ç....t
52 yaşına kadar hastane yolunu bilmemiş babama 2019,Kasım ayında 3.evre Kolon kanseri teşhisi konuldu. Tabi ailecek büyük bi yıkım yaşadık. Ne yapacağımızı bilemedik sorduk soruşturduk. Her şeyi herkesi araştırdık. Sonra memleketimiz olan Uşak’ta Ömer hocamızın kapısını çaldık.
Allah bin kere razı olsun. Bütün derdimizi hem dinledi hem de bize bu sürecin yol haritasını anlattı.
2019,21 Kasım ameliyat oldu. Bağırsağındaki kanserli bölge alındı.
6 ay kemoterapi gördü.
Tam bitti dedik. Yapılan kolonoskopi ile yeni bi kanser hücresi saptandı.
Her düşüşümüzde hocamıza koştuk Allah razı olsun her zaman bizi ailesi gibi karşıladı. Bilgilendirdi.
Hocamız çok ileri görüştü bir doktor. Ne dediyse bir bir çıktı.
Dün babam bir kez daha ameliyat oldu. 65 yaş üzeri pandemi sürecinde çalışma zorunluluğu olmamasına rağmen Ömer hocamız yine gelip ameliyatında bulundu.
Allah bir değil bin kere sizden razı olsun hocam.
Hakkınızı helal edin.
ru...e
Doktor beye tavsiye üzerine randevu almıştım ama hastaneye gidince hayal kırıklığına uğradım. Çünkü randevu sisteminde adı yazmasına rağmen sonradan muayenehaneyi asistanına bıraktı. Ben de protesto etmek için muayene olmadım. Kendisine hakkımı helal etmiyorum. Lütfen randevuda adı yazıyorsa hastalarına kendisi baksın. Aksi halde adını randevuya yazdırmasın.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ar...a
SAYIN PROF.DR ÖMER KARAHAN'A BİR DOKTOR BÜYÜĞÜMÜZÜN YÖNLENDİRMESİ İLE ULAŞTIK.KOLONOSKOPİ VE ENDOSKOPİ YAPTIRDIK.KENDİLERİNE SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ.
Ömer Karahan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Karahan, Genel Cerrahi.
Ömer Karahan adresi nerede?Ömer Karahan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Şaban Mahallesi Yeni Meram Caddesi No:97 Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Karahan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Karahan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Karahan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Karahan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Karahan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Karahan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ömer Karahan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Meram bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Meram bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Meram bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Meram bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Meram bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Meram bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Meram bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Meram bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Meram bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Meram bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar