Daha sonra D.Ü. Tıp Fakültesine geçiş yaparak oradan mezun oldu. Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde Mezoterapi | Medikal Estetik alanında eğitimler aldı. Zorunlu görevini Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde ifa ettikten sonra ATAKÖY'de Kendi kliniği ile siz değerli danışanları ile buluştu.
Ataköy 7–8–9–10. Kısım E-5 Yan Yol Caddesi No:12 A Blok Kat:16 No:150 Nivo Ataköy (AirPort Avm yanı), İstanbul
Botoks
Dolgu
Dudak Dolgusu
Mezoterapi
PRP
Saç Mezoterapi Ve Saç PRP
go...a
Dudak dolgusu için çok fazla araştırma yaptım. Ardından Doktor Ömer Bey’in kliniğine karar verdim. İşleme başlamadan detaylı bilgi verdi ve kliniği çok hijyenikti. Dolgu İşlemi sonrasında da çok memnun kaldım. Botox yaptırmayı da düşünüyorum kendisinin kliğinine gideceğim. Özellikle dolgu konusunda tereddüt yaşayanlar mutlaka Ömer Beyle görüşmeli
Ömer Gök isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Gök, Pratisyen. Size Ömer Gök tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Botoks, PRP, Dolgu, Mezoterapi, Dudak Dolgusu, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP.
Ömer Gök adresi nerede?Ömer Gök şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7–8–9–10. Kısım E-5 Yan Yol Caddesi No:12 A Blok Kat:16 No:150 Nivo Ataköy (AirPort Avm yanı) İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Gök isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Gök online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömer Gök isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Gök, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ömer Gök isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Gök bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Gök ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Gök hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ömer Gök hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler