ca...n
ludwig anjin adı verilen bir enfeksiyon hastalığı geçirdim durumum çok kiritik bir sürece gelmişti neredeyse beni ölümden döndürdü diye bilirim hocam hakkınızı helal edin allah sizden razı olsun allah sizin gibi doktorları şifa arayanlardan eksik etmesin ilgi alakanızdan dolayı size minnetarım çok çok tşk ediyorum hakkınızı helal edin sayın ömer hilmi alga hocam. yılmaz çetin
Ömer Hilmi Alga isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Hilmi Alga, Enfeksiyon Hastalıkları.
Ömer Hilmi Alga adresi nerede?Ömer Hilmi Alga şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 44 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Hilmi Alga isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Hilmi Alga online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Hilmi Alga isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Hilmi Alga bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Hilmi Alga ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Hilmi Alga hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ömer Hilmi Alga hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmit bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmit bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmit bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları