Yeniyol Mahallesi Gazi Caddesi No:17/17 Mahmut Akaydın İş Merkezi, Çorum Merkez, Çorum
c....g
Seansların herbiri çok derin ve değerliydi benim için herbirinin içinde işlevsel kazanımlar ve çözume yaklaştıran adımlar vardı. Ömer Bey alanında son derece donanımlı ve profesyonel bir psikolog. Özeni ve sabrı için kendisine teşekkür ederim. Terapiye ihtiyaç duyanlara mutlaka tavsiye ediyorum.
Ömer Halıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Halıcı, Psikoloji. Size Ömer Halıcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu.
Ömer Halıcı adresi nerede?Ömer Halıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeniyol Mahallesi Gazi Caddesi No:17/17 Mahmut Akaydın İş Merkezi Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Halıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Halıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Halıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Halıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Halıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Halıcı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ömer Halıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.