Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
al....
Telefon numarası doğrulandı
Karşılama ilgi alaka harikaydı çok memnun kaldık 5 aylık bebeğimin kafasında kaç aydır geçmeyen nedenini bilmediğimiz sivilceler çıktı alerji testi yaptırdık işe yaramadı başka doktora götürdük geçmedi ama Ömer beyin verdiği ilaçlar iki günde geçirdi ne bir kaşıntı ne bir kızarıklık hiçbirşey kalmadı kendisine çok teşekkür ederiz çok bilgili bir doktor.
se...m
Telefon numarası doğrulandı
gerçekten insanla ilgilenen meraklanan iyi niyeti ile yadım etmeye çalışan insanı kırmayan (ki bu az bulunan bir özelliktir) sabırlı doktor
Ömer Neşet Saatci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Neşet Saatci, Dermatoloji.
Ömer Neşet Saatci adresi nerede?Ömer Neşet Saatci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mahallesi Şehit Mehmet Gönenç Sokak No:2 Bandırma
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Neşet Saatci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Neşet Saatci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Neşet Saatci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Neşet Saatci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Neşet Saatci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Neşet Saatci hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ömer Neşet Saatci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar