Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
de...z
s.aleyküm hocam bende 4 5 senedirkarın ağrısı daha önce endeskopiye girdik mikrop vardediler ultroson çektirdim bir şey yok dediler ama hala kötü şekilde ağrılar var
mu...n
Ben Düzceden Mustafa pehlivan tecrübeli genel cerrahi doktoru olan ömer ertürk bey değişik zamanlarda babama iki kardeşime ve eşime rahatsızlıklarından ötürü cerrahi operasyonlarda bulundu cerrahi operasyonları sonucunda hastalıklarından tamamen kurtuldular yan etkilerine maruz kalmadılar işini iyi yapan hastalarına sevgiyle yaklaşan örnek biridir kendisine sonsuz teşekkürler ederim saygılarımla
Ömer Lütfü Ertürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Lütfü Ertürk, Genel Cerrahi.
Ömer Lütfü Ertürk adresi nerede?Ömer Lütfü Ertürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. D-100 Karayolu Üz. Kerva Mevkii Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Lütfü Ertürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Lütfü Ertürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Lütfü Ertürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Lütfü Ertürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Lütfü Ertürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Lütfü Ertürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ömer Lütfü Ertürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar