime ile muhteşem implant takıldığını hissetmedim bile sonraki süreçte harika

Konum: Özel Hayat Diş Kliniği İmplant

Dişlerimden çok şikayetçiydim İmplant tedavisi için randevu aldım Doktorum ve asistanı Gayet anlayışlı ve ilgili davrandı. Tavsiye edilebilecek bir klinik. İnşallah daha güzel dişlerim olacak

Ömer Bey'in diş hekimliğinden memnunum. Yıllardır kendisi hekimimdir. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Çok güler yüzlü, çok ilgili, güvenerek gittiğim bir diş hekimi. İmplant, dolgu, diş taşı temizliği yaptırdım ve diş çekimi gerçekleştirdi.

Ben gayet memnundum. Hiçbir sorun yaşamadım. Diş çekimimi gerçekleştirdi. Korktuğum kadar olmadı. Kısa sürede hallettik.

Ömer Bey tatlı, sevecen, işini hoş yapan, ilgili bir doktor. İmplant tedavimi yaptırdım. Tedavimden memnunum. Allah kolaylık versin.