Apikal Rezeksiyon
Özel Hayat Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
Özel Hayat Diş Kliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
şe...
Ömer Bey , 10 seneyi aşkın süredir ailece tedavi gördüğümüz işinin ehli bir diş hekimi. 1 hafta önce son yirmilik dişimin cerrahi operasyonunu gerçekleştirdi kendisi. Eli çok hızlı ve hafif olduğundan hem ağrı hissetmeden hem de yorulmadan rahat bir operasyon geçirmiş oldum.Daha önceki 3 yirmilik diş operasyonu da aynı şekilde çok rahattı tabii yönlendirmelerine tavsiyelerine de dikkat etmek gerekiyor(bölgeye buz tutmak vs. gibi). Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz .
f....a
Doktor beye gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz zor diş çekimim olmasına rağmen özenle tedavimi uyguladı çok memnun kaldım
e....ü
Ömer Bey'in bugüne kadar yaptığı tüm tedavilerden (apikal rezeksiyon,dolgu,implant) çok memnun kaldığımız için ailecek güvenle tercih ediyoruz. Bugün de kendisi 4 dişime dolgu yaptı, ağrısız ve konforlu bir tedavi süreci geçirdim. Samimiyeti,ilgisi ve işlemleri yaparken detaylı şekilde bilgilendirmesi rahatlatıyor. Ömer Bey'in tecrübesine ve samimiyetine sonuna kadar güvenebilirsiniz.
i.....
Yıllardır kendisi hekimimdir. Tüm tedavilerimden memnun kalarak ayrıldım. Samimi, güleryüzlü davranması hastalarıda olumlu yönde etkiliyor. İşinde başırılı, güvenilir bir hekim. 2011 yılında yaptırdığım kaplamalarım 13 yıldır hiç bir sorun yaşamdım. Diş dolgularım ve kanal tedavi süreçlerimde gayet başarılı.Daha önce korkarak oturduğum o koltuğa sayesinde gönül rahatlığı ile tedavime gidebiliyorum.
em...
Ömer bey ve asistanı ile geçen hoş muhabbet ve kanal tedavim dolgu sonrasın da gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum
r ...e
Tek kelime ile muhteşem implant takıldığını hissetmedim bile sonraki süreçte harika
al....
Dişlerimden çok şikayetçiydim İmplant tedavisi için randevu aldım Doktorum ve asistanı Gayet anlayışlı ve ilgili davrandı. Tavsiye edilebilecek bir klinik. İnşallah daha güzel dişlerim olacak
Ömer Bey'in diş hekimliğinden memnunum. Yıllardır kendisi hekimimdir. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Çok güler yüzlü, çok ilgili, güvenerek gittiğim bir diş hekimi. İmplant, dolgu, diş taşı temizliği yaptırdım ve diş çekimi gerçekleştirdi.
Ben gayet memnundum. Hiçbir sorun yaşamadım. Diş çekimimi gerçekleştirdi. Korktuğum kadar olmadı. Kısa sürede hallettik.
Ömer Bey tatlı, sevecen, işini hoş yapan, ilgili bir doktor. İmplant tedavimi yaptırdım. Tedavimden memnunum. Allah kolaylık versin.
Ömer Girgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Girgin, Diş Hekimi. Size Ömer Girgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, İmplant, Pembe Estetik, ortodonti, Tam Diş Protezi, Diş Eti Estetiği, Köprü Uygulaması, Overdenture Protezler, CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması, Diş Dolgusu.
Ömer Girgin adresi nerede?Ömer Girgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alacamescit Çancılar Cd.No:66/1 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Girgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Girgin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömer Girgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Girgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ömer Girgin hangi dilleri konuşuyor?Ömer Girgin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ömer Girgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Girgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ömer Girgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 107 hasta / danışan, Ömer Girgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri